92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

cnm ya yazamadım sanada.umarım askerin iyidir çok geçmiş olsun.bakıcam alyanstan evet ama zaten bir ay sonra gelicek beraber alırız dedim
ewet ablamızz son noktayııı koyduuu
son dakika vuruşlarım vardır hep

son dakika vuruşlarım vardır hep [/QUOTE]

Bİlmem miiii beeaaa...............

ayyy ne gzell çeyzler varr millet almştaa allmışşş yaawww çıldiriiiciiiiimmmmmmm içim gdyooorr

bnmde o kadar çok olablecek miii,,, acep param yetcek miii,, yaaa hewesim kursagımdaa kalırsaaaa

son dakika vuruşlarım vardır hep

Bİlmem miiii beeaaa...............

ayyy ne gzell çeyzler varr millet almştaa allmışşş yaawww çıldiriiiciiiiimmmmmmm içim gdyooorr

bnmde o kadar çok olablecek miii,,, acep param yetcek miii,, yaaa hewesim kursagımdaa kalırsaaaa[/QUOTE]

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey[/QUOTE]

saaağolll beeee çokk hayal etmee hayall krklğıı yaşarsın mışşş mışşş...

sağoll kırdınn zatennnn....ölyüm btymmm yanii şu saatten sonraaaa

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey

saaağolll beeee çokk hayal etmee hayall krklğıı yaşarsın mışşş mışşş...

sağoll kırdınn zatennnn....ölyüm btymmm yanii şu saatten sonraaaa
[/QUOTE]

annemm hırss yap diee söylüyorummmm daha çok çalış

Son düzenleme:
ahhh ahhh bnm bütn çeyzlerim hazır sdce küçk ew aletleri yatak örtüsü kaldı ama işte olsa nolur ewlenmeye dha yıllar oldktn snra nişanlın askerde oldktn snra olur hpsi olur hç dert etmeyn bi bakıosn hpsi bitmş

ne haberi canım çok merak ettim:26:

aşk gelio aşşşşşkk dün bileğndn ameliyat oldu 21gn hava değişimi wermşler ama 5gn içnde istnbula gdip imza attrck onu çanakkaleye teslim edip gelck brz erken oldun usta birliğinde olsaydı dha işidi ama olsn wrdır bi hyr bundadaohhhh yandan

bende bi an askerlik düştü diyceksin sandım
senin adına çok sevindim canım bizimde mehtabımız yakın son 2 haftaHava değişimi izinlerin içinde mi?

Gozdecik gozun aydin olsun cnim ve cok gecmis olsun.iyimi nasil qecmis ?

çok kötyüm çokkk
braz önce knştk bi slaak kelmesnden ayrıldk aramcakmşş artkk
aramazsan arama dedimm ve ayrldk bklmcem bnde senii dedimm

aramaz artk blyrmmm
çok kötymmm...:26::26::26::26::26:

dipteyim sondayım deprsyandaymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaa iki dkde noldunz böle snde ndn adama salak ddn kızzz ztn hassaslar noldu bştan anlat hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…