92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım cok gecmis olsun insallah iyidir durumu cok üzüldüm.. insallah hava degisimi alır biran önce

Pazartesi olmuş.Çaktırmadı bana bugün burnuna birşey takmışlar sesi garip gelince ben soru üstüne sru sorunca dayanamadı dedi neden dememiş miş efendim hava değişimi alırsa bana süpriz yapacakmış
Uzak gidemiyorum canım maalesef aklım kaldı ameliyat yapacaklar.
Belli değil hava değişimi verip vermiycekleri

Yazık yaa o durumda bile seni düsünüyor baksana

Yazık yaa o durumda bile seni düsünüyor baksana

Evet kıyamam diyince şka girdim nasıl ciddmsn falan demeye başldım.
Sonrada azar işitti zavallı bendn
Üzüldüğüm için azarladım oda ayrı dedim neden güzel normal bir şekilde askerlik yapmıyorsun ya hastalanırsın ya burnunu kırarsın birde bana sakar dersin.Sen gel ben gidecem nasıl insanın aklı kalıyor bak gör dedim

canım ya üzerine gitme yazık :)ameliyat ne zaman olacakmış

canım ya üzerine gitme yazık :)ameliyat ne zaman olacakmış

O benim canım bu hallerime alışık farkında üzüntüden dediğimin güldürmek için diyor ki bak burnumu kırdım belki seni görebilirim hava değişimi verirler diyeCanım o belli değil burnuna birşey takmışlar 2 gün sonra çıkarıp karar vericeklermiş

Seninki aradımı nasılmış

hayır aramadı anlamadımki ben 1 dakikada olsa arar sanıyodum aramaması normalmi onuda bilmiyorum:/ ilk gün oldugu için telefon kulubeleri yogundur belki ondan arayamamıstır diye avutuyorum kendimi

Son düzenleme:
hayır aramadı anlamadımki ben 1 dakikada olsa arar sanıyodum aramaması normalmi onuda bilmiyorum:/ ilk gün oldugu için telefon kulubeleri yogundur belki ondan arayamamıstır diye avutuyorum kendimi

Canım benimkide ilk gün aramamıştı.
Ankara kalabalık ve sıkı yerdi günde 1 dakka 2 kere konuşsam seviniyordum.İlk gün alışmaya çalışıyorlar canım.Yarın arar bence

Canım benimkide ilk gün aramamıştı.
Ankara kalabalık ve sıkı yerdi günde 1 dakka 2 kere konuşsam seviniyordum.İlk gün alışmaya çalışıyorlar canım.Yarın arar bence

inşallah balım bekliyorum. ne zormuş asker yolu beklemek vallahi ilk günden bezdim canımdan :)

inşallah balım bekliyorum. ne zormuş asker yolu beklemek vallahi ilk günden bezdim canımdan :)

İlk günler en zor günlerdir canım
Ben hiç unutamıyorum.Sevgilimi ankraya bıraktım askerinin kapısına otobüse ailesi bindirdi beni istanbula döndüm.O yol bana bitmedi.Hayelini görüyordum.Tüm yol boyunca agladım insanlar beni manyak sanmışlardır.Sabah uyandığımda telefona mesaj geldi.O uyku sersemliğiyle sevgilimden mesaj attı sandım koştum sonra dedim o askerde başladım ağlamayaİlk günler en zor günler canım zaman geçtikçe alışmaya başlıyorsun.Ama şunuda diyim alışmak senin elinde alışmamaya çalışırsan.Bu dönemi kendine zorlaştırırsın

ay canım ya ne kadar zordur o yol hic bitmemistr sana tek basına bide... yaa bugün ne yalan söyliyeyim bende bugün gelen bi msjı ondan sandım... sonra unutmuşum askerde oldugunu tlfnu elime aldm napıyon yazdm tam sonra geri sildim :/ kötü yaa.. suan aynı duyguları yasamıyorsunuz dimi canım aglama krizleri falan oluyormu gene

Yok canım hep özlüyorum ama bazen özlemim artıyor bazı gecelerde ağladım nadirde olsa oluyor.Ama başındada ben yoldan sonra çok ağlamadım.Arkadaşlarımla takıldım.Eve kilitlemedim kendimi.Kabul ettim durumu diyebiliriz.Askerde herkes gidiyor oda gitti bitecek gelecek diye sürekli motive ettim kendimi.Sonra yavaş yavaş alıştım.Evde kaldıkça daha çok sararım ben mesela haftasonu dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum spora gidiyorum işe zaten gitmek zorundayım.Ama kabul etmemeye çalışırsan daha çok üzülürsün.Mesela yok askerde yok sevgilim yok çok uzun süre yok falan diye sürekli düşünürsen daha kötü olursun

Yok canım hep özlüyorum ama bazen özlemim artıyor bazı gecelerde ağladım nadirde olsa oluyor.Ama başındada ben yoldan sonra çok ağlamadım.Arkadaşlarımla takıldım.Eve kilitlemedim kendimi.Kabul ettim durumu diyebiliriz.Askerde herkes gidiyor oda gitti bitecek gelecek diye sürekli motive ettim kendimi.Sonra yavaş yavaş alıştım.Evde kaldıkça daha çok sararım ben mesela haftasonu dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum spora gidiyorum işe zaten gitmek zorundayım.Ama kabul etmemeye çalışırsan daha çok üzülürsün.Mesela yok askerde yok sevgilim yok çok uzun süre yok falan diye sürekli düşünürsen daha kötü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…