ben hiç bişi demiyorum şimdi beklıonda başımamı kalkıon demesınanlıo oda ondan cok askerlık yaptıgımı
bi saniye bi saniye ben bu konularda çok cahilim canım yaaa hiç anlamam o dediklerin ne :26:
aynen canım çok istiyorum o yüzden çok güzl anı olurama bakalım yazıcak mı beyfendi..arada ruhsuzlaşıyoruzda biz
yok canımmm ömer hayatta öyle bi şey demez.. gülüyor hoşunada gidiyor anlıyorum ben
Canım benim dediğim şu site BonnyFood Çiçek Çikolata Sepeti Hediye Meyve Buketi Gönder
Ben kurabiye yaptrdım faceden birine yapıyorlar onlarda şöyle
Eki Görüntüle 561528
O ruhsuzluk arada benimkinede geliyor.Sonra canına okuyorum
Canım benim dediğim şu site BonnyFood Çiçek Çikolata Sepeti Hediye Meyve Buketi Gönder
Ben kurabiye yaptrdım faceden birine yapıyorlar onlarda şöyle
Eki Görüntüle 561528
O ruhsuzluk arada benimkinede geliyor.Sonra canına okuyorum
yok canımmm ömer hayatta öyle bi şey demez.. gülüyor hoşunada gidiyor anlıyorum ben
Valla benimkide birşey demiyor hatta gülşeni dert sahbi yaptım diyor hep.Birde beni unutma deyip duruyor.En sonunda ben kızdımAy benim böyle durduğuma bakmayın bende cadılık mevcut galiba
hahahahben resmını gonderdıgın kurabıyeyı bulamadımm
Valla benimkide birşey demiyor hatta gülşeni dert sahbi yaptım diyor hep.Birde beni unutma deyip duruyor.En sonunda ben kızdımAy benim böyle durduğuma bakmayın bende cadılık mevcut galiba
ayy canım o cadılık hepimizde var :) hatta cadım diyede severbak aklıma geldiii..özledimm yaaaaaaa
ayy canım o cadılık hepimizde var :) hatta cadım diyede severbak aklıma geldiii..özledimm yaaaaaaa
kızlar ben bole kek kurabıye bısı gondersem kıbrısa gıdene kadar kım bılır ne hale gelır
kızlarrrrr yarın sınavım var ben çıkıyorum artık sabah erkenden kalkıp biraz daha çalışıcam..öpüyorum çok kendinize iyi bakın..görüşmek üzere
kızlarrrrr yarın sınavım var ben çıkıyorum artık sabah erkenden kalkıp biraz daha çalışıcam..öpüyorum çok kendinize iyi bakın..görüşmek üzere
bende artık yatıyım daha gunluk yazıcam aylardır ılk defa bu kadar gec yatıcam kızlar sohbet superdı tesekkur ederım
bende artık yatıyım daha gunluk yazıcam aylardır ılk defa bu kadar gec yatıcam kızlar sohbet superdı tesekkur ederım
canım bekleriz biz buralarda oluyoruz hep.hem böyle zaman daha çabuk geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?