kızlarrrr resmen kafayı yedimsıkıntıdan açtım roman havasını oynadım yaaaa
kızlarrrr resmen kafayı yedimsıkıntıdan açtım roman havasını oynadım yaaaa
hahahahha süpermiş ya
tavsiye ederim :) deşarz oldum resmen..
bu arada biz tanışmadık galiba canım ben kamile
Neden canım hayırdır?
ömerle konuştum annesi telefonda ağlamış morali çok bozukdu ona çok sıkıldım yaabütün sulugözlüler onu buldu resmen bi ben bi annesi çocuğu üzüyoruz
moralini düzelticem diye resmen şebeklik yaptım telefonda..ama kapatırken bile belliydi sesinden..
bende gülşah canım memnun oldum ama tek başına oynamak çekilmez toplanıp oynasak daha iyi :)
ömerle konuştum annesi telefonda ağlamış morali çok bozukdu ona çok sıkıldım yaabütün sulugözlüler onu buldu resmen bi ben bi annesi çocuğu üzüyoruz
moralini düzelticem diye resmen şebeklik yaptım telefonda..ama kapatırken bile belliydi sesinden..
memnun oldum canım :) ayy ben ankaradayım yakınsanız atlayın gelin kafamızı dağıtırız
memnun oldum canım :) ayy ben ankaradayım yakınsanız atlayın gelin kafamızı dağıtırız
Canım yapmayın ağlamayın o daha çok üzülürOrada tek başına sizi özlüyor biliyorum bazen insan tutamıyor ama yapmamaya çalışın.
Benim yarimin anneside çok ağlar.Herşeye ağlar.Şimdi ondan herşeyi saklıyoruz.En son hep o öğreniyor.
insan kendını tutamıyokı aman canım moralı ıyı olsunda sen şebeklık yap bısı olmaz
benımkının hıc ole ağlama uzulme gıbı huyları yok
Canım yapmayın ağlamayın o daha çok üzülürOrada tek başına sizi özlüyor biliyorum bazen insan tutamıyor ama yapmamaya çalışın.
Benim yarimin anneside çok ağlar.Herşeye ağlar.Şimdi ondan herşeyi saklıyoruz.En son hep o öğreniyor.
bende memnun oldum canım ben sivastayım cok uzak sayılmayız :)
canım ben bir kere yaptım o hatayı biliyorsun bi daha da yapmam inş çünkü daha çok üzülüyor biliyorum..
ama işte anne yüreği dayanamıyor eminim o da ağlamak istemez ama dayanamıyordur..bir de bi kaç gündür konuşamıyorlarmış bugün duyunca dayanamamış sanırım
aa bi gün yolun buraya düşerse beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?