benımkının hıc ole ağlama uzulme gıbı huyları yok![]()
benm askerimde ağlamaz ama bize kıyamıyor biz üzülünce çok üzülüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkının hıc ole ağlama uzulme gıbı huyları yok![]()
bızımkıde tek erkkek ama herkesın huyu farklı demekkı
burada yapmıştı dimiiii :) cebecideyim canım ben
Ah canım bilirim.Benim yarimden çok ben hep annesinin ağladığını görüyorum içim şişti valla ben üzlüyorum onun annesi o nasıl üzülmesin ben herşeyi yasakladım artık anlatmıyor.Ablasıda söylüyor onada diyemiyor yasakladım.Hep en son söylüyoruz.Çünkü 1 ay oturuyor üşüdü diye ağlıyor düşün.Onları çok sık aramıyor haftada 1 veya 2 birşey olsa beni arıyolar haber alıyorlar haber.Bu dönemde en çok bana olan oluyor çünkü hep ben her iki tarafada destek oluyorum.Sıkıntıdan kafamda egzama çıktı o derece inşallah patlamam
Ay canım sen erkek arkadaşından mı bahsettin ben annesinden sandım.
Benimkinin annesi ağlıyor sürekli.
Kendi ağlamaz gözlerinin dolduğunu gördüm 2 kere ama sırf ben gördüm
Ah canım bilirim.Benim yarimden çok ben hep annesinin ağladığını görüyorum içim şişti valla ben üzlüyorum onun annesi o nasıl üzülmesin ben herşeyi yasakladım artık anlatmıyor.Ablasıda söylüyor onada diyemiyor yasakladım.Hep en son söylüyoruz.Çünkü 1 ay oturuyor üşüdü diye ağlıyor düşün.Onları çok sık aramıyor haftada 1 veya 2 birşey olsa beni arıyolar haber alıyorlar haber.Bu dönemde en çok bana olan oluyor çünkü hep ben her iki tarafada destek oluyorum.Sıkıntıdan kafamda egzama çıktı o derece inşallah patlamam
aman canım dıkkat et sen kendıne ıyı bakkı askerınede destek olasın
canım ankaraya gıtme fırsatım cok oluyo gecen ıkı ay ıcınde 3 kere gıdıp geldım ınsallah fırsatımız olurda gorusuruz
yok canım annesınden bahsedıyorum hıc ağlamaz askerlıgın kac ay oldugunu bıle yenı ogrendı
ben ara diyorum canım yaa annesi çok düşkün çünkü.bizde konuşuyoruz sürekli çok şükür ama işte bazen sıkıyorlarmış o yüzden annesini çok arayamıyormuş..ama geçicek inş bu günlerde..
Yok benimki tam tersi.Elinde olsa evlenince aynı evde yaşarız.Sırf bırakmamak için
Bende diyorum ama aramıyor aşırı.Haftda 1 veya 2.İnşallah canım bir cep telefonu kullansınlar herşey daha kolay olacak
yok canım annesınden bahsedıyorum hıc ağlamaz askerlıgın kac ay oldugunu bıle yenı ogrendı
telefon hakkaten müthiş bi icat olmasa napardık acaba düşünemiyorum
ayy kızlar ben yanlış anlamışım pardon :26:
Bende bilemiyorum.Eskiden askerler bu kadar rahat değilmiş.Ayda 1 arasalar seviniyorlarmış.mektuplaşma varmış.
Kamilecim ne olacak canım hiç önemi yok
Yok benimki tam tersi.Elinde olsa evlenince aynı evde yaşarız.Sırf bırakmamak için
Bende diyorum ama aramıyor aşırı.Haftda 1 veya 2.İnşallah canım bir cep telefonu kullansınlar herşey daha kolay olacak
kızlar siz bişi gönderdiniz mi askerinize
kızlar siz bişi gönderdiniz mi askerinize
o zaman daha rahat oluyor canım kesinlikleamaaa yakalatma korkusu olyor o çok fena
![]()
Bende bilemiyorum.Eskiden askerler bu kadar rahat değilmiş.Ayda 1 arasalar seviniyorlarmış.mektuplaşma varmış.
Kamilecim ne olacak canım hiç önemi yok
sınavlarım bitsin atkı örücem ben![]()
gerçi hiç beceremem ki o da dalga geçer hep beceriksiz diye görsün bakalım neler yapabiliyorum
![]()
sınavlarım bitsin atkı örücem ben![]()
gerçi hiç beceremem ki o da dalga geçer hep beceriksiz diye görsün bakalım neler yapabiliyorum
![]()