Yok canım hep özlüyorum ama bazen özlemim artıyor bazı gecelerde ağladım nadirde olsa oluyor.Ama başındada ben yoldan sonra çok ağlamadım.Arkadaşlarımla takıldım.Eve kilitlemedim kendimi.Kabul ettim durumu diyebiliriz.Askerde herkes gidiyor oda gitti bitecek gelecek diye sürekli motive ettim kendimi.Sonra yavaş yavaş alıştım.Evde kaldıkça daha çok sararım ben mesela haftasonu dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum spora gidiyorum işe zaten gitmek zorundayım.Ama kabul etmemeye çalışırsan daha çok üzülürsün.Mesela yok askerde yok sevgilim yok çok uzun süre yok falan diye sürekli düşünürsen daha kötü olursun
dogru canm bende alıstırdım simdiden kendimi herkes gibi oda yapıp gelecek kısa gelecek diye beynime hükmettim.. böyle daha kolay oluyor sanırım kabullenıyorum herseyi yani ama gün içinde arada bi damla damla gözlerimden yas aktıgı oluyor oda ilk gün diye heralde:)
şiştttttttt nnluoooooooo bakıım burda ana topiği boş bırakmışınız yıne, ahanda gördüm p..ç torunumda burda
çömez torun kime diorum ben heeeeeeeeeeeeeeey
Cerencim ilk günlerde çok normal canım.İyisin iyisin
Tubik çömezlikten kurtulamıycaz biz anlaşıldı.Mayısta tezkereni alında bari azcuk kurtulalım
teskeremi aldıktan sonra da benden kurtulamassınız çömesim sonra düğünüme gelceksınız die başınızın etini yicem
Geliriz canım ayıp ettinBellimi zamanı canım?Sen canım nerede oturuyorsun?
zamanı tam bellı deil tatlım teskeremızı alınca en kısa zamanda yazı bitirmeden yapıcas inş
istanbul da gelmeyın de bak napıorum ben sizi
Sewdiceğim gelirse canım geliriz
tubik ne güzel ya sizin az kaldı darısı bizm başımıza
sağol tatlım benim, merak etme biz düğün hazırlıklarını yapana kadar sevdicein teskere alır
sizin de azaldı cnm, inş hep birlikte yicezz bu şafakları da
Allahın izniyle canım yicez.Bir dahada askerlik falan aman kalsın duymak istemiyorum
aynen tatlım askerlik bi bitsin bidaha ne şafak adı nede mehtap adı ağzıma bile almak istemıorumama düğün şafağı sayıcas dahaaa
Düğün şafagımı bence şafak falan saymayalımŞafak diyince bir çirkn geliyor gözüme Gerçi düğün şafagı güzel olur yanyana aman hemencik geçer zaman askerlik gibi değil
evt cnm güzel şeyler herzaman çabuk gelir geçer
Merhba kızlar sevdiğim az önce aradı cok sükür sesi cok kötüydü alısmaya calısıyor garibim kıyamam yaaa
Selam Canım
İlk zamanlar öyle olması çok doğal seninki nereye gitmişti acemi birliği neresiydi?
selam tatlm:) erzincanda topçu bnmki
Mervecim nasılsın
Kızlaaar ben geldim artıkın burdayımm sınavlarım bitti sayılırrrr:)) Gülşencim iyiym canım benim cok iyiyim,askerm kendi hattından aradı telefon ekranında gorunce noluyo laynn dedim,meğersem hattını üstlerden birinin teline takmış.Bu gece de nöbeti var eger telefn alablrse goruscez inşallah:)sz napıyosnzz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?