92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bende daha iyiyim
aradımı yarin?

hayır malesef 3 gündür babasını da aramıyormuş beni aradı görüştün mü diye benide 2 gün önce aradı en son dedim.. komutanını aradı babası komutanı sey demis ben simdi evdeyim yarın kulaklarını cekerim ben onun falan demis..
ee bi arasın bn göstercem ona deli oldum burda 2 gündür ya

Canım arayamıyordur.Eğitim yoğunsa fırsat bulamıyordur.

Canım arayamıyordur.Eğitim yoğunsa fırsat bulamıyordur.

ay ne biliyim buna pek inanasım gelmiyor yani teslim oldugunun ikinci günü yarım saat konuştuk, üçüncü günüde 3bucuk dakika konuştuk cünkü acaba yenimi baslamıstır egitim teslim olduktan kac gün sonra baslıyorki gülsencim biliyormusun

Canım sanırım pazartesi günü başlıyor.İlk günler alışma günleri oluyor.Genelde askerler cuma günü teslim oluyor.Hafta sonu askerlikte rahat günlerdir.Pazartesi başlamıştır diye tahmin ediyorum.Aklına kötü şeyler getirme orada sizi düşünecek size hasret kalacak

canım bnm yaa bi gıdımcık boyu var zaten üflesen uçacak cok acıyorum yaa öyle yerlerde falan sürünüyorsa anam kıyamam

gülsencimm kızlara bonnyfood adında bi site önermissin kek cikolata falan yapılıyo ya hani sen denedin mi nasıl lezzeti sunumu falan

Canım benim yarimde inanılmaz zayıf 55 kilo düşün yani ama yapacak birşey yok hepsi yapıyor maalesef

benim nişanlımda çok zayıftı bacağı kırıldı amelıyat olduktan sonra 15 kılo aldı sımdı gayet ıyı zayıflamasını hıc ıstemıyorum :)

benim nişanlımda çok zayıftı bacağı kırıldı amelıyat olduktan sonra 15 kılo aldı sımdı gayet ıyı zayıflamasını hıc ıstemıyorum :)

İleride ister istemez kilo alacakBen balık etliyim yanında tombik kalıyorum ama boyum kısa olduğu için minyon tipli bir çift oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…