Kızlar ben kötüyüm
Yarimin burnu ve dişleri kırılmış
geçmiş olsun cnm yaa nasıl olmuş?
Komutanla konuşuyormuş tansiyonu düşmüş yere düşmüş
Hastahanede yatıyor
ahh cnm üzülme Allah beterinden korusun
Amin canım
İnşallah ameliyattan sonra hava değişimi verirlerde yanıma gelir görebilir.
Ancak öyle iyi oldğuna sanırım inanabilicem
canım cok gecmis olsuninsallah iyidir durumu cok üzüldüm.. insallah hava degisimi alır biran önce
Pazartesi olmuş.Çaktırmadı bana bugün burnuna birşey takmışlar sesi garip gelince ben soru üstüne sru sorunca dayanamadı dedi neden dememiş miş efendim hava değişimi alırsa bana süpriz yapacakmış
Uzak gidemiyorum canım maalesef aklım kaldı ameliyat yapacaklar.
Belli değil hava değişimi verip vermiycekleri
Yazık yaao durumda bile seni düsünüyor baksana
Evet kıyamam diyince şka girdim nasıl ciddmsn falan demeye başldım.
Sonrada azar işitti zavallı bendn
Üzüldüğüm için azarladım oda ayrı dedim neden güzel normal bir şekilde askerlik yapmıyorsun ya hastalanırsın ya burnunu kırarsın birde bana sakar dersin.Sen gel ben gidecem nasıl insanın aklı kalıyor bak gör dedim
canım ya üzerine gitme yazık :)ameliyat ne zaman olacakmış
O benim canım bu hallerime alışık farkında üzüntüden dediğimin güldürmek için diyor ki bak burnumu kırdım belki seni görebilirim hava değişimi verirler diyeCanım o belli değil burnuna birşey takmışlar 2 gün sonra çıkarıp karar vericeklermiş
Seninki aradımı nasılmış
hayır aramadıanlamadımki ben 1 dakikada olsa arar sanıyodum aramaması normalmi onuda bilmiyorum:/ ilk gün oldugu için telefon kulubeleri yogundur belki ondan arayamamıstır diye avutuyorum kendimi
Canım benimkide ilk gün aramamıştı.
Ankara kalabalık ve sıkı yerdi günde 1 dakka 2 kere konuşsam seviniyordum.İlk gün alışmaya çalışıyorlar canım.Yarın arar bence
inşallah balım bekliyorum. ne zormuş asker yolu beklemek vallahi ilk günden bezdim canımdan :)
İlk günler en zor günlerdir canım
Ben hiç unutamıyorum.Sevgilimi ankraya bıraktım askerinin kapısına otobüse ailesi bindirdi beni istanbula döndüm.O yol bana bitmedi.Hayelini görüyordum.Tüm yol boyunca agladım insanlar beni manyak sanmışlardır.Sabah uyandığımda telefona mesaj geldi.O uyku sersemliğiyle sevgilimden mesaj attı sandım koştum sonra dedim o askerde başladım ağlamaya İlk günler en zor günler canım zaman geçtikçe alışmaya başlıyorsun.Ama şunuda diyim alışmak senin elinde alışmamaya çalışırsan.Bu dönemi kendine zorlaştırırsın
ay canım ya ne kadar zordur o yol hic bitmemistr sana tek basına bide... yaa bugün ne yalan söyliyeyim bende bugün gelen bi msjı ondan sandım... sonra unutmuşum askerde oldugunu tlfnu elime aldm napıyon yazdm tam sonra geri sildim :/ kötü yaa.. suan aynı duyguları yasamıyorsunuz dimi canım aglama krizleri falan oluyormu gene
ay canım ya ne kadar zordur o yol hic bitmemistr sana tek basına bide... yaa bugün ne yalan söyliyeyim bende bugün gelen bi msjı ondan sandım... sonra unutmuşum askerde oldugunu tlfnu elime aldm napıyon yazdm tam sonra geri sildim :/ kötü yaa.. suan aynı duyguları yasamıyorsunuz dimi canım aglama krizleri falan oluyormu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?