iyi madeem bana müsaadeocakta yemeğim vardı zateen
![]()
sen kızçem ,neden çaktırııyorsun beni irezil edinn burdaa![]()
gel bacım sni bi caylaa gndermeyizzz sofraa kuralımmm saaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi madeem bana müsaadeocakta yemeğim vardı zateen
![]()
sen kızçem ,neden çaktırııyorsun beni irezil edinn burdaa![]()
Daha da bu topiğe gelmem
Neyse kızlar ben kaçar kocişim arıcak.İyi gecelerr![]()
:
![]()
![]()
hahahahahhahahhahaa......
BİZ MİSAFRMZİ Bİ ÇAYLAA GNDERMEYİZZ:::...GEL YEMEĞEEE SOFRAA KURALIM SANA BACIMMMM
![]()
ahahhaha yemezleerrrben 49 kiloya düşmüşken sofraya mofraya oturmam bu saatte erre ve sana afiyet olsuun bacııımm
ahahhaha yemezleerrrben 49 kiloya düşmüşken sofraya mofraya oturmam bu saatte erre ve sana afiyet olsuun bacııımm
kocişin aramasa göndermezdikte nese hadi bakalımm hasret gider.iyi geceeler cnm.kübbb karnım acıktı n yicem ya![]()
BENİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Öncelikle Allah kavuştursun.
Başvuru belediyeye yapılıyor, form dolduruyosun.Daha sonra gelip yaşadığın yere vs. bakıyorlar.Sanırım eşinin veya senin üzerinde herhangi ev yada araba olmaması lazım.Onun dışında 1 ay içinde onaylanırsa 170tl belki belediyeden belediyeye değişiyodur aydan aya belli günlerde gidip belediyeden alıyosun.
Başvuru belediyeye yapılıyor, form dolduruyosun.Daha sonra gelip yaşadığın yere vs. bakıyorlar.Sanırım eşinin veya senin üzerinde herhangi ev yada araba olmaması lazım.Onun dışında 1 ay içinde onaylanırsa 170tl belki belediyeden belediyeye değişiyodur aydan aya belli günlerde gidip belediyeden alıyosun.
hyrlı cumalar kuzucuk szn hç misafirinz bitmiomu yahu![]()
bitmiii ,aman bitmesin kız sevilene gelinir,duramam komşusuz.ne zamandır görüşemedik arka mahalleyle komşular gelcez dediler,zaten demeseler bz çaağaracaktık![]()
ALLAH iyilik versinaman allah eksik etmesn bn bi byram çk şikayet etmştm çk kalabalk yoruldum die ertesi byrm kmse gelmemşti bze çk üzülmş af dileye dileye allahtn bi hal olmuştum![]()
bnce olmz gelince durumu izah edersn sorun çıkmz hyrlısı olsn