bu iş kafamı cok karıstırdı yarın babama sorucam hani normal mi ilk günden diye.. benim babamda bascavus kıdemli kızlar merak ettiğiniz ne varsa sorabilirim :)
garibim yaaa ilk günden sanssızlık buna denk geldi onca adamın içinde benimki yapılacak işmi bu sayın komutann yaa babama şikayet ettireceğim vallahi ilk günden silah tutamayan adama ne nöbeti yazarsınız ya:)
Babana sor bir canım o en iyisini bilir
Benim sevdiceğim bot nöbeti tutuyordu acemilikte o ne saçma bir şeydir yaa:
hahahah bot nöbeti nedir yaaaakim onun bunun botunu çalar ki
öyle deme canım bot çalan çok oluyomuş
Benim sevdiceğim bot nöbeti tutuyordu acemilikte o ne saçma bir şeydir yaa:
öyle deme canım bot çalan çok oluyomuş
Terliklerini bilem çalmışlar anacımvalla bu ne ya,benim babamda başçavs ama bu kadar olduğnu bilmiyordum askerler çok çekiyormuş meğersemm
Kızlar askerde çalma yok
AA yer değiştirme yer değiştirme
Kızlar ben cıkıyorum sabah ziraat bankası sınavna girecegm tee sivasa yolculuk yapacagım bana sans dileyin sabah 6da kalkmam gerekiyor :)
aynen yaa sordum babama bu arada normalmiş koğuş bina başlarında tutturuyolarmıs acemide.. ustadada dısarı tarafta sanırım
Kızlar ben cıkıyorum sabah ziraat bankası sınavna girecegm tee sivasa yolculuk yapacagım bana sans dileyin sabah 6da kalkmam gerekiyor :)
Şimdi usta birliğinde ama, garaj bekliyomuş benmki,böyle askeri araclarn vs oldugu yerde nobet tutuyorlarmş.Bende sanıyorumki hep böyle gördüğmz gibi tüfekle müfekle nobet tutuyolar yooook nerde her şey yalanmış
tüfek falan bahanede bu soğukta hasta olucak doncak kuzucuklar
Yaz günü hırka giyen bi yarim var,donuyomuş çocukcağğz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?