• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yok canım hep özlüyorum ama bazen özlemim artıyor bazı gecelerde ağladım nadirde olsa oluyor.Ama başındada ben yoldan sonra çok ağlamadım.Arkadaşlarımla takıldım.Eve kilitlemedim kendimi.Kabul ettim durumu diyebiliriz.Askerde herkes gidiyor oda gitti bitecek gelecek diye sürekli motive ettim kendimi.Sonra yavaş yavaş alıştım.Evde kaldıkça daha çok sararım ben mesela haftasonu dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum spora gidiyorum işe zaten gitmek zorundayım.Ama kabul etmemeye çalışırsan daha çok üzülürsün.Mesela yok askerde yok sevgilim yok çok uzun süre yok falan diye sürekli düşünürsen daha kötü olursun:50:

dogru canm bende alıstırdım simdiden kendimi herkes gibi oda yapıp gelecek kısa gelecek diye beynime hükmettim.. böyle daha kolay oluyor sanırım kabullenıyorum herseyi yani ama gün içinde arada bi damla damla gözlerimden yas aktıgı oluyor oda ilk gün diye heralde:)

şiştttttttt nnluoooooooo bakıım burda ana topiği boş bırakmışınız yıne, ahanda gördüm p..ç torunumda burda :1:

çömez torun kime diorum ben heeeeeeeeeeeeeeey :1::1::1:

dogru canm bende alıstırdım simdiden kendimi herkes gibi oda yapıp gelecek kısa gelecek diye beynime hükmettim.. böyle daha kolay oluyor sanırım kabullenıyorum herseyi yani ama gün içinde arada bi damla damla gözlerimden yas aktıgı oluyor oda ilk gün diye heralde:)

şiştttttttt nnluoooooooo bakıım burda ana topiği boş bırakmışınız yıne, ahanda gördüm p..ç torunumda burda :1:

çömez torun kime diorum ben heeeeeeeeeeeeeeey :1::1::1:

Cerencim ilk günlerde çok normal canım.İyisin iyisin:nazar::nazar:

Tubik çömezlikten kurtulamıycaz biz anlaşıldı.Mayısta tezkereni alında bari azcuk kurtulalım:52::52:

Cerencim ilk günlerde çok normal canım.İyisin iyisin:nazar::nazar:

Tubik çömezlikten kurtulamıycaz biz anlaşıldı.Mayısta tezkereni alında bari azcuk kurtulalım:52::52:

teskeremi aldıktan sonra da benden kurtulamassınız çömesim sonra düğünüme gelceksınız die başınızın etini yicem :1:

aynen tatlım askerlik bi bitsin bidaha ne şafak adı nede mehtap adı ağzıma bile almak istemıorum :16: ama düğün şafağı sayıcas dahaaa :1:

Düğün şafagımı bence şafak falan saymayalım:9:Şafak diyince bir çirkn geliyor gözüme:9::9:Gerçi düğün şafagı güzel olur yanyana aman hemencik geçer zaman askerlik gibi değil:32::32:

Mervecim nasılsın:3:

Kızlaaar ben geldim artıkın burdayımm sınavlarım bitti sayılırrrr:)) Gülşencim iyiym canım benim cok iyiyim,askerm kendi hattından aradı telefon ekranında gorunce noluyo laynn dedim,meğersem hattını üstlerden birinin teline takmış.Bu gece de nöbeti var eger telefn alablrse goruscez inşallah:)sz napıyosnzz bakim

Kızlaaar ben geldim artıkın burdayımm sınavlarım bitti sayılırrrr:)) Gülşencim iyiym canım benim cok iyiyim,askerm kendi hattından aradı telefon ekranında gorunce noluyo laynn dedim,meğersem hattını üstlerden birinin teline takmış.Bu gece de nöbeti var eger telefn alablrse goruscez inşallah:)sz napıyosnzz bakim

Ben pek iyi değilim canım yarim şuan hastahanede yatıyor.Burnunu ve dişini kırmış:14:

Back