Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dun okumuştum ama tam anlamadım olayı,nolmuştu?![]()
Allah allah niyeki![]()
Bilmiyoruz canım uykusuz kaldığı için tansiyonu düşmüş olabilir kendide çok zayıf düşün 55 kilo
oyy cok zayıfmış,bide orda da yemek yemiyosa artı bide 6 saat nobet tutuyo diyodun kesin yorgunluktan halsizlikten olmuştur canım,dikkat etsın kendıne
Seni görmek için mi?nasıl becermiş onu![]()
Ameliyat olacağı için hava değişimi alabilir.İstanbula gelme ihtimali var ama daha belli değil.O işin gırgırı başı dönmüş düşmüş işte![]()
hahha allah iyiliğini versin ya bak gör kıymetini gülşeen![]()
iyiyim gülşencim sen nasılsın?kaç gündür giremiyordum ya neler kaynatmışsınız diye bakıyordumbu arada geçmiş olsun tatlımm
Saol canım:26:Evet baya kaynattıkİdare ediyorum canım sen nasılsın
evet kaynetmışsınız canım.ben hem sınavlarım nedeniyle hem de nette oluşan bi sorun nedeniyle girememiştim.bu haftada çok sık giremeyebilirim amaaaaaaa sonra burdayım
aslında çok iyi değilim ne güzel askerimle konuşabiliyorum diyodum ama şu son günlerde doğru düzgün konuşamıyorum![]()
Ben canım 7/24 buradayım her zaman gelebildiğin zaman gel canım.
Hayırdır neden görüşemiyorsunuz![]()
her fırsatta geliyorum canım :) bu aralar sıkıyorlar sanırım canımbi kaç gün telefonu açmıycam dedi gerçi akşam üzeri dayanamayıp açmış ama sadece 3 dk konuştuk
canım ben şimdi çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim yine![]()
İyi akşamlar kızlar nasılsınız