• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ahahhaha yemezleerrr :20::20::20:ben 49 kiloya düşmüşken sofraya mofraya oturmam bu saatte erre ve sana afiyet olsuun bacııımm:23::23:

kocişin aramasa göndermezdikte nese hadi bakalımm hasret gider.iyi geceeler cnm.kübbb karnım acıktı n yicem ya :27:

Öncelikle Allah kavuştursun.
Başvuru belediyeye yapılıyor, form dolduruyosun.Daha sonra gelip yaşadığın yere vs. bakıyorlar.Sanırım eşinin veya senin üzerinde herhangi ev yada araba olmaması lazım.Onun dışında 1 ay içinde onaylanırsa 170tl belki belediyeden belediyeye değişiyodur aydan aya belli günlerde gidip belediyeden alıyosun.

tskler bilgi icin cok sagollll :)))

Başvuru belediyeye yapılıyor, form dolduruyosun.Daha sonra gelip yaşadığın yere vs. bakıyorlar.Sanırım eşinin veya senin üzerinde herhangi ev yada araba olmaması lazım.Onun dışında 1 ay içinde onaylanırsa 170tl belki belediyeden belediyeye değişiyodur aydan aya belli günlerde gidip belediyeden alıyosun.

tskler bilgi icin cok sagollll :)))

bugün yine misafir geliyor ,böyle giderse benm bu dersler yetişmicekk :27:

bitmiii ,aman bitmesin kız sevilene gelinir,duramam komşusuz.ne zamandır görüşemedik arka mahalleyle komşular gelcez dediler,zaten demeseler bz çaağaracaktık :27:

aman allah eksik etmesn bn bi byram çk şikayet etmştm çk kalabalk yoruldum die ertesi byrm kmse gelmemşti bze çk üzülmş af dileye dileye allahtn bi hal olmuştum:9:

aman allah eksik etmesn bn bi byram çk şikayet etmştm çk kalabalk yoruldum die ertesi byrm kmse gelmemşti bze çk üzülmş af dileye dileye allahtn bi hal olmuştum:9:
ALLAH iyilik versin :52: bugün güzel ,hayırlı ,sağlıklı geçsin inşallahhhhhh ve :nazar:

kizlar simdi belediye den geldimm dilekce verdim onlar dediki 10 -15gune kadra eve gelip bakacaklarmis ama benim bi soruun var ya kimlik heryerde adress 1 katta diye gozukuyor ben kendi annemgiln evinde oturuyorum 2.5katli ev , annemgil 2katta ben onceden 1 katta oturuyorum catya tasindim esim giidnce kiraci geldi 1 .katta acaba diyorum sorun olur mu >?

Back