92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bilmiyoruz canım uykusuz kaldığı için tansiyonu düşmüş olabilir kendide çok zayıf düşün 55 kilo

oyy cok zayıfmış,bide orda da yemek yemiyosa artı bide 6 saat nobet tutuyo diyodun kesin yorgunluktan halsizlikten olmuştur canım,dikkat etsın kendıne

oyy cok zayıfmış,bide orda da yemek yemiyosa artı bide 6 saat nobet tutuyo diyodun kesin yorgunluktan halsizlikten olmuştur canım,dikkat etsın kendıne

Diyoruzda yedim diyor normaldede seçicidir pek yemez sanmam yediğini beni görmek için kırmış burnunu birde öyle diyor hay allahım

Saol canım:26:Evet baya kaynattıkİdare ediyorum canım sen nasılsın

evet kaynetmışsınız canım.ben hem sınavlarım nedeniyle hem de nette oluşan bi sorun nedeniyle girememiştim.bu haftada çok sık giremeyebilirim amaaaaaaa sonra burdayım
aslında çok iyi değilim ne güzel askerimle konuşabiliyorum diyodum ama şu son günlerde doğru düzgün konuşamıyorum

Ben canım 7/24 buradayım her zaman gelebildiğin zaman gel canım.
Hayırdır neden görüşemiyorsunuz

Ben canım 7/24 buradayım her zaman gelebildiğin zaman gel canım.
Hayırdır neden görüşemiyorsunuz

her fırsatta geliyorum canım :) bu aralar sıkıyorlar sanırım canım bi kaç gün telefonu açmıycam dedi gerçi akşam üzeri dayanamayıp açmış ama sadece 3 dk konuştuk

canım ben şimdi çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim yine

Canım üzülme sabah da ararBir alt devremiz gelse rahat edicez allahın izniyleTamam canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…