- Konu Sahibi yener_tugba
-
Geçecek güzelim geçecekkişafak ne kadar zengin olursa olsun fakirleşmeye mahkumdurr.OYLE ZOR KI SEVDIGINDEN UZAK OLMAK HA ARADI HA ARAYACAK DIYE TELLE YASAR OLUYORUZ VE TELIN SESI ACIKTA OLSA SUREKLI TELE BAKIYORUZ ARADIMI ARAYACAKMI DIYE .SUREKLI MERAK EDIYOSUN NE YAPIYO DURUMU NASIL DIYE .HEP ENDISE ICINDE OLUYORUZ .ONUNLA BIR DAKIKA BILE KONUSSAK OAN DUNYALAR BIZIM OLUYOR . ONDAN BASKA BISIY DUSUNUNEMIYORUZ VE HEP YASADIKLARIMIZ GELIYOR AKLIMIZA ...( OOOF OOOFFF ASKER YOLU GOZLEMEK COK ZOR HELE HELE ONDaN AYRI OLMAK ÖLÜM RESMEN ... (
canım teşekkür ederim bende çok sevindimm :)
Geçecek güzelim geçecekkişafak ne kadar zengin olursa olsun fakirleşmeye mahkumdurr.OYLE ZOR KI SEVDIGINDEN UZAK OLMAK HA ARADI HA ARAYACAK DIYE TELLE YASAR OLUYORUZ VE TELIN SESI ACIKTA OLSA SUREKLI TELE BAKIYORUZ ARADIMI ARAYACAKMI DIYE .SUREKLI MERAK EDIYOSUN NE YAPIYO DURUMU NASIL DIYE .HEP ENDISE ICINDE OLUYORUZ .ONUNLA BIR DAKIKA BILE KONUSSAK OAN DUNYALAR BIZIM OLUYOR . ONDAN BASKA BISIY DUSUNUNEMIYORUZ VE HEP YASADIKLARIMIZ GELIYOR AKLIMIZA ...( OOOF OOOFFF ASKER YOLU GOZLEMEK COK ZOR HELE HELE ONDaN AYRI OLMAK ÖLÜM RESMEN ... (
Nişanlımısın sözlümüsün canım?Benim babam bilmiyor sözde ama herşeyin farkında diyor yine gizli telefonlar geldi
Ne nişanlıyız canım ne de sözlüAma ciddi bir ilişkimiz olduğu için aileme söyledim.Askerden döndüğünde ailelerimiz tanışacak ve kısmet olursa söz yapmayı düşünüyoruz.İnanır mısın yarın daha ilk ayımız ama kutsal görev bizi ayırdı
İlk ayınız mı??ayy canım beniimm:))
Ne nişanlıyız canım ne de sözlüAma ciddi bir ilişkimiz olduğu için aileme söyledim.Askerden döndüğünde ailelerimiz tanışacak ve kısmet olursa söz yapmayı düşünüyoruz.İnanır mısın yarın daha ilk ayımız ama kutsal görev bizi ayırdı
YOK COK SUKUR AYRILmadık da 1 SENEDIR GORMUYORUM VE DIYARBAKIR 'HANI' DE INSAN ISTER ISTEMEZ MERAK EDIYO ENDISELENIYOKORKUYO BISIY OLCAK DIYE CANIM.. ALLAH AYIRMASIN YA KIMSEYI
Amın canım yaasırı zor olaylar falan oluyo orda ıcım parcalanıyo 4 senedır beraberız yıgıdımle hıc bu kadar ayrıkalmadı ızın kullanmadı erken gelmek ıcın ( cok ozledım yaa
Çok yenisiniz canım yeniler için daha zor bence.Bizim topikte türkü var oda yeniydi ama kaç aydı hatırlamıyorum.Kendileri kayıplara karıştı maalesef
Canım doğuda asker beklemek zor biliyorum.Çünkü aynını yaşıyorum.1 yıldır bekliyorsun demek canım az kalmış allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin:26:
kızlar meraba bişey sorcaktım size hani askerlerin şafak ttakvimi oluyormuş sizinde var mı ben sözlüme süpriz yapmak istiyorum nasıl yapabilirm ne yapabilirimm yardımci olur musunu
kızlar meraba bişey sorcaktım size hani askerlerin şafak ttakvimi oluyormuş sizinde var mı ben sözlüme süpriz yapmak istiyorum nasıl yapabilirm ne yapabilirimm yardımci olur musunu
2 ay kalmış canım şükür.ha gayret bitiyor allahın izniyle
canım şafak tavimi derken hani kendi resmin olan 460 yazan mı?
canım bende de var.birlikte olan fotoğrafınızı bir fotoğrafçıda şafak takvimi yaptırabilirsinBen öyle yaptırdım ve erkek arkadaşım çok beğendi
Canım yeni olmamız benim açımdan birşey ifade etmiyor.Sonuçta aradığım insanı bulabildim diyorum..Daha önce daha uzun 5 yıllık gibi bir ilişkim oldu ama hiç böyle hissetmedim..Onu seviyorum ve hep yanında olacağım ..Ona verdiğim sözü tutacağım..Ve inanıyorum ki o döndüğünde iyi ki bekledim diyeceğim
evet az kaldı cok sukur allahıma ama allahım cok yardımcı oldu bıze zor da olsa aksamları rahat konusuyoz bırıcıgımle .. Allahım boyle uzaklık bıda yasatmaın valla(
Canım yaklaşık 1 buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz ama ilişkimiz çok farklı boyuttaydı ta ki annem ameliyat masasına yatana kadar.Gecenin bir vakti anneme kan vermek için çıkıp geldi ondan sonra ona sevgili gözüyle bakmaya başladım.Sonra başladı hikayemizSinema filmi gibi hayatımız var onunla İnşallah Allah tamamına erderecek Ve ilk zamanımızda olan bu askerlik süreci bizi daha da birbirimize bağlayacak sevgimiz daha da artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?