kih kih kih:) o zaman ben sustum kuzuuu:) canım ben az önce yenibiriş sitesine üye oldum cv oluşturdum 16, 17 tane kuruma başvuru yaptım kolej, dersane... Ankara ve izmirdekilere... Bi umutlandım ki... :) senin sınavın açıklandı mı yavrum?
Senin için inş ii olur kuzum iş başvuruları, sınav pazartesi günü açıklancak
inşallah canım:) inşallah senin sınavının sonucu da iyi gelir...bu kadar okuduk ya ciddi kalıcı bir şeyler olsun artık
olur olur kuzum inş
selam tubişş
korkma kız vurmayacagım sizi
sana bugün çzel mseaj atcaktım işteyim fırsat bulamadım bide 10 dak 1 olayı varya allahım cıldırtyo beni
ondan sonracığma, yani sna özel msaj sırası gelemedi bi türlü diğer kızlara atmaktan..
kızlar bügün kavga etti senin topktekilerle benm topk birbrn egrmiş
pekte anlamadım neden ötürü oldugnuda,
geçmişe gidip okumakta gelmedi..
neyse işte başlığın değişmesini istediler bnde yönetme mesaj attım 92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya oldu başlık..
onlar byle istedi.
bilgin olsun tubaların tubasıııı
Kübracım 92/3de olanları okudum... Tartışmalarına üzüldüm ancak senin davranışına da üzüldüm açıkçası... Sen topiğinin ismini değiştirirken benim topiğimde yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum... Orada topiğin ismini değiştirmeni istemişler, sen de bence onlara olması gerekeni yapmamışsın... Bir de bu istekleri için sıkıntı olur mu emin misin demişsin... Ama bunun bizim aramızda sıkıntı yaratabileceğini düşündün mü acaba? Hoş sıkıntı olunabilecek bir konu değil ama bu davranışın bana saygısızlıktırSenden daha farklı davranış beklerdim açıkçası... Herkesin kendi tercihi kendi isteği, tabiki herkes istediği yere yazabilir istediği yerde konuşabilir ama son yazılarına bakarsan kendi topiklerine değer vermediklerini de görürsün... Kalkıp da yaptıkları bu tartışma için ''gereksiz'' lafını yazabiliyorlarsa kendi topiklerine değer vermiyorlardır
Neyse yaa ben kimsenin üzülüp kırılmasını istemem, istediğim sadece olması gerekendi! Ama belli ki kimsenin umrunda değil !!!
evet olay olup bittikten sonra benim bilgim olmasının pek anlamı yok cnm...
Kübracım 92/3de olanları okudum... Tartışmalarına üzüldüm ancak senin davranışına da üzüldüm açıkçası... Sen topiğinin ismini değiştirirken benim topiğimde yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum... Orada topiğin ismini değiştirmeni istemişler, sen de bence onlara olması gerekeni yapmamışsın... Bir de bu istekleri için sıkıntı olur mu emin misin demişsin... Ama bunun bizim aramızda sıkıntı yaratabileceğini düşündün mü acaba? Hoş sıkıntı olunabilecek bir konu değil ama bu davranışın bana saygısızlıktırSenden daha farklı davranış beklerdim açıkçası... Herkesin kendi tercihi kendi isteği, tabiki herkes istediği yere yazabilir istediği yerde konuşabilir ama son yazılarına bakarsan kendi topiklerine değer vermediklerini de görürsün... Kalkıp da yaptıkları bu tartışma için ''gereksiz'' lafını yazabiliyorlarsa kendi topiklerine değer vermiyorlardır
Neyse yaa ben kimsenin üzülüp kırılmasını istemem, istediğim sadece olması gerekendi! Ama belli ki kimsenin umrunda değil !!!
senin ve kendi topğimi cidden söyliyim takip etmiyorum vaktim yok.
hani ne oldu ne gittii gercekten bilmiyorum..
asla ve asla bunu saygısızlık olarak görme..
senide düşündüm...ama bu sekilde anlıycagn gercekten hiç düşünmedim..
bana göre bunda bişey olmadgnı düşünyrm..
alt tarafı bi topik.
aynı seyi sende yapabilirdin benm açımdan sorun yok.
kızlar istedi kırmamak için yaptım nolcak diye düşündüm..
sana mesaj atnmaya o an fırsatım bile olmadı yoğunluktan, kızları kırmamak içinde yaptım
Tuğbacım ismini değişmesini ben istedim.Kızlarla biz kaynaştık topikte birlikte takılıyorduk.Ondan böyle bir karar aldık.Kendi şahsın adına düşünme tpigi sen açman veya kübranın bizim topiği açması deil mevzu olan orada geçen muhabbetden dolayı böyle bir karar aldık.Saolsun kübrada bizi kırmadı
Gülşencim bizim konumuz burada topiğin kimin açtığı deil! O yüzden istersen biz Kübra'yla konuşalım
Kübradan ben istediğim için açıklama geri duydum
Birde şunuda unutmayın lütfen topigi açan sizler olsanızda içindekiler ve konuşanlar biziz
Gülşen ben orada yazılanların hepsini okudum cnm... Açıklama yapmana gerek yok... Tekrar üstğne basıyorum ; bizim şu anki konumuz topiği kimin açtığı değil, senin topiğin benim topiğim lafı da değil!!! Topikte konuşanlara saygımız olmasaydı zaten olaylar bu şekilde olmazdı, bu topiğin içindekiler ve konuşanlar da biziz... O yüzden lütfen bu konuya karışmayın
Canım konuştun topik bizim topigimiz farkındamısın bilmiyorum bunu rica edenlerde biziz bu yüzden gelip buraya birşeyler yazmaya hakkımız var.Yani olay bu şekilde konuşulcak bir durum değil çok rahatsız olduysan dersin iki topigide kapatır kendimize topik açarız olay biter kapanır.Sabahtan beri tartışma gidiyor değer mi sence?Bir ad başlık komik olmuyor mu
Gülşen cnm konuşulan konu sizin topik olabilir ama sorun sizin yazdıklarınız değil, bilmem sen de bunun farkında mısın?
Bu konu şu an sizin değil, benim ve Kübra'nın arasında olan bir sorun... Ve bu sorunda, konunun ortasında sizin yazmanızı gerektirecek birşey yok.... Benim rahatsız olduğum konu da topikler değil bunun da farkına varırsan sevinirim! O yüzden lütfen buradaki konuya karışma
Kübradan bunu biz istediğimiz için bize sitem ediyor haliyle haklı olarakNeyse ben sizin konunuzdan ve topiginizden çıkıyorum.İkimizde ortak noktayı bulamıycaz ondan konuşmamızın bu konuda kesinlikle geregi yook
Ben bu sözlerin saygısızlıkların hiçbirini kesinlikle haketmedim.... Konuları takip edip, hepsini okursan yaptığının ne boyuta geldiğini anlarsın Kübra Hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?