• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

alıp veremediğiniz ne sizin ya milleti uykusundan kaldırıyosunuz o kadarda olmaz yani sikayet etmemismi merve sevdigin

Şikayet etcek kimse yokki,bende öyle dedim git komutana soyle dedim ilgilenmiyolarki komutan yetkiyi üstlere vermiş,umurlarında bile değil yani.Canım devrecilik cok kotu bi şey,eskiler yenileri hep eziyolar.Mesela bugun koğuşa su bascaklarmış her yeri yıkatcaklarmış hepsine

bir gün diskoda yattı o gun aradı ama ben anladım bısı oldugunu cunku gunde 3-4 kere arıodu kafayı yıodum nefes alamadım resmen komutan affetmıs olay resmıyete bınmeden cıkarmıslar yoksa 3 gun yatacakmıs hem askerlık 3 gun uzucaktı hem 3 gun arıyamıcaktı ben kafayı yıcektım hemde komutanların gozune batmıs olucaktı ucuz kurtulduk

disko mu:( orası çok fenaymış,iyiki affetmiş komutan cidden resmiyete binmeden ucuz kurtulmuş.Askeriye de mantık yok diyolar ya cidden doğru

Şikayet etcek kimse yokki,bende öyle dedim git komutana soyle dedim ilgilenmiyolarki komutan yetkiyi üstlere vermiş,umurlarında bile değil yani.Canım devrecilik cok kotu bi şey,eskiler yenileri hep eziyolar.Mesela bugun koğuşa su bascaklarmış her yeri yıkatcaklarmış hepsine

yazık yaa:( cok üzüldüm işte sabretmeyi orda ögreniyolar malesef.

tühh bende bu konuyla ılgılı bısı bılmıyorumkı sana soluyum canım yaa ama sen ogrenırsen bızede sole lazım olur belkı

Evett keşke orda kalsaymış:( şimdi aradı iyiyim diyo ama kavga etmiş biriyle az önce konuştuk off bitsin biran önce:( devrecilk var çok üzerine geliyolar,geceleri 50 kre kaldırıp yok kantine yok oraya yok buraya gönderiyolarmış çok sinirlendim

Allah Allah yaaa mervee bak nasıl sinirlendim simdi o kadarda degil yaaaa! kalkar geciririm bitane gercekten bu kadarıda oluyormu ya

Gülşenn aa sana hiç yakıştıramadım,hemen arastır sevdiceğini de aydınlat:)

Malesef uzun donem canım,bizimki kendne laf soyletmez cevabını verir o yzden bu askerlik bize bitmeyecek:(

canım ole kolay mı ceza felan alır Allah korusun nişanlınada böle söleme benımkı acemı bırlıgınde bırıne kafa attı ömrümden ömür gitti

bızımkıde uzun donem canım bızımkıde acemılıkte bırıne kafa atmıstı cok kotu bısı oluyo

Ben beinmkine deli fişek diyordum kızlar sizinkine göre akıllı uslu kaldı:9:
Valla merve kimse birşey yazmamış maalesef herkes kolunu kırmakdan zararlı şeyler hakkında bilgi vermiş hava değişimi almak için:9:
Bu konudada sanırım bilgi sahibi olucam çünkü 2 kere alıcak gibi gözüküyor allah göstermesin ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Ben beinmkine deli fişek diyordum kızlar sizinkine göre akıllı uslu kaldı:9:
Valla merve kimse birşey yazmamış maalesef herkes kolunu kırmakdan zararlı şeyler hakkında bilgi vermiş hava değişimi almak için:9:
Bu konudada sanırım bilgi sahibi olucam çünkü 2 kere alıcak gibi gözüküyor allah göstermesin ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.

Aman aman hava değişimi flan eksik kalsın biran önce bitirsin oyle gelsinn gulşencim

Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum

kızlar benım nısanlımında bacagında platın var onu cıkarrtırıcak askerlıgın bıtımıne doğru oda hava değişimi alıcak bende gülşenden öğreniyim ayrıntıları :)

Allahım bu gunler hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin,biran önce kavuşalım.Kızlae hepinze cok teşekkur ederm en azından buraya içimi döküyorm yardmcı oluyosunz sağolun.Şimdi cıkıyorum gece görüşürz hepnizi öpüyorum

görüşürüz canım içini ferah tut hayırlısyla geçicek hepsi

kendine iyi bak cnm üzme kendini sabrın sonu selamettir unutma.. hoscakal

Back