92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

aaaaa iki dkde noldunz böle snde ndn adama salak ddn kızzz ztn hassaslar noldu bştan anlat hmn

yaa konşydk braz önce bu hafta sonu kamerada aglamştıı askerlik zor dyee falan...
Bnde teldee esprii oldu bsey dedii unuttm smdii hee snraa aglarsn kamerada falan dedim gülerek...
Bu hmen basladıı sanada iyki bi agladık bsey demeye gelmyo çok patawatsızsın salak salak knşysn iştee bylee dedii...
Bn halaa gldüm nedysn yaa flaan arts uzatma dedm bu halaa saydrdı banaa....
Ooff tamm bee dedm suratnaa kapadm...snra dyanmadm 2 dak.snra ankesrlyü aradm bu çıktıı...
Dedkii sen suratmaa kapatmakla hayatnın yanlşnı yaptn bkleme artk aramcam...
Hee tamm arama dedm bnde senii beklemyrm istedgmi yapcam naparsan yap bkleme çokta umrmda arcak dyede bklemee dedii...
Vee kapattımmm.......:26:
Onu blyrm artk aramaz cok snrlydiii vee bittiiii bu iş blyrm çnküü onu bn hep arar barsrdk siwil hayattaa....
Simdii ulaşamamda...umutsuzca aramasnı beklycem, aramycagnı bilee bileee

hyr hyr bnce kesinlkle arıyck senn ona ulaşamıcğnı bildği içn gzde gururunu kenara bırakıp arıck bak görürsn szn sinirlernz bozulmş ondn böle olmuş yksa yk bşi bu kwgada kesinlkle geri döncek diorm ya hep bn arıodm die senn ona ulaşamıcğnı bildği içn ki ztn orda snden bşka kmsesi yok onu onun içn sni kesinlkle arıck bak gör brz snra gzdeeeeeee aradı dicksn ozmn bnde sna gülcm şmdi snde bna kızıp aramzdki herşyi bitirmeyesin tatlım üzülme gerçktn böle bitmz ilişkiler bunlar bi anki duygu selinden patlama hç bşi olmz alınganlık yapmş çk hassaslar ya orda askerde ondn anlıcktr oda boşa alınganlık yaptğnı gör bak brzdan bşii kalmz arar mola werdklerinde

hayr tanmysn aramaz...aramaa tamm bttiii dedimm beklemcem dedimm...
O da tamm dediii ben tanyrm onu
Her gn öğlen gnde 1 defa aryo 12 civarı....
Bgn btti artk arayamaz....
Artk yarın öğlen 12 yii beklcem...yarında aramazsa 12 dee...
Kesnlkle aramaz ayrldk blyrm aramcak

inan sni rhtlatmk içn sölemiorm hpimz diorz aramıck biliorm die çnkü hpimz bu defa btii umutszlğnu kapılıorz tmm bugn bidha arama fırsatı olmz belki ama yrn arıck senn gbisini nerde bulck beee hni şafak sayıorz bk bi sne sallıodk ya hniiii sümüklüüüüü

ne smüklüsüü yaa iş yernde olmasa aglcam zor ttyrm kendmii..

Iş yernde kızlarda sen araa sen hatalısın falan dyolarr....
Neyse bi yarın gecsn bakalımm....ooofffffffff

yaa cok snrlendii aramcam dedi aramaz nden anlamysn blyrm bn malımı

tmm kız aramz btmiş bu iş geri dönüşü yk hdi kalk sn ara ozmn öpüşün barışın bunda bnce kmsenn hatası yk ikinzde fewri dawranmşsnz oda snde gereksz çıkışlar snde ama bidha ağladmı iice duygusala bağla demekki onlar ordaykn bz böle şeylerede onlara espri olsun die takıldkmı alınganlk yapcklar

hatice giriyo musun ne zamandır denk gelemiyoruz merak ediyorum beni eşim bilecik söğütteydi yeri belli olmuş seninki belli oldu mu söyledi mi çok meraktayım benimki doguya düştü gerçekten de o lanet yer doğuya yolluyor lütfen görürsen cevap yaz olur mu başka bilecikten varsa cevaplasın lütfen nereye düşştügünü

işim olmaz boswer....ister arasn ister aramsnn

bnmkide çanakkalede bileciğe eğitime gtck ordan olck dağıtım ne şöförü oldu nereye düştü

bnmkide çanakkalede bileciğe eğitime gtck ordan olck dağıtım ne şöförü oldu nereye düştü

canım unimog şoförü benimki cumartesi günü dağıtım olacak evet yeri belli oldu tunceli ve arkadaşları da hep hakkari şırnak tunceli bingöl oralara yollamışlar dünden beri şoktayım Allah hakkımızda hayırlısı versin senin ki ne şoförü ne eğitimi alacak?

allahım şükür ii brz ağrısı wr tbi ama çk zararı yk dio inş dikişlerindede problem olmz alınır bi an önce bide gelebilse bakalım ne zmn istanbula götürckler
çok geçmiş olsun gerçekten cnm ALLAH şifa versin

daha geçen konuştuk asker adamın üstüne gitmicez diye ? onada gelince aramama gibi lüksü yok essek gibide arıcak rahat ol sen.dediğin gibi sivil hayat değil orası kafa dağatsın seni düşünmesin.senden bi haber aalamasın bak nasıl deliricek

dmi yawrum bnde diorm normalde oldğu gbi diil szde gururunu alck arkasına arıck çnkü senn ona ulaşamıcğnı bilio sn tanımıosn dio bnmde normalde aramzdı ama pz gnü az brz sürtüştk anında aradı kızıo bna bilmiosn sn onu die doru demiomym ama errescim orda bzsiz oldklarını bilio onlar ondn aslında brz paçaları tutuşuk bze çaktırmıolar arıck dmi erres bn oyumu bu yönde kullanıorm

daha geçen konuştuk asker adamın üstüne gitmicez diye ? onada gelince aramama gibi lüksü yok essek gibide arıcak rahat ol sen.dediğin gibi sivil hayat değil orası kafa dağatsın seni düşünmesin.senden bi haber aalamasın bak nasıl deliricek[/QUOTE]

hoşgeldn ablacm.....
oldu bseyler iste...
bn bsey yok gbi aradım 2 dak snraa...
dır dırr etti işte sen bnm suratma tel kapadn, bekleme sakın aramcam...
o da öyle dynce tamm bklemyrm arama sen blrsn dedim..kpadık öylee..

bu arada errscim kusura bkma yazmayı unuttum allah razı olsun inş tez geçer bileği bütün hstalara acil şifalar allahımdan

biriii benii tatmin etsin lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:

Aryacak desin mantklıı bi açklma yapsın pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:

Depresyndayım, unutuldum, aldatılmadım, sewglimden ayrıldım çok yalnızımm:84::84::84:

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım ama üzülme ,sonuçta askerlik her yerde askerlik evet orada belki risk daha fazla kötüyü çağarma düşnme.Hepsi RABBİMİZE emanet.sen dua et dularınla koru ...
gözde onlar orada neler yaşıyorlar biz %20 biliyoruz yasadıklarının o yüzden cok üstlerine gitmemek lazım birde sinirlendirmicen yoksa inat edebiliyorlar lakin onların elleri kolları bağlı ve ister istemez siniri geçince merak edicek.benmkde aramazdı inatcıydı sinirlendimmi tamamdı ama orada varya baslarına bişey gelsin üzülsünler ilk akıllarma glen biziz o yüzden dikkat edicez biraz

hoşgeldn ablacm.....
oldu bseyler iste...
bn bsey yok gbi aradım 2 dak snraa...
dır dırr etti işte sen bnm suratma tel kapadn, bekleme sakın aramcam...
o da öyle dynce tamm bklemyrm arama sen blrsn dedim..kpadık öylee..
benim şeker parem yukarda yazdıklarımdan aldn sen mesajı.siniri geçsin ararrrr orası özel hayat değil ,takma kafana tokadan baska bir şey....

Son düzenleme:
benim şeker parem yukarda yazdıklarımdan aldn sen mesajı.siniri geçsin ararrrr orası özel hayat değil ,takma kafana tokadan baska bir şey....[/QUOTE]

beklcez grcez bakalım yarını beklyrm umutsuzcaaa

e yaptk işte en mantklı açıklamaları gerçktn bak cnm arıckkkkkk ama önce sn ii olcksnki aradğnda hm kndi derdini anlatabil hm onunkini anlayabil hırpalama artk kndini gerçktn bz çk üzülüorz

e yaptk işte en mantklı açıklamaları gerçktn bak cnm arıckkkkkk ama önce sn ii olcksnki aradğnda hm kndi derdini anlatabil hm onunkini anlayabil hırpalama artk kndini gerçktn bz çk üzülüorz

inş. Arar yaaaaa...............
Amaa aramcaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84:

Bylee buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…