• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bilmiyoruz canım uykusuz kaldığı için tansiyonu düşmüş olabilir kendide çok zayıf düşün 55 kilo

oyy cok zayıfmış,bide orda da yemek yemiyosa artı bide 6 saat nobet tutuyo diyodun kesin yorgunluktan halsizlikten olmuştur canım,dikkat etsın kendıne

oyy cok zayıfmış,bide orda da yemek yemiyosa artı bide 6 saat nobet tutuyo diyodun kesin yorgunluktan halsizlikten olmuştur canım,dikkat etsın kendıne

Diyoruzda yedim diyor normaldede seçicidir pek yemez sanmam yediğini beni görmek için kırmış burnunu birde öyle diyor hay allahım:14:

Saol canım:26:Evet baya kaynattık:12:İdare ediyorum canım sen nasılsın

evet kaynetmışsınız canım.ben hem sınavlarım nedeniyle hem de nette oluşan bi sorun nedeniyle girememiştim.bu haftada çok sık giremeyebilirim amaaaaaaa sonra burdayım :34:
aslında çok iyi değilim ne güzel askerimle konuşabiliyorum diyodum ama şu son günlerde doğru düzgün konuşamıyorum :43:

evet kaynetmışsınız canım.ben hem sınavlarım nedeniyle hem de nette oluşan bi sorun nedeniyle girememiştim.bu haftada çok sık giremeyebilirim amaaaaaaa sonra burdayım :34:
aslında çok iyi değilim ne güzel askerimle konuşabiliyorum diyodum ama şu son günlerde doğru düzgün konuşamıyorum :43:

Ben canım 7/24 buradayım her zaman gelebildiğin zaman gel canım.
Hayırdır neden görüşemiyorsunuz:50:

Ben canım 7/24 buradayım her zaman gelebildiğin zaman gel canım.
Hayırdır neden görüşemiyorsunuz:50:

her fırsatta geliyorum canım :) bu aralar sıkıyorlar sanırım canım :50: bi kaç gün telefonu açmıycam dedi gerçi akşam üzeri dayanamayıp açmış ama sadece 3 dk konuştuk :14:

canım ben şimdi çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim yine :34:

her fırsatta geliyorum canım :) bu aralar sıkıyorlar sanırım canım :50: bi kaç gün telefonu açmıycam dedi gerçi akşam üzeri dayanamayıp açmış ama sadece 3 dk konuştuk :14:

canım ben şimdi çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim yine :34:

Canım üzülme sabah da arar:32:Bir alt devremiz gelse rahat edicez allahın izniyle:52:Tamam canım görüşürüz:54:

Back