ayyy ben çok sevdim yatak odanı canımmm :)
ben sade sevdiğim için sanırım, beğenmiştimama tabii ki başka modelleri görüp değerlendirmek de gerek, tek şeye takılıp kalınmamalı. sonra pişman olmamak için. yatak başlığı çok şık ama her modele yakışır mı bilemem. ev konusunda da bence en iyisini yaparsınız. sıkıntı çekecekseniz eğer biraz daha bekleyebilir. sonra insanın en güzel anları borç gölgesinde geçiyor yine de inşallah her şey gönlünüzce olur bebeğimmm
bakalım canım hayırlısı dıorum artık, yatak odaısnın fiyatı begendıgım yerde cok pahalı, o yüzden özel yaptırmayı düşünüorum ve daha uygun fiyata da buldum ama kararsızım, sınavı hayırlısıyla atlatsam herşeye vakit ayırabilcem inş
inşallah canımnasılsın bakalım?
son zamnalar pek ii olduğum solenemes ... o yüzden iim diemicemmm, bu sınav beni mahvetti, hayırlısıyla geçsem de kurtulsam bi an önce ama nedense iiçimden kazanamıcam geçioosen nasılsın?
son zamnalar pek ii olduğum solenemes ... o yüzden iim diemicemmm, bu sınav beni mahvetti, hayırlısıyla geçsem de kurtulsam bi an önce ama nedense iiçimden kazanamıcam geçioosen nasılsın?
Sınav belası desene... Umutlu düşün ve kendine güven canım, yoksa zaten başarısız olursun, kendine güvenmem lazım, gerisini Allaha bırak... Sonuçta emeklerinin karşılığını alacaksındır muhakkak... Kolay gelsin sana zor zamanların...
bitmek bilmio be hesnam bu geçse 3 sene rahat ed,cem, sonra yine sınavlar sınavlar, ömrüm tükendi sınavlar tükenmediBakalım artık inş bu kez olur, işten 4 gün izin aldım. Son 4 gün evde kendimi kampa sokuyorum. İnş bu kez olur ama bu sınav daha da zor olacak, o yüzden dualar da hep benimle olsun
Kızlar sınavım çok kötü geçti, sadece benim değil bu sınava giren herkesin desem daha doğru olur... Kime sorsam kötühayatımda hiç bu kadar zor sınav görmedim, bu sınav başlangıcından beri ilk defa bu kadar kazık soruları sordu... Ama yine de biras da olsa umudum var, inş kazanırım
inşallah kazanırsın kuzumRabb'im emeklerini boşa çıkarmasın herkesinki kötüyse bir umudun olmalı sen de kötünün iyisi olursun öpüyorum bebişimmm :80:
inş kuzucum çok saol, senle uzun zamandır pek konuşamıorus, topikte gördüm ama pek okuyamadım mehmetle sorunlarınız var yine sanırım, sabret cnm az kaldı şurda sayılı günlerimize, hiçbirşey için moralini bozma
aramızdaki sorun artık öyle böyle değil canım, aldı başını gidiyor. artık ne ben kontrol edebiliyorum ne de o yaptıklarının farkında. açıkçası ben neye inancamı da şaşırdım son günlerde. bi öyle bi böyle... bir de kıskandığı, kızdığı bir şey olduğunda gözü dünyayı görmüyor. beni üzmek için elinden geleni yapıyor. bunlar beni çok üzüyor, çok yıpratıyor. çok yoruldum. çok basit olaylar öyle yerlere geliyor ki... off çok karışık tubişim yaaama eskisi kadar çok üzülmüyorum
tatlım haftasonu msnde konuşalım, sıkma canını herşey yoluna girer inş
çok iyi olur canım yaaaslında kimselere anlatıp can sıkmak istemiyorum ama seninle konuşmak çok iyi gelecek, fikrine ihtiyacım var ben çıkıyorum canım, iyi geceler şafağın da azalıyor
nabersiniz kızlar neler yapıyor sunuz ? nasıl durumlar şöyle bir özet geçmenizi rica edciiimmm :))
şafak aatarsaaaa 67
bendeki durumları biliyorsun canımsende ne var ne yok, çeyiz hazırlığı ne alemde? yeni bir iş buldun mu? çalışacak mısın bilmiyorum ama... şafaklar batıyor bir bir
hemen özet geçeyim diğer yerde yazmıştım biraz.çok zor zamanlar geçirdim bende askerimle ben onu ankarada sanarken meğer doğuya felan gitmiş yani ölüm korkuısu ne demek kaybetme düşüncesi ne dmek anladık,yaşadık.çok üzüldüm çok ağladım ama şükürler olsun atlattık inşallah tekrarlanmaz.iş ile ilgili sıkıntılarım devam ediyor hala işsizim arıyorum işte artık hayırlısı nezamansa ozaman elbet olacak.üzülmemeye çalışıyorum.çeyiz ise çalışırken baya şeyler aldım çok şükür ama eksiklerim hala çok fazla.onlarla mutlu olmaya çalışıyorum ama şuan parasız dünya dönmüyorson olarak senin durumunla iligli yorumumu biliyorsun umarım hayırlısı olur senin hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?