Canım benimki iki kere hava değişimi alıcak bu yüzden artık kullanmasın bir zahmet yani bugün karar verdik ve düştükYoksa ben garanticyim düşmezdim.Ama kullanırsa dayak var
yani yakında sevdiceğin hava değişimiyle yanında :)
yyaa çok geçmiş olsun canım iyileşir inşallah bir an önce
Saol canım ilk dişler olacak burnundaki kemiklerin kaynaması gerek daha var sonra ameliyat
Yaruceğzimn şimdiden psikolojisi bozulmş mutlaka kullanır iznı ,kullansın şöyle hazırana doğru falan hem kendisi dalmayı çok sever dalsın zıpkınca 3 5 balık avlasın yoksa o orda kafayı yerkızlar ben cıkıyorum hepinze iyi gecelr bol bol dua edelim hepni öpüyorum
üf çok zor işler yaa Allah yardımcınız olsun bişi sorucam canım tedavi işleri askerdemi olucak yoksa yaşadığı şehirde istediği yerde olabılırmı
Yaruceğzimn şimdiden psikolojisi bozulmş mutlaka kullanır iznı ,kullansın şöyle hazırana doğru falan hem kendisi dalmayı çok sever dalsın zıpkınca 3 5 balık avlasın yoksa o orda kafayı yerkızlar ben cıkıyorum hepinze iyi gecelr bol bol dua edelim hepni öpüyorum
Mervecim psikolojisi bozuluyorsa bence kesinlikle kullanmalı.Zorlamasın.Dua ederek ben hep uyuyorum canım yarın görüşmek üzere
Gülşah dişlerini istanbulda yaptırabiliyor ama ameliyatı hayır olduğu yerdeki hastahane gün vermesi gerekiyor orada yapacaklar mecbur.
benım nısanlımın bacagında platın var onu çıkarttırmak ıcın amelıyat olucak ama orda olup gelmesımı gerekıyo hiç bilmiyorum artık arastırıcam
Canım olduğu yerde olması gerekiyor.Oradaki hastahane gün verecek.Ameliyatını olacak.Daha sonra hava değişimini onaylatıp hava değişimine gelecek.
orda amelıyat olurda gıdemezsem üzüntüden ölürüm heralde
mervede bıraz once cıkıodu sankı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?