• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

25515.jpg

Kızlar Meraba;

Askerlik çokk zor bir dönem, hele ki birbirini çok seven, her anını birlikte yaşayan insanlar için :(

Benim sevdiğim 23 şubatta gidiyor kızlar :(

15 ay yapacak askerliğini.

Bu zorlu dönemde birbirimize destek olmak adına bu topiği açtımm.

Var mı aynı dönemde sevdiğini uğurlayacaklar ??

Merhaba canım ;

iyi ki açtın insan derleşecek kafa dağıtack yer arıyor valla bizimkinin nisanın 10unda açılacak daha göndermedim muhtemelen mayısın 5,de gidicek çok moralim bozuk o yokken nasıl zaman nasıl geçicek bilmiyor hayırlısı ile yapıp gelir inş :50:

benimde bitti kızlar geldikten sonra şaka gibi oldu ama bende sevmiyorm hissim bitti korkaktı. bitti işte. bende işi bıraktım dersaneye gittim üni kazandım okuyorum hayatımı yoluna soktum kısacası :KK14:

benimde bitti kızlar geldikten sonra şaka gibi oldu ama bende sevmiyorm hissim bitti korkaktı. bitti işte. bende işi bıraktım dersaneye gittim üni kazandım okuyorum hayatımı yoluna soktum kısacası :KK14:
hayırlısı olmuş hakkında demek ki... okumak gibisi yok, işe de girip kendi ayaklarının üzerinde durduğunda her şey çok daha iyi olacaktır...

Back