• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Neden canım hayırdır?

ömerle konuştum annesi telefonda ağlamış morali çok bozukdu ona çok sıkıldım yaa :14: bütün sulugözlüler onu buldu resmen bi ben bi annesi çocuğu üzüyoruz :50:

moralini düzelticem diye resmen şebeklik yaptım telefonda..ama kapatırken bile belliydi sesinden..

ömerle konuştum annesi telefonda ağlamış morali çok bozukdu ona çok sıkıldım yaa :14: bütün sulugözlüler onu buldu resmen bi ben bi annesi çocuğu üzüyoruz :50:

moralini düzelticem diye resmen şebeklik yaptım telefonda..ama kapatırken bile belliydi sesinden..

insan kendını tutamıyokı aman canım moralı ıyı olsunda sen şebeklık yap bısı olmaz

Canım yapmayın ağlamayın o daha çok üzülür:50:Orada tek başına sizi özlüyor:50:biliyorum bazen insan tutamıyor ama yapmamaya çalışın.
Benim yarimin anneside çok ağlar.Herşeye ağlar.Şimdi ondan herşeyi saklıyoruz.En son hep o öğreniyor.

Canım yapmayın ağlamayın o daha çok üzülür:50:Orada tek başına sizi özlüyor:50:biliyorum bazen insan tutamıyor ama yapmamaya çalışın.
Benim yarimin anneside çok ağlar.Herşeye ağlar.Şimdi ondan herşeyi saklıyoruz.En son hep o öğreniyor.

benımkının hıc ole ağlama uzulme gıbı huyları yok :D

canım ben bir kere yaptım o hatayı biliyorsun bi daha da yapmam inş çünkü daha çok üzülüyor biliyorum..
ama işte anne yüreği dayanamıyor eminim o da ağlamak istemez ama dayanamıyordur..bir de bi kaç gündür konuşamıyorlarmış bugün duyunca dayanamamış sanırım :31:

canım ben bir kere yaptım o hatayı biliyorsun bi daha da yapmam inş çünkü daha çok üzülüyor biliyorum..
ama işte anne yüreği dayanamıyor eminim o da ağlamak istemez ama dayanamıyordur..bir de bi kaç gündür konuşamıyorlarmış bugün duyunca dayanamamış sanırım :31:

Ah canım bilirim.Benim yarimden çok ben hep annesinin ağladığını görüyorum içim şişti valla ben üzlüyorum onun annesi o nasıl üzülmesin ben herşeyi yasakladım artık anlatmıyor.Ablasıda söylüyor onada diyemiyor yasakladım.Hep en son söylüyoruz.Çünkü 1 ay oturuyor üşüdü diye ağlıyor düşün.Onları çok sık aramıyor haftada 1 veya 2 birşey olsa beni arıyolar haber alıyorlar haber.Bu dönemde en çok bana olan oluyor çünkü hep ben her iki tarafada destek oluyorum.Sıkıntıdan kafamda egzama çıktı o derece inşallah patlamam

Back