92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Kızlaaaaaar napıosunuss bakimmm

Ben aof sınavları yüzünden bu sıralar size pek vakit ayıramıorum ama çok özledim sizi

Askerim bile dalga geçio benle yaa, biz evlenicez sen halaa aof okıcaksın dio :)))

Kızlaaaaaar napıosunuss bakimmm

Ben aof sınavları yüzünden bu sıralar size pek vakit ayıramıorum ama çok özledim sizi

Askerim bile dalga geçio benle yaa, biz evlenicez sen halaa aof okıcaksın dio :)))

biz iyyiz tatlım,öyle böyle idare ediyoruz işte.çalış çalış yarın büyük gün,geçmiş sorulara bak birazda dinlen.başarılar canım

nerede bu millet ,nerede bu devlet birdaha ararsınız beni bulamazsınz ama

ilk çarşı gnü ve sonu hüsran ... bugün berbat başladı ve berbat gitti...

noldu kuzucukum anlat mrk ettm bi ara bzde kwga ettk çıktı msnden snra aradı düzelttk

bizde aynı doğrultuda gtmiştik ama arayı düzeltemedik,üstüne alyansımzı bildiğin wc içine düşürmüş bir askerin çarpası yüzünden sonrası kavga gürültü tabi mahkemelik oluyordu tutanaklar vs ... komutanları araya girip yırtmıslar tutanağı olay kapandı,ama alyansımız ilk göz ağrımız b.. buluştu ,gülermisin ağlarmısın ya siinirlerim hala bozuk aramız iyi olmasına rağmen.ıı kızlar askerdeki adamın üstüne gidilmez nelerle uğraşıyorlarr ,her şeyi biriktiriyorlar ... durum bundan ibaret

oo durum kötümüş ay ama yaa yüzük gttimi bn olsam bnde çk üzülürdm dha çk tuz basmş gbi olmiim yarana ama kuzucukların kuzucuğu bzde alyansımza çkmu çk önem weririz olsun artk napalım bunun içn çk kızma bksana oda kwga etmş nerdeyse mhkemelik olckmş belliki o dhada üzülmş snden ama bşka konuda ne kwgası ettnz:85:

biz msnde kavga ettik zaten bize hic yaramaz su msn.sonra cıktı gtti geri geldi sonra birliğe gitmek üzere cıktı ama aramızı düzeltmeemiştik.birliğe gttiğinde carpan askerle kavga ediyor yüzüğü düşürmesine sebep olduğu için ben zaten neden düşürdün demedim aslada demem g,den yüzük olsun ama hırpalamıs komutan çünkü benm deli fişeğim çocuğn kolunu wc içne ... ki yüzüğü alsın diye.benm canımı yakan hırpalaması ben dokunmaya kıyamıyrm elin adamı hırpalıyor.bn dua ediyorm komutana karşılık vermedi yoksa onu kendi komutanıda kurtaaramazdı velasıl olaylarn böyle olmasına biraz bn sebp oldm aslında ondan üzlüyorm cünkü ssakindir ama bnle kavgalı olsun tamam iş bitti dünya umrunda olmaz,sonuçta böle felakt olur

cnm bnm aman sakin olsun sinirlerine orda çk sakat allahtan komutanı yne iimiş yksa... düşünmk bile istemeyz dmi allahmmm şunlar bi gelse askerden bk bnmkide girdmi ameliyata girmedimi hç bilgim yk delircm nese bn senn sıkıntınla ilgilennce unuttm sıkıntımı eee düzeldnzmi şmdi sn burdan aynı alyanstan alıp göndersene kargoyla imkan wrsa tbi süprz olur negüzel bu msnler bzede hç yaramz en büyük kwgalarımz hp msnde olur bzde öle dün msnde kwga ettk snra tel açtı düzeldk

SELMMM TÜRK GENÇLİĞİİİİİİİ

MAnitaa aramadı bgn kafam hafiiff dumanlııı naptıı acep

kesinn gırtlakladıı brnii cezaa aldııı

ooooffffffffffff offfffffffff nasıll gececekk bu 400 küsürr gün????:26::26::26::26:

hee sorarım sizeeee????

öyle ya da böyle geçicek.nasıl başladıysa öyle biticek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…