92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

canımı artık sıkmıyorum zaten canim ilişki bizi kusuyor ama biz direniyoruz ya aramız çok kötü ya da çok iyi bu dengesizlik beni yoran son birkaç gündür çok iyi gidiyor işten çıkarıldım çalışsan da çalışmasan da benim için çok kıymetlisin dedi hep destek oldu dün de annesi ilk kez bizim evlilik düğün işlerinden bahsetmiş çok şaşırdım

anlaşıldı tüketmeden tükenmicek e ozaman bırak akışına canım.

inşallah birbirimizi de ilişkimizi de tüketmeyiz canım çok emek verdik bu ilişkiye bitse bile askerden sonra olur ancak simdilik susuyorum ve sadece gözlemliyorum

Son düzenleme:

sıkma tatlı canını sen kuzum, herşey olacağına varır

hep bu günü hayal ettim ,hayal ettiklerimi yaşattığın için sana sonsuz şükürler olsun RABBİM
Sakarya'ma seLam ALLAH'ın iziniyle yola devam

Son düzenleme:
Yanımdan gideli daha 11 gün oldu ama sanki haftalar geçmiş gibi oldu arada kavgalar tartışmalar olunca saatler gün oluyor bu yüzden de ben çok özledim şimdi aramız çok iyi çok şükür ama gönlüm çok yorulmuş bu gelgitler yüzünden ben onu çok seviyorum gecenin duygusallığı da çöktü ki hiç sormayın:85: gece bir de rüyamda gördüysem uykumdan onu özleyerek uyanıyorum. Ve en çok üzüldüğüm şey askerlik bitse de ona olan hasretim evlenene kadar devam edecek...

cnm üzülme önümüzde bitireceğimiz askerlik var ve o da kısa zaman sonra bitecek inş... Askerlik bitse de hasret devam edecek demişsin, ama en azından rahat konuşup görüşebileceksin, herşeyden önemlisi artık özgürlüğüne kavuşacak ve iyi olduğunu bileceksin

inşallah canım inşallah yine deli gibi özlemeye başladım bir de bittiğinde iki gün ankarada kalacak tek tesellim bu:)

Son düzenleme:
Tubikim, canım benim şafak 29 dediniz bugün. Bundan sonra ay olarak sayacağın tek bir şafağın kaldı o da düğün şafağın. Bitiyor yavrum

kuzum özlemin 2 ayı 8 ayı olmuo, ben 1 saat sesini duymasam özluorum ztn
2 haftası da olmaz di mi tubikim
kızlar beni hatırladınızmı:26:
bizim gözde diye bi yarenimiz vardı o olabilir misin kiii:26: nerelerdesin canım unuttun bizi askerlik de bitti. aylar oldu galiba. her şey yolunda mı? Merak ettik seni, nerelerdedir ne yapiyordur dedik ama hiç uğramadın...

Son düzenleme:
Nilüüüm geçen gün de netimde problem oldu. Senle muhabbetimiz de yarım kaldı, nasılsın cnm?

Özlemin 2 haftası da olmas tabii ki ama biz biras daha konuşursak, Küboş bizi vurabilir

Nilüüüm geçen gün de netimde problem oldu. Senle muhabbetimiz de yarım kaldı, nasılsın cnm?

Özlemin 2 haftası da olmas tabii ki ama biz biras daha konuşursak, Küboş bizi vurabilir

kih kih kih:) o zaman ben sustum kuzuuu:) canım ben az önce yenibiriş sitesine üye oldum cv oluşturdum 16, 17 tane kuruma başvuru yaptım kolej, dersane... Ankara ve izmirdekilere... Bi umutlandım ki... :) senin sınavın açıklandı mı yavrum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…