92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen canım kesinlikle halimize çok şükür :) amaaa ben mektup yazmak istiyorum kesinlikle

canım ya ben acemılıkte dogum gunu ıcın mektup yazdım gonderınce soledım kaybolur elıne gecmeden dıe bana ole cok kızdıkı okuyolar dıye sonrakı gunde bısı cıkmıs arıyamadı ıkı gun aglamaktan öldüm kızdıda aramıyo zannettım dahada cesaretım yok mektup gondermeye

Gidene kadar canım hediyeler verdim.Askeriye birşey göndermedim.
Canım doğuda pek karşımıyorlar tele

evet şimdiye kadar çok rahat kullandık ama şu aralar arama olacak dedi..herkesin telefon kullandığı biliniyor ama yinede arama yapıcaklarmış

okuduklarını biliyorum canım öyle çok özel şeyler yazmam.atkı göndericem yaa onun yanında göndericem :) hem kurabiyede yapmayı düşünüyorum tabii bunlar hayalim bakalım yapabilecek miyim

evet şimdiye kadar çok rahat kullandık ama şu aralar arama olacak dedi..herkesin telefon kullandığı biliniyor ama yinede arama yapıcaklarmış

Canım benimkide okuyorlar diye istemiyordu.O yazacak bana ben okıycam.Ama gelicek şimdi yazarmı bilmem
Aramada ne yapıyorlar canım bir yeremi saklıyorlar

okuduklarını biliyorum canım öyle çok özel şeyler yazmam.atkı göndericem yaa onun yanında göndericem :) hem kurabiyede yapmayı düşünüyorum tabii bunlar hayalim bakalım yapabilecek miyim

yaparsın ınsallah canım ama ben seyden korkuyorum gonderdıklerımızı alırlarsa ellerıne ulasmazsa bıde askerıye kargoyu kabul edıyomu

kışıda çok aşırı soğuk olmaz heralde bıde benım askerım sivas soğuğuna alışkın ya atkı örmem saçmamı olur diyorum :)

Ben yılbaşında karkola banyfoodun kalpli keklerinden gönderecektim.
Kamilecim kurabiye yapamazsan yaptrırsın.Ben yaptırdım onuda yapacak yeni şeyler arıyorum

yaparsın ınsallah canım ama ben seyden korkuyorum gonderdıklerımızı alırlarsa ellerıne ulasmazsa bıde askerıye kargoyu kabul edıyomu

Kargoyu evet canım kabul ediyorlar.Kargo almaz.Askeriyede alacaklarnı sanmıyorum.Gönderirken askerine dersen sorun olmaz o yönlendirir seni

Canım benimkide okuyorlar diye istemiyordu.O yazacak bana ben okıycam.Ama gelicek şimdi yazarmı bilmem
Aramada ne yapıyorlar canım bir yeremi saklıyorlar

ben yazayım diye düşünüyorum ama bakalım o yazıcak mı ama ben çok istiyorum yaa hem yazmak hem bana yazsın :)

evet canım daha öncede arama olmuş saklamış hep inş yine güzel saklar..gerçi yakaltsam bile yine telefon alırım burdan diyor sadece alıncaya kadar rahat konuşamayız diyor

Kargoyu evet canım kabul ediyorlar.Kargo almaz.Askeriyede alacaklarnı sanmıyorum.Gönderirken askerine dersen sorun olmaz o yönlendirir seni

ya kaybolur çalarlarsa ben kendımı tutamam sinirlenirim die oda bişi göndermemi istemio adresını felan bılıyorum ama bısı gonderme dıo banada bısı gonderırsem moral olur gıbı gelıo

bu askerlık ısı cok zor arkadaslar ya askerlerımız bıtek kendılerı askerlık yapıp uzuluo zannedıo ama bız onlardan kotu durumdayız bence

canım benim yarim karakolda az kişilermiş zaten öyle ulaşmama gibi durum olacağını sanmıyorum ki inş olmaz..kabul ederler herhalde yaa zaten çarşıya çıkamıyorlar bari bizim gönderdiklerimizi alsınlar..

bu askerlık ısı cok zor arkadaslar ya askerlerımız bıtek kendılerı askerlık yapıp uzuluo zannedıo ama bız onlardan kotu durumdayız bence

aynen canımm hep söylerim seninle birlikte bende askerlik yapıyorum burda diye böyle daha çok değerimizi anlıyorlar ama

ya kaybolur çalarlarsa ben kendımı tutamam sinirlenirim die oda bişi göndermemi istemio adresını felan bılıyorum ama bısı gonderme dıo banada bısı gonderırsem moral olur gıbı gelıo

Kamilecim bende çok istiyorum mektup yollamak ve almak hep hatıra olup saklıycam
Bencede doğru diyor doğuda telefon sıkıntı değil canım
Canım bence kaybolmaz ama siz bilirsiniz tabiki en iyisini

Ben yılbaşında karkola banyfoodun kalpli keklerinden gönderecektim.
Kamilecim kurabiye yapamazsan yaptrırsın.Ben yaptırdım onuda yapacak yeni şeyler arıyorum

bi saniye bi saniye ben bu konularda çok cahilim canım yaaa hiç anlamam o dediklerin ne :26:

Kamilecim bende çok istiyorum mektup yollamak ve almak hep hatıra olup saklıycam
Bencede doğru diyor doğuda telefon sıkıntı değil canım
Canım bence kaybolmaz ama siz bilirsiniz tabiki en iyisini

aynen canım çok istiyorum o yüzden çok güzl anı olur ama bakalım yazıcak mı beyfendi..arada ruhsuzlaşıyoruzda biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…