92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dogru canm bende alıstırdım simdiden kendimi herkes gibi oda yapıp gelecek kısa gelecek diye beynime hükmettim.. böyle daha kolay oluyor sanırım kabullenıyorum herseyi yani ama gün içinde arada bi damla damla gözlerimden yas aktıgı oluyor oda ilk gün diye heralde:)

şiştttttttt nnluoooooooo bakıım burda ana topiği boş bırakmışınız yıne, ahanda gördüm p..ç torunumda burda

çömez torun kime diorum ben heeeeeeeeeeeeeeey

şiştttttttt nnluoooooooo bakıım burda ana topiği boş bırakmışınız yıne, ahanda gördüm p..ç torunumda burda

çömez torun kime diorum ben heeeeeeeeeeeeeeey

Cerencim ilk günlerde çok normal canım.İyisin iyisin

Tubik çömezlikten kurtulamıycaz biz anlaşıldı.Mayısta tezkereni alında bari azcuk kurtulalım

Cerencim ilk günlerde çok normal canım.İyisin iyisin

Tubik çömezlikten kurtulamıycaz biz anlaşıldı.Mayısta tezkereni alında bari azcuk kurtulalım

teskeremi aldıktan sonra da benden kurtulamassınız çömesim sonra düğünüme gelceksınız die başınızın etini yicem

aynen tatlım askerlik bi bitsin bidaha ne şafak adı nede mehtap adı ağzıma bile almak istemıorum ama düğün şafağı sayıcas dahaaa

Düğün şafagımı bence şafak falan saymayalımŞafak diyince bir çirkn geliyor gözümeGerçi düğün şafagı güzel olur yanyana aman hemencik geçer zaman askerlik gibi değil

Mervecim nasılsın

Kızlaaar ben geldim artıkın burdayımm sınavlarım bitti sayılırrrr:)) Gülşencim iyiym canım benim cok iyiyim,askerm kendi hattından aradı telefon ekranında gorunce noluyo laynn dedim,meğersem hattını üstlerden birinin teline takmış.Bu gece de nöbeti var eger telefn alablrse goruscez inşallah:)sz napıyosnzz bakim

Ben pek iyi değilim canım yarim şuan hastahanede yatıyor.Burnunu ve dişini kırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…