92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ahahhaha yemezleerrr ben 49 kiloya düşmüşken sofraya mofraya oturmam bu saatte erre ve sana afiyet olsuun bacııımm

kocişin aramasa göndermezdikte nese hadi bakalımm hasret gider.iyi geceeler cnm.kübbb karnım acıktı n yicem ya

tskler bilgi icin cok sagollll :)))

tskler bilgi icin cok sagollll :)))

bugün yine misafir geliyor ,böyle giderse benm bu dersler yetişmicekk

hyrlı cumalar kuzucuk szn hç misafirinz bitmiomu yahu

bitmiii ,aman bitmesin kız sevilene gelinir,duramam komşusuz.ne zamandır görüşemedik arka mahalleyle komşular gelcez dediler,zaten demeseler bz çaağaracaktık

bitmiii ,aman bitmesin kız sevilene gelinir,duramam komşusuz.ne zamandır görüşemedik arka mahalleyle komşular gelcez dediler,zaten demeseler bz çaağaracaktık

aman allah eksik etmesn bn bi byram çk şikayet etmştm çk kalabalk yoruldum die ertesi byrm kmse gelmemşti bze çk üzülmş af dileye dileye allahtn bi hal olmuştum

aman allah eksik etmesn bn bi byram çk şikayet etmştm çk kalabalk yoruldum die ertesi byrm kmse gelmemşti bze çk üzülmş af dileye dileye allahtn bi hal olmuştum
ALLAH iyilik versin bugün güzel ,hayırlı ,sağlıklı geçsin inşallahhhhhh ve

kizlar simdi belediye den geldimm dilekce verdim onlar dediki 10 -15gune kadra eve gelip bakacaklarmis ama benim bi soruun var ya kimlik heryerde adress 1 katta diye gozukuyor ben kendi annemgiln evinde oturuyorum 2.5katli ev , annemgil 2katta ben onceden 1 katta oturuyorum catya tasindim esim giidnce kiraci geldi 1 .katta acaba diyorum sorun olur mu >?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…