92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Saol canım şuan hastahanede pazartesi belli olacak ne yapıp tam ne yapmaycakları senin askerin nasıl?

anladım kuzum çok çok geçmiş olsun size.iyi şükür bebeğim benim askerimde dün iş görüşmem vardı tam girdim 7kere aramış konuşamadım diye baya bi moralim bozuldu.şükür bugün konuştuk da rahatladım:)

Saol canım.
Utanarak soruyorum unutuyorum sık girmeyince
Adın neydi sevgilin neredeydi sen hangi şehirdeydin
Benimde bu arada dün iş görüşmem vardı meselegin ne canım

merhaba kızlar yine ben:) minnakımla konuştum bugün 3 kez aradı toplam yarım saat falan yerim yaaa daha ilk günden sabah 4-6 arası nöbet yazmıslar:)

Saol canım.
Utanarak soruyorum unutuyorum sık girmeyince
Adın neydi sevgilin neredeydi sen hangi şehirdeydin
Benimde bu arada dün iş görüşmem vardı meselegin ne canım

yok canım önemli değil:) Zuhal ismim muşta canım eskişehirliyim ama istanbuldayım şuan.
kabin memuruyum tatlım:) aaa tesadüfe bak senin mesleğin neydi

merhaba kızlar yine ben:) minnakımla konuştum bugün 3 kez aradı toplam yarım saat falan yerim yaaa daha ilk günden sabah 4-6 arası nöbet yazmıslar:)

Hoşgeldin Canım
Ne güzel konuşabilmişsin çok şanslısın yarım saat ilk başta konuşabiliyorsun
Vicdansızlar ilk günden nöbet mi yazılır allahım ya

yok canım önemli değil:) Zuhal ismim muşta canım eskişehirliyim ama istanbuldayım şuan.
kabin memuruyum tatlım:) aaa tesadüfe bak senin mesleğin neydi

Şimdi hatırladım canım seni benimkide muşta karakolda mı seninki merkezde mi?
Ben e-ticaretle uğraşıyorum canım

Hoşgeldin Canım
Ne güzel konuşabilmişsin çok şanslısın yarım saat ilk başta konuşabiliyorsun
Vicdansızlar ilk günden nöbet mi yazılır allahım ya

İşte her aradıgında 8er 10ar dakika falan konuştuk.. yaa birde cok sıra olmuyormuş telefon kulubelerinde heryerde war diyo ama arızalıymış bi cogu tek sorun o diyo. gercektende ilk günden nöbetmi yazılır canım yaaa binanın girişinde Allahtan üşümiycek garibim masa basında oturucak öyle sıcakta

Benim bildiğim yemin töreninden sonra nöbet koyuyorlar vicdansızlar

Benim bildiğim yemin töreninden sonra nöbet koyuyorlar vicdansızlar

valla hiç bilmiyorum bende cok sasırdım cünkü daha adam gibi egitime bile baslamadılar aynı kogustan bi arkadasyla nöbet tutucakmıs arkadası koguş kapısının önünde durcakmış bnmki bina girişinde cok tuhaf geliyor banada:/

Canım acemilikte öyle nöbet tutuyorlar zaten koguş nöbeti çok saçma bir nöbet.Ustadan koguş dışı tutmaya başlıyorlar.Ama bu kadar erken tutuyormuydu benimki hiç bilmiyorum ilk gittiğinde zor 2 dakka konuşabiliyordum

garibim yaaa ilk günden sanssızlık buna denk geldi onca adamın içinde benimki yapılacak işmi bu sayın komutann yaa babama şikayet ettireceğim vallahi ilk günden silah tutamayan adama ne nöbeti yazarsınız ya:)

Son düzenleme:
Zuhalcım ben sana özelden mesaj at dedim ama galiba belli bir mesaj sayısından sonra özelden mesaj atabiliyorsun geçtmi senin bilmiyorumSenin askerinin görevi neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…