sagolun canlarım hicbirsey bilmiyorum sallayacagım malesef isim sansa kalmıs bilgime degil kendinize cok iyi bakın güzelleriimm yarın aksama tokat'a varmıs olurum heralde internete gec vakitte girerim inş yarın yinee hepiniz acık olursunuz iyi geliyor konuşmak iyiki varsınıızz askerlerimiz mışl mışıl uykularında simdii öpüldünüz kızlarr :)
Yaz günü hırka giyen bi yarim var,donuyomuş çocukcağğz
Trabzona daha kış gelmedi don atlet dolaşıyoz valla evde
sagolun canlarım hicbirsey bilmiyorum sallayacagım malesef isim sansa kalmıs bilgime degil kendinize cok iyi bakın güzelleriimm yarın aksama tokat'a varmıs olurum heralde internete gec vakitte girerim inş yarın yinee hepiniz acık olursunuz iyi geliyor konuşmak iyiki varsınıızz askerlerimiz mışl mışıl uykularında simdii öpüldünüz kızlarr :)
yok yavrm ya buralı değiliz has Konyalıyız biz,okuyom ben burda
yok tutmadıkaradenize gelin etcez seni o zman,benimki de giresunlu ohh takılırz beraber artık artvın trabzon giresun sahil şeridi boyuncaa
Karadenizli canım ama istanbulda yaşıyor.Belki evlenince gideriz bir ara artvine
Gelin gelin şöyle takılırız askerlik günlerini anarız birlikte:) canım bende cıkayım beyaz show baslıcak bi yarım saat sonra onu izleyeym bi de çay koyaym,sınavlardan cok bunaldm bu gunu kendime adıyorum.Öptüm seni iyi gclerrr
Canım üzülme sabah da ararBir alt devremiz gelse rahat edicez allahın izniyle Tamam canım görüşürüz
aradııı aradııııı ayy çok mutluyum şu anben ümidimi kesmiştim aramaz diyordum bugün ama canım benim yaa bi yolnu bulmuş aradı :)
Çok sevindim canım.
Bizim topik uğurlu ben yazıyorum ya yazınca arıyor
Şafak=363:119::118::122::130:
evet evet:)
bi insan ömründen bir gün gitti diye sevinir mi yaa??ama ben seviniyorum işte..
Kamilee canm çok sevindim aramasına ,insan hemen boyle paylaşmak istiyo ne güzelll:)) gülşencim o şiir senin eserin mi,sende ne marifetler varmışş oyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?