92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Geçecek güzelim geçecekkişafak ne kadar zengin olursa olsun fakirleşmeye mahkumdurr.

canım teşekkür ederim bende çok sevindimm :)

Canım doğum günün kutlu olsun şimdideen:)

Geçecek güzelim geçecekkişafak ne kadar zengin olursa olsun fakirleşmeye mahkumdurr.

Nişanlımısın sözlümüsün canım?Benim babam bilmiyor sözde ama herşeyin farkında diyor yine gizli telefonlar geldi

Ne nişanlıyız canım ne de sözlü Ama ciddi bir ilişkimiz olduğu için aileme söyledim.Askerden döndüğünde ailelerimiz tanışacak ve kısmet olursa söz yapmayı düşünüyoruz.İnanır mısın yarın daha ilk ayımız ama kutsal görev bizi ayırdı

İlk ayınız mı??ayy canım beniimm:))

YOK COK SUKUR AYRILmadık da 1 SENEDIR GORMUYORUM VE DIYARBAKIR 'HANI' DE INSAN ISTER ISTEMEZ MERAK EDIYO ENDISELENIYO KORKUYO BISIY OLCAK DIYE CANIM.. ALLAH AYIRMASIN YA KIMSEYI

İlk ayınız mı??ayy canım beniimm:))

Canım yaklaşık 1 buçuk yıldır birbirimizi tanıyoruz ama ilişkimiz çok farklı boyuttaydı ta ki annem ameliyat masasına yatana kadar.Gecenin bir vakti anneme kan vermek için çıkıp geldi ondan sonra ona sevgili gözüyle bakmaya başladım.Sonra başladı hikayemiz Sinema filmi gibi hayatımız var onunla İnşallah Allah tamamına erderecek Ve ilk zamanımızda olan bu askerlik süreci bizi daha da birbirimize bağlayacak sevgimiz daha da artacak

YOK COK SUKUR AYRILmadık da 1 SENEDIR GORMUYORUM VE DIYARBAKIR 'HANI' DE INSAN ISTER ISTEMEZ MERAK EDIYO ENDISELENIYO KORKUYO BISIY OLCAK DIYE CANIM.. ALLAH AYIRMASIN YA KIMSEYI

Çok yenisiniz canım yeniler için daha zor bence.Bizim topikte türkü var oda yeniydi ama kaç aydı hatırlamıyorum.Kendileri kayıplara karıştı maalesef

Canım doğuda asker beklemek zor biliyorum.Çünkü aynını yaşıyorum.1 yıldır bekliyorsun demek canım az kalmış allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin:26:

Son düzenleme:
kızlar meraba bişey sorcaktım size hani askerlerin şafak ttakvimi oluyormuş sizinde var mı ben sözlüme süpriz yapmak istiyorum nasıl yapabilirm ne yapabilirimm yardımci olur musunu

Amın canım ya asırı zor olaylar falan oluyo orda ıcım parcalanıyo 4 senedır beraberız yıgıdımle hıc bu kadar ayrıkalmadı ızın kullanmadı erken gelmek ıcın ( cok ozledım yaa

Canım yeni olmamız benim açımdan birşey ifade etmiyor.Sonuçta aradığım insanı bulabildim diyorum..Daha önce daha uzun 5 yıllık gibi bir ilişkim oldu ama hiç böyle hissetmedim..Onu seviyorum ve hep yanında olacağım ..Ona verdiğim sözü tutacağım..Ve inanıyorum ki o döndüğünde iyi ki bekledim diyeceğim

kızlar meraba bişey sorcaktım size hani askerlerin şafak ttakvimi oluyormuş sizinde var mı ben sözlüme süpriz yapmak istiyorum nasıl yapabilirm ne yapabilirimm yardımci olur musunu

canım ınternete safak takvımı dıye yaz orda cıkıyo 460 dıye oraya bakarak aynısını karelı sayfaya sen yap. Sonra zaten safak sayarsın en azından onsuz gecen gunlerını saydıgını bılır ...bence tabı bu

Canım bende de var.Birlikte olan fotoğrafınızı bir fotoğrafçıda şafak takvimi yaptırabilirsin Ben öyle yaptırdım ve erkek arkadaşım çok beğendi

evet az kaldı cok sukur allahıma ama allahım cok yardımcı oldu bıze zor da olsa aksamları rahat konusuyoz bırıcıgımle .. Allahım boyle uzaklık bıda yasatmaın valla (

Tabiki canım ne hissetiğin önemli
Amin canım amin allah bir daha yaşatmasın:26:

Okurken yuzumde koccamaaan bi tebessüm oluşturdun ben bu aşkın sonunu nikah masasında görüyorum:) askerlik bi çok şeye engel o yuzden ilk zamanlarda yapıp gelmesi daha iyi oluyo bence,öyle ya da boyle yapacaktı zaten,yeterki kalplerimz bir olsun yoksa mesafeler vız gelir tırıss gider:))
Onlarn orda onları bekleyen birileri cok ihtiyaçları var,Allahn izniyle hepimz bu sınavı atlatıp çoook mutlu bi geleceğe adım atmış olacağz kızlar.

Evet canım şafak takvmi var ama ben daha almadım biraz daha zaman geçsin alıp şöyle 100 küsür günü birden karalamak istiyorum ben sevglime şimdilik sadece mektup yazdım onun haricinde ierleyen aşamalarda sürprizlere geçicem.Ama gitmeden önce bi defter almıştım her sayfasına resimlerimzii çıkartıp yapıştırmış yanına da o resımle ilgili kendmce bşeyler yazmıştım hoş olmuştu bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…