92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

garibim yaaa ilk günden sanssızlık buna denk geldi onca adamın içinde benimki yapılacak işmi bu sayın komutann yaa babama şikayet ettireceğim vallahi ilk günden silah tutamayan adama ne nöbeti yazarsınız ya:)

Benim sevdiceğim bot nöbeti tutuyordu acemilikte o ne saçma bir şeydir yaa:

Benim sevdiceğim bot nöbeti tutuyordu acemilikte o ne saçma bir şeydir yaa:

hahahah bot nöbeti nedir yaaaa kim onun bunun botunu çalar ki

öyle deme canım bot çalan çok oluyomuş

Aynen bot çalan çok oluyor.
Onun nedenide şu.
Şimdi teslim oluyorlar ya sallıyorum geç geldi en son teslim oldu 42 giyiyor ama kalmadı 45 veriyorlar.
Büyük geeliyor ya 42 bot çalıyorlar mesela

Terliklerini bilem çalmışlar anacım valla bu ne ya,benim babamda başçavs ama bu kadar olduğnu bilmiyordum askerler çok çekiyormuş meğersemm

aynen yaa sordum babama bu arada normalmiş koğuş bina başlarında tutturuyolarmıs acemide.. ustadada dısarı tarafta sanırım

Kızlar ben cıkıyorum sabah ziraat bankası sınavna girecegm tee sivasa yolculuk yapacagım bana sans dileyin sabah 6da kalkmam gerekiyor :)

aynen yaa sordum babama bu arada normalmiş koğuş bina başlarında tutturuyolarmıs acemide.. ustadada dısarı tarafta sanırım

Şimdi usta birliğinde ama, garaj bekliyomuş benmki,böyle askeri araclarn vs oldugu yerde nobet tutuyorlarmş.Bende sanıyorumki hep böyle gördüğmz gibi tüfekle müfekle nobet tutuyolar yooook nerde her şey yalanmış

tüfek falan bahanede bu soğukta hasta olucak doncak kuzucuklar

sagolun canlarım hicbirsey bilmiyorum sallayacagım malesef isim sansa kalmıs bilgime degil kendinize cok iyi bakın güzelleriimm yarın aksama tokat'a varmıs olurum heralde internete gec vakitte girerim inş yarın yinee hepiniz acık olursunuz iyi geliyor konuşmak iyiki varsınıızz askerlerimiz mışl mışıl uykularında simdii öpüldünüz kızlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…