- Konu Sahibi yener_tugba
-
Canım şafak tavimi derken hani kendi resmin olan 460 yazan mı?
tabiki canım ne hissetiğin önemli
Amin canım amin allah bir daha yaşatmasın:26:
Okurken yuzumde koccamaaan bi tebessüm oluşturdun ben bu aşkın sonunu nikah masasında görüyorum:) askerlik bi çok şeye engel o yuzden ilk zamanlarda yapıp gelmesi daha iyi oluyo bence,öyle ya da boyle yapacaktı zaten,yeterki kalplerimz bir olsun yoksa mesafeler vız gelir tırıss gider:))
Onlarn orda onları bekleyen birileri cok ihtiyaçları var,Allahn izniyle hepimz bu sınavı atlatıp çoook mutlu bi geleceğe adım atmış olacağz kızlar.
Evet canım şafak takvmi var ama ben daha almadım biraz daha zaman geçsin alıp şöyle 100 küsür günü birden karalamak istiyorumben sevglime şimdilik sadece mektup yazdım onun haricinde ierleyen aşamalarda sürprizlere geçicem.Ama gitmeden önce bi defter almıştım her sayfasına resimlerimzii çıkartıp yapıştırmış yanına da o resımle ilgili kendmce bşeyler yazmıştım hoş olmuştu bence:)
Canım bende de var.Birlikte olan fotoğrafınızı bir fotoğrafçıda şafak takvimi yaptırabilirsinBen öyle yaptırdım ve erkek arkadaşım çok beğendi
ya kendi ismiyle yazanlar var ya da farklı birşeyler ne bileyimm fikir istiyorum
amııııııııııınnn ınsallah herkez sag saglım kavusur ınsallah ya
maliyeti ne kadar olur tahminen peki hoşuma gitti bu fikir teşekkür ederim
Canım ben 30 lira vermiştim.Maliyeti çok fazla olan birşey değilNe demek efendim fikir vermek bizim işimiz
Tabiki canım ne hissetiğin önemli
Amin canım amin allah bir daha yaşatmasın:26:
burası insana iyi geliyooor:))
Arkadaslar bızım yıl donumumuz yaklasıyoda sızce cok farklı ozel gercekten guzel ne labılırım yada ne yapabılırım onun ıcın lutfen rıca etsem yardımcı olabılırmısınız? Oymalı yuzuk yaptırdım ısmıyle kıtap yazdım onun ıcın saat aldım kıyafetde aldım corapta ordum yıgıdıme:)
çok iyi yaaa kesinlikle yaptırmam lazım çok hoşuma gitti
imkanın varsa çık yanına git dicem ama diyarbakır da şimdi ha deince gidilcek biyer değil.video çek hani boyle nette dolanan videolar var ya aklından gecenleri bi kağıda yaz ve her cümlesini farklı farklı arkadaslarna sylettir onları birleştr ve film halıne getir en sonunda da kendin konuş içnden gecenleri soyle cdye at yolla ,ben yapıcam mesela bunu:))
İmkanın varsa çık yanına git dicem ama diyarbakır da şimdi ha deince gidilcek biyer değil.Video çek hani boyle nette dolanan videolar var ya aklından gecenleri bi kağıda yaz ve her cümlesini farklı farklı arkadaslarna sylettir onları birleştr ve film halıne getir en sonunda da kendin konuş içnden gecenleri soyle cdye at yolla ,ben yapıcam mesela bunu:))
anlamlı bi fikirCanım bende aşk kavanozu var belki duymuşsundur mesaj atamıyorum diye ondan kendim yaptım geldiğinde vericem
buda cok guzel ama benımkı telısoktu ıcerı konusuyoz da bende ılk zamanlar onun ıcın defter tutuyodum ama sık msjlasmaya baslayınca bırakmıstım :))
Evet tatlım biliyorum bak hediyedenizi.com diye bi site var orda çok orijinal hediler var e 14 şubatta yaklaşıyor bi güzellik yapıcam böceğime:)Anlamlı bi fikirCanım bende aşk kavanozu var belki duymuşsundur mesaj atamıyorum diye ondan kendim yaptım geldiğinde vericem
ya canım super bısıy bu benımde aklıma geldı ama ben asırı kıskanc bırıyım kızlar olmaz yanı erkeklere yaptırcam benımkı benı bogazlar yanı :)) bu vıdeoyu baska sekılerde nasıl yapabılırızkı acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?