92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aman canım dıkkat et sen kendıne ıyı bakkı askerınede destek olasın

Ay canım sen erkek arkadaşından mı bahsettin ben annesinden sandım.
Benimkinin annesi ağlıyor sürekli.
Kendi ağlamaz gözlerinin dolduğunu gördüm 2 kere ama sırf ben gördüm

Ay canım sen erkek arkadaşından mı bahsettin ben annesinden sandım.
Benimkinin annesi ağlıyor sürekli.
Kendi ağlamaz gözlerinin dolduğunu gördüm 2 kere ama sırf ben gördüm

yok canım annesınden bahsedıyorum hıc ağlamaz askerlıgın kac ay oldugunu bıle yenı ogrendı

ben ara diyorum canım yaa annesi çok düşkün çünkü.bizde konuşuyoruz sürekli çok şükür ama işte bazen sıkıyorlarmış o yüzden annesini çok arayamıyormuş..ama geçicek inş bu günlerde..

yok canım annesınden bahsedıyorum hıc ağlamaz askerlıgın kac ay oldugunu bıle yenı ogrendı

Yok benimki tam tersi.Elinde olsa evlenince aynı evde yaşarız.Sırf bırakmamak için
Bende diyorum ama aramıyor aşırı.Haftda 1 veya 2.İnşallah canım bir cep telefonu kullansınlar herşey daha kolay olacak

Yok benimki tam tersi.Elinde olsa evlenince aynı evde yaşarız.Sırf bırakmamak için
Bende diyorum ama aramıyor aşırı.Haftda 1 veya 2.İnşallah canım bir cep telefonu kullansınlar herşey daha kolay olacak

telefon hakkaten müthiş bi icat olmasa napardık acaba düşünemiyorum

o zaman daha rahat oluyor canım kesinlikle amaaa yakalatma korkusu olyor o çok fena

Bende bilemiyorum.Eskiden askerler bu kadar rahat değilmiş.Ayda 1 arasalar seviniyorlarmış.mektuplaşma varmış.
Kamilecim ne olacak canım hiç önemi yok

aynen canım kesinlikle halimize çok şükür :) amaaa ben mektup yazmak istiyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…