• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

sıkma canım kendını dua et sen sadece elımızden bısey gelmıyo baska. ama sen ne kadar uzulursen o daha cok uzulup stres yapar hep pozıtıf olmaya calıs sonucta senle huzur bulmak rahatlamak ıstıyo. telefon kullanabılıyo mu pekı onun sıkıntısı da buyuk oluyo.

askeriye verio cnm akşmları 8 den 9 a kadar telini alıo çarşı iznindede veriolar tel konusunda sıkıntmz yok günde en az 5 6 kez konuşuoz çok şükür

aynen öle ömrüm bitti gitti bu nedr böle :(

cidden yaaa tükendıııııııııııııkk :D
yarın benım dogum günüm ve 8senedır ılk defa o yanımda olamayacak...
okdr garip hssedıorum kı kendımı..
oda öyle.. kendını suclu hssedıo resmen yanımda olamıo dıe :/
inşallah snra ömur boyu btn dogum gunlerımde yanımda olur ..

sıkma canım kendını dua et sen sadece elımızden bısey gelmıyo baska. ama sen ne kadar uzulursen o daha cok uzulup stres yapar hep pozıtıf olmaya calıs sonucta senle huzur bulmak rahatlamak ıstıyo. telefon kullanabılıyo mu pekı onun sıkıntısı da buyuk oluyo.

sen yenisin herlde cnm daha önce hiç knşmdm senle 92 2 misin

cidden yaaa tükendıııııııııııııkk :D
yarın benım dogum günüm ve 8senedır ılk defa o yanımda olamayacak...
okdr garip hssedıorum kı kendımı..
oda öyle.. kendını suclu hssedıo resmen yanımda olamıo dıe :/
inşallah snra ömur boyu btn dogum gunlerımde yanımda olur ..

inş. cnm bugn onn d.günüydü ve 40.ayımzdı ve ynnda değildm berbt bi duygu ölmek istedm bian kndmden nefret ettm bu onn en güsel günü nsl ynlz bırakırsın gtsene yanna die hep kzdm kndme ama gidemedm :(( 20 saatlik mesafe nefret ediorm askerlkten ne zormş asker yareni olmk :(( doğm günün kutlu olsun şimdiden cnm

canım zaten tam duzene gırdık kafamız rahat derız bısey cıkar komutan değişir yada başka bişey olur bi sıkıntı başlar askerlık bıtene kadar bu boyle sanırım:( bızımde oyle sımdı 1 ay oncesıne kadar rahattı hersey ıyı gıdıyodu komutanlar değişti çok sıkıyolar yeni gelenlerde. dayak felan yıyodur dıe kendını üzme boşuna

inş. cnm bugn onn d.günüydü ve 40.ayımzdı ve ynnda değildm berbt bi duygu ölmek istedm bian kndmden nefret ettm bu onn en güsel günü nsl ynlz bırakırsın gtsene yanna die hep kzdm kndme ama gidemedm :(( 20 saatlik mesafe nefret ediorm askerlkten ne zormş asker yareni olmk :(( doğm günün kutlu olsun şimdiden cnm

bak işte bnm askerımde aynı snn gbı dusunuoo kafayı yıo smdı yanımda olamıcak dıye.. ama elde degıl be cnmm napalımmm :/
insan kendını eksik hssedıo yalnız hssedıo yınede... :/
bu arada çoookk tşkkr ederm canımm benımm :)))

anladm cnm sen şafağı yiyenlerdensn :) maşallah az kalmş n güsel

şafak 106:) bence daha cooook var azaldıkca çogalıyo gıbı. sonucta sevdiğimizi bekliyoruz sağ salim bitirp gelsinler de bu günleri gülerek hatırlarız eminim. benim askerim diyo zaten 2012 yi ömrüm boyunca hatırlamak istemiyorum bidaha die:) gülüyorum bende.

şafak 106:) bence daha cooook var azaldıkca çogalıyo gıbı. sonucta sevdiğimizi bekliyoruz sağ salim bitirp gelsinler de bu günleri gülerek hatırlarız eminim. benim askerim diyo zaten 2012 yi ömrüm boyunca hatırlamak istemiyorum bidaha die:) gülüyorum bende.

biz ne 2012 yi nede 2013 ü hatrlmk istemcz :) allahn iznyle gelsnlerde bbekleriz napalım ..s

biz ne 2012 yi nede 2013 ü hatrlmk istemcz :) allahn iznyle gelsnlerde bbekleriz napalım ..s[/QUO
yok canım bence hatırlanması güzel olur sonra allah ızın verır evlenırsek anlatırız çocuklarımıza :) askerın nerde görev yapıyo.

acemlk ayrı dert usta ayrı dert usta brliği rahat olur dioduk tam rahatladk derkn yine sıkıntı off

Usta birliği rahat olur diye düşünenlrdendim bende.Hiç alakası yok ya da yerine göre değişiyorda olabilir.Benmki sinirden delirmek üzere.Gittiği yer sürgün yeri ne kadar it ,kopuk ,tinerci ,jiletçi ,katil ,serseri insan varsa bi araya toplamışlar. İntİhar edenlermi dersin, kendini jiletleyenler mi dersin,adam kafası kesip bi kaç sene hapis yatıp gelen mi dersin fena yani.Komutanlarda çok sertmiş aşırı.

Birde oraya tek o gitmiş başka gelen yokmuş onla özellikle yükleniyorlarmış .Normalde iğne vurma , eczanede ilaç dağıtım yapma görevi olmalıyken komutanlar demişler serum takacaksın, damar yolu açacaksın ,dikiş atacaksın,dikiş alacaksın iğne vuracaksın vs vs birton şey çıkarmışlar başına. Önceden daha rahat konuşuyorduk teledonda . Revir rahat olur çavuşta olduya daha rahat olur diye düşünmüştük. Koymuşlar revire hem ilaçları dağıtıyo, hem bilgisayarda yazıcılık yapıyo ,hem gelen telefonlara bakıyo,hem arada nöbet oluyo,hem tüm hastaların ialç vs defter tutuyo ,hem eczane ayrı defter tutuyo,hem acile hasta gelse müdahale ediyo off off .

Bunların üzerine birde oldukları yerde su da yokmuş çamurluymuş sanırım satın alıyormuş para birleştirip tüm koğuş.Yemeklerde iğrenç diyo askerlerin çoğu dıŞardan yemek söyletirlermiş.Nasıl bi yer burası ya.Kafayı yiycem.

Bu akşam fena bunalmıştı tüm yükü ona yüklemişler kafayı yemezsem iyi diyor akşam zor konuştuk gece 10 12 arası konuşabiliriz rahat demişti bu seferde komutan nöbeti yarın olmasına rağmen nöbet öğrensin alışsın diye buGünKü nöbetçiyle nöbet tutacaksın demiş konuşmada iptal oldu:( offya

Son düzenleme:
Usta birliği rahat olur diye düşünenlrdendim bende.Hiç alakası yok ya da yerine göre değişiyorda olabilir.Benmki sinirden delirmek üzere.Gittiği yer sürgün yeri ne kadar it ,kopuk ,tinerci ,jiletçi ,katil ,serseri insan varsa bi araya toplamışlar. İntİhar edenlermi dersin, kendini jiletleyenler mi dersin,adam kafası kesip bi kaç sene hapis yatıp gelen mi dersin fena yani.Komutanlarda çok sertmiş aşırı.

Birde oraya tek o gitmiş başka gelen yokmuş onla özellikle yükleniyorlarmış .Normalde iğne vurma , eczanede ilaç dağıtım yapma görevi olmalıyken komutanlar demişler serum takacaksın, damar yolu açacaksın ,dikiş atacaksın,dikiş alacaksın iğne vuracaksın vs vs birton şey çıkarmışlar başına. Önceden daha rahat konuşuyorduk teledonda . Revir rahat olur çavuşta olduya daha rahat olur diye düşünmüştük. Koymuşlar revire hem ilaçları dağıtıyo, hem bilgisayarda yazıcılık yapıyo ,hem gelen telefonlara bakıyo,hem arada nöbet oluyo,hem tüm hastaların ialç vs defter tutuyo ,hem eczane ayrı defter tutuyo,hem acile hasta gelse müdahale ediyo off off .

Bunların üzerine birde oldukları yerde su da yokmuş çamurluymuş sanırım satın alıyormuş para birleştirip tüm koğuş.Yemeklerde iğrenç diyo askerlerin çoğu dıŞardan yemek söyletirlermiş.Nasıl bi yer burası ya.Kafayı yiycem.

Bu akşam fena bunalmıştı tüm yükü ona yüklemişler kafayı yemezsem iyi diyor akşam zor konuştuk gece 10 12 arası konuşabiliriz rahat demişti bu seferde komutan nöbeti yarın olmasına rağmen nöbet öğrensin alışsın diye buGünKü nöbetçiyle nöbet tutacaksın demiş konuşmada iptal oldu:( offya

Nerde yapıyor askerliğini canım ? :44:

canım benm allah enşteye sabır versn nsl biyermş bura böle oha .s s nerde yapıo askerliği .s .s

kızlar sormaya korkuorumda foçada askeri olan yok demi varsa durumu neymş bişeyi yoktur inş. ? ben htrlmıorm burda foçadan olan ama her ihtmale karşı sorayım dedm patlama olmş yne allah belalrını versn doğu batı die bişy kalmadı artk kıçımzn dibinde patlama yapıolr o.çockları

izmir foçada:( ama görev için mersine gelmişti eylülde geri foçaya döncekler

bu bi sene gecer mi?? bir daha görebilecek miyim ben sevgilimi??dokunabilecek miym??? BU ÜLKEDEN BU ÜLKEDE DÖNEN SEREFZLKLERDEN NEFRT EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!BEN SEVDGMİ İSTYORUM!!!!!!! UYUYAMIYORUM..YAŞAYAMIYORUM...SAĞLIKLI DÜŞÜNEMİYORUM..ÇALIŞAMIYORUM..HATTA NEFES ALAMIYORUMMM!!!!!! YA BNM ASKERMN OLDGU YERE DE SALDIRIRLARSA..İZMİR FOÇA KİMN AKLINA GELİRDİ...BU HAİNLERE OY VERENLERN ELİ KIRILSIN...BİZİM BENM NE SUÇUUMMMMMMMMM VARRRRRRRRRRRRR!!!İSYAN EDELM KIZLAR!!!SOKKLARA DÖKÜLELM.........BİZDEN İİ KİM ANLR TAHMN EDER O ACIYI...ASKERLERMZ İÇİN TEPKİ GÖSTERELİM!!!1YOKMU BNM GBİ DÜŞÜNEN!!BIRAKIN BU KADERCİLİĞİ!!!BAKANMZ NE DEMİŞ: 'ŞEHTLİK GÜVENLK GÖREVLİLERNN KADERYMİŞ!'' NEDEN BAKAN COCUKLARININ KADERİNDE YOK!!! NEDEN MİLLETVEKİLLERNN ÇOCUGNDA YOK!!! NEDEN ÜST DÜZEY ASKRLERN, BÜROKRATIN , ZENGİNİN ÇOCUGUNUN KADERİNDE YOOOKKKK ŞEHTLİK!!! SİZ HİÇ BEBEK CAMİİNDEN KALKAN ŞEHT CENZAESİ GÖRDNZ MÜÜÜ!!!!!!! GÖ-RE-MEZ-Sİ-NİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bugün çarıya çıkcaktı akşam öyle konustuk sabah mesajına uyandım çarşıları kesilmiş askerimin asıl görev yeri izmir foça ama 5 aylık görev için mersine geldiler kırmızı alarm verilmiş mersinde de çarşıları kesilmiş. eylülde izmire geri döncekti şimdi kesin geri dönüş yaparlar karştı burası die mesaj attı allahım sen koru yarabbim. arkadaşını aramışlar izmirdeki konusamamıs burası cok karıstı demıs. yazık gunah artık içimize kadar girmelerine izin vermesinler şu hainlerin:(

bugün çarıya çıkcaktı akşam öyle konustuk sabah mesajına uyandım çarşıları kesilmiş askerimin asıl görev yeri izmir foça ama 5 aylık görev için mersine geldiler kırmızı alarm verilmiş mersinde de çarşıları kesilmiş. eylülde izmire geri döncekti şimdi kesin geri dönüş yaparlar karştı burası die mesaj attı allahım sen koru yarabbim. arkadaşını aramışlar izmirdeki konusamamıs burası cok karıstı demıs. yazık gunah artık içimize kadar girmelerine izin vermesinler şu hainlerin:(

bnmki tatvan da..bitlis/tatvan......................................

Back