92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Okurken yuzumde koccamaaan bi tebessüm oluşturdun ben bu aşkın sonunu nikah masasında görüyorum:) askerlik bi çok şeye engel o yuzden ilk zamanlarda yapıp gelmesi daha iyi oluyo bence,öyle ya da boyle yapacaktı zaten,yeterki kalplerimz bir olsun yoksa mesafeler vız gelir tırıss gider:))
Onlarn orda onları bekleyen birileri cok ihtiyaçları var,Allahn izniyle hepimz bu sınavı atlatıp çoook mutlu bi geleceğe adım atmış olacağz kızlar.

Evet canım şafak takvmi var ama ben daha almadım biraz daha zaman geçsin alıp şöyle 100 küsür günü birden karalamak istiyorum:D ben sevglime şimdilik sadece mektup yazdım onun haricinde ierleyen aşamalarda sürprizlere geçicem.Ama gitmeden önce bi defter almıştım her sayfasına resimlerimzii çıkartıp yapıştırmış yanına da o resımle ilgili kendmce bşeyler yazmıştım hoş olmuştu bence:)

Yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturabildiysem ne mutlu bana :1: Aynen öyle canım mesafeler aşka engel değil :34:

Arkadaslar bızım yıl donumumuz yaklasıyoda sızce cok farklı ozel gercekten guzel ne labılırım yada ne yapabılırım onun ıcın lutfen rıca etsem yardımcı olabılırmısınız? Oymalı yuzuk yaptırdım ısmıyle kıtap yazdım onun ıcın saat aldım kıyafetde aldım corapta ordum yıgıdıme:)

Arkadaslar bızım yıl donumumuz yaklasıyoda sızce cok farklı ozel gercekten guzel ne labılırım yada ne yapabılırım onun ıcın lutfen rıca etsem yardımcı olabılırmısınız? Oymalı yuzuk yaptırdım ısmıyle kıtap yazdım onun ıcın saat aldım kıyafetde aldım corapta ordum yıgıdıme:)

İmkanın varsa çık yanına git dicem ama diyarbakır da şimdi ha deince gidilcek biyer değil.Video çek hani boyle nette dolanan videolar var ya aklından gecenleri bi kağıda yaz ve her cümlesini farklı farklı arkadaslarna sylettir onları birleştr ve film halıne getir en sonunda da kendin konuş içnden gecenleri soyle cdye at yolla ,ben yapıcam mesela bunu:))

Eki Görüntüle 561371
$safak-kagidi-1.jpg

Değişik şafak kartı bende bunlar var arkasına resim ekleyebilirsin.Adla nasıp hesaplayıp yazdıklarını bilemiyorum.Yapmadım

imkanın varsa çık yanına git dicem ama diyarbakır da şimdi ha deince gidilcek biyer değil.video çek hani boyle nette dolanan videolar var ya aklından gecenleri bi kağıda yaz ve her cümlesini farklı farklı arkadaslarna sylettir onları birleştr ve film halıne getir en sonunda da kendin konuş içnden gecenleri soyle cdye at yolla ,ben yapıcam mesela bunu:))

ya canım super bısıy bu benımde aklıma geldı ama ben asırı kıskanc bırıyım kızlar olmaz yanı erkeklere yaptırcam benımkı benı bogazlar yanı :)) bu vıdeoyu baska sekılerde nasıl yapabılırızkı acaba :))

İmkanın varsa çık yanına git dicem ama diyarbakır da şimdi ha deince gidilcek biyer değil.Video çek hani boyle nette dolanan videolar var ya aklından gecenleri bi kağıda yaz ve her cümlesini farklı farklı arkadaslarna sylettir onları birleştr ve film halıne getir en sonunda da kendin konuş içnden gecenleri soyle cdye at yolla ,ben yapıcam mesela bunu:))

Anlamlı bi fikir :1: Canım bende aşk kavanozu var belki duymuşsundur mesaj atamıyorum diye ondan kendim yaptım geldiğinde vericem :16:

anlamlı bi fikir :1: Canım bende aşk kavanozu var belki duymuşsundur mesaj atamıyorum diye ondan kendim yaptım geldiğinde vericem :16:

buda cok guzel ama benımkı telısoktu ıcerı konusuyoz da bende ılk zamanlar onun ıcın defter tutuyodum ama sık msjlasmaya baslayınca bırakmıstım :))

buda cok guzel ama benımkı telısoktu ıcerı konusuyoz da bende ılk zamanlar onun ıcın defter tutuyodum ama sık msjlasmaya baslayınca bırakmıstım :))

Biz daha o aşamaya gelemedik bunlarla idare ediyoruz canım :1:

Anlamlı bi fikir :1: Canım bende aşk kavanozu var belki duymuşsundur mesaj atamıyorum diye ondan kendim yaptım geldiğinde vericem :16:
Evet tatlım biliyorum bak hediyedenizi.com diye bi site var orda çok orijinal hediler var e 14 şubatta yaklaşıyor bi güzellik yapıcam böceğime:)

ya canım super bısıy bu benımde aklıma geldı ama ben asırı kıskanc bırıyım kızlar olmaz yanı erkeklere yaptırcam benımkı benı bogazlar yanı :)) bu vıdeoyu baska sekılerde nasıl yapabılırızkı acaba :))

O zman eger onun arkadaşlarını tanıyorsan onlara söyle ya da ailesnden birilerni tanıyorsan onlarla irtibata geç ,hem onlar arkadaşları için bi şey soylemiş olurlar hem de sen kıskanclık krizine girmemiş olursun canım:D

O zman eger onun arkadaşlarını tanıyorsan onlara söyle ya da ailesnden birilerni tanıyorsan onlarla irtibata geç ,hem onlar arkadaşları için bi şey soylemiş olurlar hem de sen kıskanclık krizine girmemiş olursun canım:D[/QUOTE]

YA CANIM GUZEL SOYLUYONDA AILESINI TANIMIYORUM KI ARKADASLARIYLADA TANISTIRMAZ :))

Back