92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

alt tarafi bi topik başlık adı tuğba hanım ben bunda hiç bişey göremiyorum.
art niyetli düşünme.

ne kıymetli topikmiş yaa memleket meslesi oldu hay anasını satayım

şu konuşmaların bile o kadar kırıcı ki Kübra sana diyecek birşey bulamıyorum, sen burada halaa olayın topiğin adı olduğunu konuşuyosun... Topikle alakası olmadığını sana daha önce de yazmıştım ama anlaşılan konunun başından beri olduğu gibi yine herkes gördüklerini okuyor ama farklı yorumluyor... Benim senden beklediğim tek şey burada geçirdiğimiz o kadar zamanın hatrına bu değişikliği yapmadan önce bana danışmandı... Ama şimdi anlıyorum ki bunların hiçbir önemi yokmuş

Neyse yaa konuyu uzatmanın daha fazla anlamı yok, bu saatten sonra herkes istediğini düşünsün umrumda değil...

boşver nilüm bu saatten sonra bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok...
İnsanların gönlünü almak bir cümleyle bile yeterlidir ama gönül almak yerine kendi yaptıklarının doğru olduğunu savunuyorlarsa birlikte yaşadığımız bu kadar zamanın, anıların, sevinçlerin, üzüntülerin hiçbir anlamı olmamıştır demektir.... Herkesten aynı olgunluğu bekleyemeyis malesef..

Son düzenleme:
Tubik sen kendini yeterince ifade ettin gerisi kübe kaldı umarım düzeltirsiniz arayı... Şafak attıralım da neşemizi bulalım bari di miii... Senin şafak 26 diyor, benimki 32:) adım adım takipteyimmm...

biz ayrıldıkta ondan pek uğramaz oldum:26: nasıl gidiyo sizin işler kimde ne gelişmeler var

hayırdır kuzum sizde neler oluyor :26:

aferin kuzummm çok sevindim ya ben. hayırlı uğurlu olsun, işte benim tubikim yaa hadi bunu ıslatalım şimdi ne olacak canım

saol bebeim, şimdi önümüzdeki ay stajımı başlatıcam... 3 ayda bir internet üzerinden değerlendirme sınavlarını yapıcam, stajım 3 sene sürecek, 3 senenin sonunda da inş bunun çok daha zor olan sınavlarına girerek mali müşavir olucam

Hadi yolun açık olsun canım. Azmettin başardın:) ne güzel... Müşavir bi arkadaşım olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…