• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

cnm bnm aman sakin olsun sinirlerine orda çk sakat allahtan komutanı yne iimiş yksa... düşünmk bile istemeyz dmi allahmmm şunlar bi gelse askerden bk bnmkide girdmi ameliyata girmedimi hç bilgim yk delircm nese bn senn sıkıntınla ilgilennce unuttm sıkıntımı eee düzeldnzmi şmdi sn burdan aynı alyanstan alıp göndersene kargoyla imkan wrsa tbi süprz olur negüzel bu msnler bzede hç yaramz en büyük kwgalarımz hp msnde olur bzde öle dün msnde kwga ettk snra tel açtı düzeldk
cnm ya yazamadım sanada.umarım askerin iyidir çok geçmiş olsun.bakıcam alyanstan evet ama zaten bir ay sonra gelicek beraber alırız dedim
ewet ablamızz son noktayııı koyduuu:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
son dakika vuruşlarım vardır hep :63:

son dakika vuruşlarım vardır hep :63:[/QUOTE]

Bİlmem miiii beeaaa...............

ayyy ne gzell çeyzler varr millet almştaa allmışşş yaawww:52::52::52: çıldiriiiciiiiimmmmmmm içim gdyooorr:52::52::52:

bnmde o kadar çok olablecek miii,,, acep param yetcek miii,, yaaa hewesim kursagımdaa kalırsaaaa:50::52::52::52::52::52::52::52::52:

son dakika vuruşlarım vardır hep :63:

Bİlmem miiii beeaaa...............

ayyy ne gzell çeyzler varr millet almştaa allmışşş yaawww:52::52::52: çıldiriiiciiiiimmmmmmm içim gdyooorr:52::52::52:

bnmde o kadar çok olablecek miii,,, acep param yetcek miii,, yaaa hewesim kursagımdaa kalırsaaaa:50::52::52::52::52::52::52::52::52:[/QUOTE]

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey[/QUOTE]

saaağolll beeee çokk hayal etmee hayall krklğıı yaşarsın mışşş mışşş...

sağoll kırdınn zatennnn....ölyüm btymmm yanii şu saatten sonraaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

çok hayal etme hayal kırıklığına uğrarsın aama iç gitmes i konusunda çok haklısın ya uff.çalışıyorsun at kenara para olur istediğin her şey

saaağolll beeee çokk hayal etmee hayall krklğıı yaşarsın mışşş mışşş...

sağoll kırdınn zatennnn....ölyüm btymmm yanii şu saatten sonraaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
[/QUOTE]

annemm hırss yap diee söylüyorummmm daha çok çalış :27:

Son düzenleme:
ahhh ahhh bnm bütn çeyzlerim hazır sdce küçk ew aletleri yatak örtüsü kaldı ama işte olsa nolur ewlenmeye dha yıllar oldktn snra nişanlın askerde oldktn snra olur hpsi olur hç dert etmeyn bi bakıosn hpsi bitmş

ne haberi canım çok merak ettim:26:

aşk gelio aşşşşşkk dün bileğndn ameliyat oldu 21gn hava değişimi wermşler ama 5gn içnde istnbula gdip imza attrck onu çanakkaleye teslim edip gelck brz erken oldun usta birliğinde olsaydı dha işidi ama olsn wrdır bi hyr bundada:21:ohhhh yandan

aşk gelio aşşşşşkk dün bileğndn ameliyat oldu 21gn hava değişimi wermşler ama 5gn içnde istnbula gdip imza attrck onu çanakkaleye teslim edip gelck brz erken oldun usta birliğinde olsaydı dha işidi ama olsn wrdır bi hyr bundada:21:ohhhh yandan

bende bi an askerlik düştü diyceksin sandım:9::9:
senin adına çok sevindim canım bizimde mehtabımız yakın son 2 hafta:8::8::8:Hava değişimi izinlerin içinde mi?

<FONT color=#ee82ee><FONT size=2><SPAN style="FONT-FAMILY: Comic Sans MS"><STRONG>bende bi an askerlik düştü diyceksin sandım=:9:

ahhh yawrummm nerde o günler bnde çk sewinçliyim piyangodan çıktı 30gnlük izinden sayılmıo bu gerçktn belirli bi hstalık odumu cddi bşi 90gn hwa değişimi hkkı warmş askerlerin onun içnde askerlktn sayılıo

<FONT color=#ee82ee><FONT size=2><SPAN style="FONT-FAMILY: Comic Sans MS"><STRONG>bende bi an askerlik düştü diyceksin sandım=:9:

ahhh yawrummm nerde o günler bnde çk sewinçliyim piyangodan çıktı 30gnlük izinden sayılmıo bu gerçktn belirli bi hstalık odumu cddi bşi 90gn hwa değişimi hkkı warmş askerlerin onun içnde askerlktn sayılıo

hmm anladım tatlım ne güzel işte tadını çıkarın keşke bize de verseler hava değişimi:50::50:

Gozdecik gozun aydin olsun cnim ve cok gecmis olsun.iyimi nasil qecmis ?

çok kötyüm çokkk:ssz::ssz:
braz önce knştk bi slaak kelmesnden ayrıldk aramcakmşş artkk :43:
aramazsan arama dedimm ve ayrldk bklmcem bnde senii dedimm:43::43::43::43::43:

aramaz artk blyrmmm:50::50::50::50::50:
çok kötymmm...:26::26::26::26::26:

dipteyim sondayım deprsyandaymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

çok kötyüm çokkk:ssz::ssz:
braz önce knştk bi slaak kelmesnden ayrıldk aramcakmşş artkk :43:
aramazsan arama dedimm ve ayrldk bklmcem bnde senii dedimm:43::43::43::43::43:

aramaz artk blyrmmm:50::50::50::50::50:
çok kötymmm...:26::26::26::26::26:

dipteyim sondayım deprsyandaymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

aaaaa iki dkde noldunz böle snde ndn adama salak ddn kızzz ztn hassaslar noldu bştan anlat hmn

Back
X