92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

iyi geceler canım sende çok öpüldün:):)

Yaz günü hırka giyen bi yarim var,donuyomuş çocukcağğz

aahh ozaman seninkinin vayy haline inşallah hasta olmaz canım

erzincanın e si yap bilemeyınce,şans getirir canım benim sende iyiki varsın vlla iyi kaynaştık,yarın görüşnceye dek esen kal o zman iyi uykularrr:*

Karadenizli canım ama istanbulda yaşıyor.Belki evlenince gideriz bir ara artvine

Gelin gelin şöyle takılırız askerlik günlerini anarız birlikte:) canım bende cıkayım beyaz show baslıcak bi yarım saat sonra onu izleyeym bi de çay koyaym,sınavlardan cok bunaldm bu gunu kendime adıyorum.Öptüm seni iyi gclerrr

Bende öptüm canım sana iyi dinlenmeler

Bir gün güneş bir başka doğacak,
Dünyamı en parlak ışıklarıyla aydınlatacak.
Hayatım değişip bambaşka bir şekilde,
Huzurlu, mutlu.. hem de çok mutlu olacak.

Bir gün güneş bir başka doğacak.
Yaşadıklarımın hepsi geride kalacak.
İleriye daldığında gözlerim,
Sevinçli mutlu ve seninle bakacak.

Yaşam defterimde yeni bir sayfa açılacak.
Her şey taptaze yeni çıkmış,
Hayat ellerini tuttuğum gün sevgiyle dolu yeniden başlayacak

Bu masal nihayet mutlu sonla noktalanacak...
Askerlik,ayrılık ,özlem derken...
Sen çıkıp geleceksin..
İşte asıl güneş o zaman bir başka doğacak!..
Eki Görüntüle 559981

Canım üzülme sabah da ararBir alt devremiz gelse rahat edicez allahın izniyleTamam canım görüşürüz

aradııı aradııııı ayy çok mutluyum şu an ben ümidimi kesmiştim aramaz diyordum bugün ama canım benim yaa bi yolnu bulmuş aradı :)

Kamilee canm çok sevindim aramasına ,insan hemen boyle paylaşmak istiyo ne güzelll:)) gülşencim o şiir senin eserin mi,sende ne marifetler varmışş oyle:)

Sevdiceğim yarın çarsıya cıkacktı görüşcektik netten,duyum almışlar çarşıları kitlenmişş ben napiimm nerelere gideyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…