Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim topik bir çoştu sonra herkes kayboldu
Kızlara cevap yazmadım sürekli telefonla konuşmak zorundaydım
evet canım bende bir baktım baya hareketlenmiş yeni gelenler olmuş :)
eee senin özel durumun varmış canım olsun o kadar dimi ama
ben çok sıkıllıyorum kızlar artık![]()
bak siz plakaları sayıyorsunuz canım bizim daha çokk var çokkkzor bi durum kesinlikle ama kendini şanslı hissetmelisin!!
biz bu akşam tanışamıycaz sanırım..türkünün askeride kıbrısdaydı dimi??bu arada türkü nerelerde görünmüyor hiç??
tabi öyle canım.. ne bilim biz iş gereği ayrı şehirlerdeyiz de.. özledim artık çok..
Türkü kayıplara karıştı.Facemizide yok birbirmizde hiç haberim yok
Aaa kızlar askerde sanırım disko kaldırıyormuş
inşallah kötü bi şey olmamıştır canım yaa..
dinlendikleri yer değil mi yanlış bilmiyorum ee neden kaldırıyolarmış ki?
İnşallah canım:26:
Disko canım askerde ceza yeri hapishane haberlerde öyle birşey dedi tam anlayamadım geçti
iyi de canım ömer nöbet değişimi sırasında diskodayız diyordu hep.o arada dinlendikleri yer diye biliyorum ben yanlışda olabilir ama bilmiyorum tam
kızlar ben çıkıyorummmm.sonra yine gelirim..iyi bakın kendinize![]()
ahh o ayrı şehirler olmasa ne güzel olur..bende yaklaşık bir yıldır ayrı şehirdeydim okulum gereği şimdide askerlik..gerçi askerden gelsede daha bir buçuk yıl daha ayrı yerlerde olucaz ama en azından askerde olmıycak..istediğimiz zaman konuşucaz olmadı atlayıp gelicek..sabır canım sabır..sabrın sonu güzel olacak inş![]()
Geldim fıstığım:) bişey sorucam şimdi bu bizim askerciklerimzn 30 gun ıznı varya dağıtım izni de bu 30 gunun içinde dimi?