• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kih kih kih:) o zaman ben sustum kuzuuu:) canım ben az önce yenibiriş sitesine üye oldum cv oluşturdum 16, 17 tane kuruma başvuru yaptım kolej, dersane... Ankara ve izmirdekilere... Bi umutlandım ki... :) senin sınavın açıklandı mı yavrum?

Senin için inş ii olur kuzum iş başvuruları, sınav pazartesi günü açıklancak :31:

olur olur kuzum inş :1:

selam tubişş :1:
korkma kız vurmayacagım sizi :24::33:
sana bugün çzel mseaj atcaktım işteyim fırsat bulamadım bide 10 dak 1 olayı varya allahım cıldırtyo beni:22:
ondan sonracığma, yani sna özel msaj sırası gelemedi bi türlü diğer kızlara atmaktan..
kızlar bügün kavga etti senin topktekilerle benm topk birbrn egrmiş :1:
pekte anlamadım neden ötürü oldugnuda,
geçmişe gidip okumakta gelmedi..
neyse işte başlığın değişmesini istediler bnde yönetme mesaj attım 92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya oldu başlık..
onlar byle istedi.
bilgin olsun tubaların tubasıııı:52::52:

Son düzenleme:
Kübracım 92/3de olanları okudum... Tartışmalarına üzüldüm ancak senin davranışına da üzüldüm açıkçası... Sen topiğinin ismini değiştirirken benim topiğimde yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum... Orada topiğin ismini değiştirmeni istemişler, sen de bence onlara olması gerekeni yapmamışsın... Bir de bu istekleri için sıkıntı olur mu emin misin demişsin... Ama bunun bizim aramızda sıkıntı yaratabileceğini düşündün mü acaba? Hoş sıkıntı olunabilecek bir konu değil ama bu davranışın bana saygısızlıktır :ssz: Senden daha farklı davranış beklerdim açıkçası... Herkesin kendi tercihi kendi isteği, tabiki herkes istediği yere yazabilir istediği yerde konuşabilir ama son yazılarına bakarsan kendi topiklerine değer vermediklerini de görürsün... Kalkıp da yaptıkları bu tartışma için ''gereksiz'' lafını yazabiliyorlarsa kendi topiklerine değer vermiyorlardır :ssz:

Neyse yaa ben kimsenin üzülüp kırılmasını istemem, istediğim sadece olması gerekendi! Ama belli ki kimsenin umrunda değil !!!

selam tubişş :1:
korkma kız vurmayacagım sizi :24::33:
sana bugün çzel mseaj atcaktım işteyim fırsat bulamadım bide 10 dak 1 olayı varya allahım cıldırtyo beni:22:
ondan sonracığma, yani sna özel msaj sırası gelemedi bi türlü diğer kızlara atmaktan..
kızlar bügün kavga etti senin topktekilerle benm topk birbrn egrmiş :1:
pekte anlamadım neden ötürü oldugnuda,
geçmişe gidip okumakta gelmedi..
neyse işte başlığın değişmesini istediler bnde yönetme mesaj attım 92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya oldu başlık..
onlar byle istedi.
bilgin olsun tubaların tubasıııı:52::52:

evet olay olup bittikten sonra benim bilgim olmasının pek anlamı yok cnm...

Kübracım 92/3de olanları okudum... Tartışmalarına üzüldüm ancak senin davranışına da üzüldüm açıkçası... Sen topiğinin ismini değiştirirken benim topiğimde yazdıklarımı da okudun mu bilmiyorum... Orada topiğin ismini değiştirmeni istemişler, sen de bence onlara olması gerekeni yapmamışsın... Bir de bu istekleri için sıkıntı olur mu emin misin demişsin... Ama bunun bizim aramızda sıkıntı yaratabileceğini düşündün mü acaba? Hoş sıkıntı olunabilecek bir konu değil ama bu davranışın bana saygısızlıktır :ssz: Senden daha farklı davranış beklerdim açıkçası... Herkesin kendi tercihi kendi isteği, tabiki herkes istediği yere yazabilir istediği yerde konuşabilir ama son yazılarına bakarsan kendi topiklerine değer vermediklerini de görürsün... Kalkıp da yaptıkları bu tartışma için ''gereksiz'' lafını yazabiliyorlarsa kendi topiklerine değer vermiyorlardır :ssz:

Neyse yaa ben kimsenin üzülüp kırılmasını istemem, istediğim sadece olması gerekendi! Ama belli ki kimsenin umrunda değil !!!

evet olay olup bittikten sonra benim bilgim olmasının pek anlamı yok cnm...

senin ve kendi topğimi cidden söyliyim takip etmiyorum vaktim yok.
hani ne oldu ne gittii gercekten bilmiyorum..
asla ve asla bunu saygısızlık olarak görme..
senide düşündüm...ama bu sekilde anlıycagn gercekten hiç düşünmedim..
bana göre bunda bişey olmadgnı düşünyrm..
alt tarafı bi topik.
aynı seyi sende yapabilirdin benm açımdan sorun yok.
kızlar istedi kırmamak için yaptım nolcak diye düşündüm..
sana mesaj atnmaya o an fırsatım bile olmadı yoğunluktan, kızları kırmamak içinde yaptım

Tuğbacım ismini değişmesini ben istedim.Kızlarla biz kaynaştık topikte birlikte takılıyorduk.Ondan böyle bir karar aldık.Kendi şahsın adına düşünme tpigi sen açman veya kübranın bizim topiği açması deil mevzu olan orada geçen muhabbetden dolayı böyle bir karar aldık.Saolsun kübrada bizi kırmadı:34:

senin ve kendi topğimi cidden söyliyim takip etmiyorum vaktim yok.
hani ne oldu ne gittii gercekten bilmiyorum..
asla ve asla bunu saygısızlık olarak görme..
senide düşündüm...ama bu sekilde anlıycagn gercekten hiç düşünmedim..
bana göre bunda bişey olmadgnı düşünyrm..
alt tarafı bi topik.
aynı seyi sende yapabilirdin benm açımdan sorun yok.
kızlar istedi kırmamak için yaptım nolcak diye düşündüm..
sana mesaj atnmaya o an fırsatım bile olmadı yoğunluktan, kızları kırmamak içinde yaptım

kızlar istdi bende yaptım diyorsun... Sen şimdiye kadar hangi yarenlerde gördün kendi topiğini tamamen bırakıp diğer topikten çıkmadığını?
herkesin kendi tercihidir ayrı birşey ama ben olması gereken için onları güzellikle uyardım sadece...
Sen yaptığın bu davranışla resmen ''tamam siz o topiği kullanmak istemıorsanız bizce sorun yok, topiğin ismini de değiştirdim'' demeye getiriosun.... Ama bu kararı sadece kendi topiğin için alman, benim topiğim için de bana sorman gerekmez miydi? Ayrıca; kimseye ben diğer topikleri bırakıp sadece kendi topiğinizde takılın demedim ki, buna kimsenin hakkı olmadığı gibi benim de hakkım yok... Sen takip etmiyorum, kızlar böyle birşey istedi ben de yaptım diyorsun, evet sadece bir topik sonuçta ama bunu uygularken bana da danışmalıydın, herşey olup bittikten sonra değil... Benim topiğin kızları 92/3 topiğinin ismi değişsin bizim topiği de isterse kapatsınlar yazmışlar... Sen de yaptığın davranışla onları desteklemiş oldun! Bu bana yaptığın saygısızlık değil de ne o zaman? Bana soler misin....

Neyse ya artık bu konunun tartışmasını yapmak istemıorum, herkes istediğini uygulamış, herşey olmuş bitmiş, bana zaten soyleyecek bi söz kalmamış... Ben de adminlere msj atarak 92/4 topiğinin kapanmasını istedim... Artık gerek yok ne de olsa !

Tuğbacım ismini değişmesini ben istedim.Kızlarla biz kaynaştık topikte birlikte takılıyorduk.Ondan böyle bir karar aldık.Kendi şahsın adına düşünme tpigi sen açman veya kübranın bizim topiği açması deil mevzu olan orada geçen muhabbetden dolayı böyle bir karar aldık.Saolsun kübrada bizi kırmadı:34:

Gülşencim bizim konumuz burada topiğin kimin açtığı deil! O yüzden istersen biz Kübra'yla konuşalım :34:

Kübradan ben istediğim için açıklama geri duydum:34:
Birde şunuda unutmayın lütfen topigi açan sizler olsanızda içindekiler ve konuşanlar biziz:34:

Gülşen ben orada yazılanların hepsini okudum cnm... Açıklama yapmana gerek yok... Tekrar üstğne basıyorum ; bizim şu anki konumuz topiği kimin açtığı değil, senin topiğin benim topiğim lafı da değil!!! Topikte konuşanlara saygımız olmasaydı zaten olaylar bu şekilde olmazdı, bu topiğin içindekiler ve konuşanlar da biziz... O yüzden lütfen bu konuya karışmayın :34:

Gülşen ben orada yazılanların hepsini okudum cnm... Açıklama yapmana gerek yok... Tekrar üstğne basıyorum ; bizim şu anki konumuz topiği kimin açtığı değil, senin topiğin benim topiğim lafı da değil!!! Topikte konuşanlara saygımız olmasaydı zaten olaylar bu şekilde olmazdı, bu topiğin içindekiler ve konuşanlar da biziz... O yüzden lütfen bu konuya karışmayın :34:

Canım konuştun topik bizim topigimiz farkındamısın bilmiyorum bunu rica edenlerde biziz bu yüzden gelip buraya birşeyler yazmaya hakkımız var.Yani olay bu şekilde konuşulcak bir durum değil çok rahatsız olduysan dersin iki topigide kapatır kendimize topik açarız olay biter kapanır.Sabahtan beri tartışma gidiyor değer mi sence?Bir ad başlık komik olmuyor mu

Canım konuştun topik bizim topigimiz farkındamısın bilmiyorum bunu rica edenlerde biziz bu yüzden gelip buraya birşeyler yazmaya hakkımız var.Yani olay bu şekilde konuşulcak bir durum değil çok rahatsız olduysan dersin iki topigide kapatır kendimize topik açarız olay biter kapanır.Sabahtan beri tartışma gidiyor değer mi sence?Bir ad başlık komik olmuyor mu

Gülşen cnm konuşulan konu sizin topik olabilir ama sorun sizin yazdıklarınız değil, bilmem sen de bunun farkında mısın?
Bu konu şu an sizin değil, benim ve Kübra'nın arasında olan bir sorun... Ve bu sorunda, konunun ortasında sizin yazmanızı gerektirecek birşey yok.... Benim rahatsız olduğum konu da topikler değil bunun da farkına varırsan sevinirim! O yüzden lütfen buradaki konuya karışma :34:

Gülşen cnm konuşulan konu sizin topik olabilir ama sorun sizin yazdıklarınız değil, bilmem sen de bunun farkında mısın?
Bu konu şu an sizin değil, benim ve Kübra'nın arasında olan bir sorun... Ve bu sorunda, konunun ortasında sizin yazmanızı gerektirecek birşey yok.... Benim rahatsız olduğum konu da topikler değil bunun da farkına varırsan sevinirim! O yüzden lütfen buradaki konuya karışma :34:

Kübradan bunu biz istediğimiz için bize sitem ediyor haliyle haklı olarak :34:Neyse ben sizin konunuzdan ve topiginizden çıkıyorum.İkimizde ortak noktayı bulamıycaz ondan konuşmamızın bu konuda kesinlikle geregi yook:34:

Kübradan bunu biz istediğimiz için bize sitem ediyor haliyle haklı olarak :34:Neyse ben sizin konunuzdan ve topiginizden çıkıyorum.İkimizde ortak noktayı bulamıycaz ondan konuşmamızın bu konuda kesinlikle geregi yook:34:

Sitem ediyorsa bu konuyu siz Kübra'yla konuşacaksınız, Kübra'yı bana savunarak bizim aramızdaki problemi gideremezsin.... Gereği olmadığını farketmene de sevindim cnm... Bu konunun dışında kalırsanız sevinirim...

Bugünkü gerginlik bizim topiğimize de yansıdığı için canım çok sıkıldı canlarım. Ben olsam çözümü topic adını değiştirmede görmezdim. Hadi diyelim böyle bir karar aldım bunu uygulamadan önce bu olaydan kimlerin etkileneceğini düşünerek hareket ederdim. Kübra bugün bunu düşündü aslında tubikim ama kızlar öyle istediği için sorun çıkmayacağını düşündü. Kübüm sana tubikle de konuşmanı tavsiye etmiştim keşke yapsaymışsın ama artık olan oldu eğer tubik bundan rahatsız olduysa gönlünü alabilirdin zaten tuğba bunu anlayışla karşılayacak olgunluğa sahip. Ama bizim tartışmalarımızın bugünkü gibi gereksiz yerlere gitmeyeceğini biliyorum. Adı değişen topicte birini tamamen dışlarken diğerine kol kanat gerildi, hiçbir şey anlayamadım, ben tarafsız biri olarak yorum yapıp orta yolu bulmaya çalıştım ama görmezden gelindi. Daha yapıcı olunmalıydı bence. Gercekten gelinen nokta beni çok üzdü. Inşallah bizde öyle ayrılıklar görülmez bu saatten sonra da...

Ben bu sözlerin saygısızlıkların hiçbirini kesinlikle haketmedim.... Konuları takip edip, hepsini okursan yaptığının ne boyuta geldiğini anlarsın Kübra Hanım :47:

Back