Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıp veremediğiniz ne sizin ya milleti uykusundan kaldırıyosunuz o kadarda olmaz yani sikayet etmemismi merve sevdigin
bir gün diskoda yattı o gun aradı ama ben anladım bısı oldugunu cunku gunde 3-4 kere arıodu kafayı yıodum nefes alamadım resmen komutan affetmıs olay resmıyete bınmeden cıkarmıslar yoksa 3 gun yatacakmıs hem askerlık 3 gun uzucaktı hem 3 gun arıyamıcaktı ben kafayı yıcektım hemde komutanların gozune batmıs olucaktı ucuz kurtulduk
disko muorası çok fenaymış,iyiki affetmiş komutan cidden resmiyete binmeden ucuz kurtulmuş.Askeriye de mantık yok diyolar ya cidden doğru
Şikayet etcek kimse yokki,bende öyle dedim git komutana soyle dedim ilgilenmiyolarki komutan yetkiyi üstlere vermiş,umurlarında bile değil yani.Canım devrecilik cok kotu bi şey,eskiler yenileri hep eziyolar.Mesela bugun koğuşa su bascaklarmış her yeri yıkatcaklarmış hepsine
tühh bende bu konuyla ılgılı bısı bılmıyorumkı sana soluyum canım yaa ama sen ogrenırsen bızede sole lazım olur belkı
Evett keşke orda kalsaymışşimdi aradı iyiyim diyo ama kavga etmiş biriyle az önce konuştuk off bitsin biran önce
devrecilk var çok üzerine geliyolar,geceleri 50 kre kaldırıp yok kantine yok oraya yok buraya gönderiyolarmış çok sinirlendim
Allah Allah yaaa mervee bak nasıl sinirlendim simdi o kadarda degil yaaaa! kalkar geciririm bitane gercekten bu kadarıda oluyormu ya
Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)
Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek![]()
canım ole kolay mı ceza felan alır Allah korusun nişanlınada böle söleme benımkı acemı bırlıgınde bırıne kafa attı ömrümden ömür gitti
bızımkıde uzun donem canım bızımkıde acemılıkte bırıne kafa atmıstı cok kotu bısı oluyo
Ben beinmkine deli fişek diyordum kızlar sizinkine göre akıllı uslu kaldı
Valla merve kimse birşey yazmamış maalesef herkes kolunu kırmakdan zararlı şeyler hakkında bilgi vermiş hava değişimi almak için
Bu konudada sanırım bilgi sahibi olucam çünkü 2 kere alıcak gibi gözüküyor allah göstermesin ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.
yazık yaacok üzüldüm işte sabretmeyi orda ögreniyolar malesef.
hep onlar öğreniyor hem de bize öğretiyolar.Of kızlar moralim cok bozuldu![]()
Ben beinmkine deli fişek diyordum kızlar sizinkine göre akıllı uslu kaldı
Valla merve kimse birşey yazmamış maalesef herkes kolunu kırmakdan zararlı şeyler hakkında bilgi vermiş hava değişimi almak için
Bu konudada sanırım bilgi sahibi olucam çünkü 2 kere alıcak gibi gözüküyor allah göstermesin ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.
Aman aman hava değişimi flan eksik kalsın biran önce bitirsin oyle gelsinn gulşencim
disko muorası çok fenaymış,iyiki affetmiş komutan cidden resmiyete binmeden ucuz kurtulmuş.Askeriye de mantık yok diyolar ya cidden doğru
hakkaten mantık yok çok değişik bi yer sabretmenın yanında caresızlık ne demek onuda öğreniyoruz bence
Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum
hakkaten mantık yok çok değişik bi yer sabretmenın yanında caresızlık ne demek onuda öğreniyoruz bence
cok dogru hayatımda hic bu kadar caresiz kalmamıstım.. elin kolun baglı oturmaktan baska bisey gelmiyor elinden.
kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)
Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum
benimdee sevdiceğim ameliyat olucak burnundan bitmesine yakın bende bilgi alsam hic fena olmaz:))))
bızımkı mecbur amelıyat olucak barı sonuna dogru olsunda bıraz erken gelsın dıe dusunuyorum ben
hayatımda ılk defa bu kadar cok bılgısayar basında oturuom galıba :)