ne doğusu ya:44: ankaraday dı??? anlamadım..
hemen özet geçeyim diğer yerde yazmıştım biraz.çok zor zamanlar geçirdim bende askerimle ben onu ankarada sanarken meğer doğuya felan gitmiş yani ölüm korkuısu ne demek kaybetme düşüncesi ne dmek anladık,yaşadık.çok üzüldüm çok ağladım ama şükürler olsun atlattık inşallah tekrarlanmaz.iş ile ilgili sıkıntılarım devam ediyor hala işsizim arıyorum işte artık hayırlısı nezamansa ozaman elbet olacak.üzülmemeye çalışıyorum.çeyiz ise çalışırken baya şeyler aldım çok şükür ama eksiklerim hala çok fazla.onlarla mutlu olmaya çalışıyorum ama şuan parasız dünya dönmüyorson olarak senin durumunla iligli yorumumu biliyorsun umarım hayırlısı olur senin hakkında
diğer tarafta okumuştum canım. neyse ki geçmiş gitmiş o günler. size hiç söylememiş sanırım üzülmeyin diye, o haldeyken bile sizleri düşünmüş. offparasız çok zor canım tabii, hele ki bir de bizler çalışmaya alıştık. inşallah iyi bir iş bulabilirsin. bugün dersanedeki tek en yakın arkadaşımı işten çıkardılar. benim canım da ona sıkkın biraz. hem ben yalnız kaldım hem de o parasız kaldı. o da senin gibi çeyiz hazırlığı yapıyordu. çıkarılma sebebi de izin gününe konan ek derse gitmemesi ki öncesinde de haber verilmedi, o gün dersten bir kaç saat önce arayıp söylüyorlar. özel sektör çok acımasız. karşılık beklemeden sürekli çalışmamızı istiyorlar
geçti çok şükür inşllah birdaha gitmez.evet hiç söylemedi bende tesadüf eseri öğrendim zaten meğer bütün olanları sebebi varmış nese unuttum ben onada unutturmaya çalışıyorum.özel sektöre gelince acımasız ki ne acımasız resmen az para çok iş diyorlar bukadr olmaz kimse hak helal bilmiyor.arkadaşınada çok üzüldüm inşallah hakkında hayırlısı olmuştur.çeyiz hazırlığın n alemde neler aldın ?
sen ne bileceksin canım bilsen sen de ona destek olmaktan başka bir şey yapmazdın; ama tek başına gelmiş üstesinden helal olsun. inşallah en kısa zamanda unutur ve unutturursun. amin canım hepimiz hakkında hayırlısı. aynı şeyi bana da yapıyorlar, beni aramışlar ders için; ama ben hattımı değiştirmiştim ulaşamamışlar. ben de gitmezdim zaten ulaşmış olsalardı. gerçi benim hocam bana destek, onun hocası ön ayak olmuş çıkarılmasında. ayy bu başka bi olay ya onun için ayrıca oturup konuşmak gerek. anlat anlat bitmez vallaben de çeyiz hazırlığı yok henüz canım. almaya cesaret edemiyorum. bu haldeyken çeyiz yapmak pek doğru olmayacak sanırım. nişanlanana kadar da almam sanırım. olur da olmazsa ilerde onları kullanamam
gelmiş valla nilüde birde ona sormak lazım çok şükür şimdi hatırlamıyoruz bile.ya vaarya ekmekle oynayan ne kadar insan var bu kadar insan kalbi kötülük için nasıl atabilir.belki borcu vardı belki ailesi ona bakıyordu ya nasıl vicdan ki.senin şansın varmış arkadaşının yanında.çeyz konusunda haklısın aslında şimdiden kenara atsan nişanda sonra kolaylarsın işlerin bir kısmını al al bitmiyor nilüü okadar çok şey var kii ahh ahh
öyle valla canım, yavaş yavaş öğreniyoruz işte hayatı, insanları. daha bizim yaşadıklarımız ne ki, neler var hayattaçok şükür canım, bu konuda şansım varmış ben de öyle düşünüyorum da işte cesaret edemiyorum. bornozdur, nevresim takımıdır, battaniyedir, çatal kaşık bıçak yemek takımıdır, geceliktir, çamaşırdır bakıyorum ama alamıyorum. bir de aldığım parayı öğrenim kredisine yatırıyorum. hayallerimin boşa çıkmasından da korkuyorum. yeni ev aldık inşaat bitince oraya taşıncaz yük olsun istemiyorum. aman bi sürü şey işte... senin nelerin kaldı, düğün tarihi belli miydi?
yeni eviniz hayırlı olsun canım.senin daha engellerin varmış tabiki önce onları halletmelisin ama alabileceklerini dediğin gibi nevresim bornoz vs o tarz şeyleri ufaktan al inan bitmiyor.benim nerde kaldı düğün tarihimm istemeye gelecekler görecekleri tarih bile belli değilben elime geçen paarayı değerlendireyim diye alabildiğimi aldım, nelerim kaldımı neler aldım desem dha iyi okadar eksiğim var ki ohoooooo
ya ben sizi nişanlı sanıyordumayy çok utandım şimdi kendimden olur inşallah canım onlar da olur sırasıyla. gönül verdin, baş koydun, emek de sarfediyorsun. doğru canım bitmeeez; ama ben yumurta kapıya gelmeden iş yapamayanlardanım illa tutuşcak bi yerlerim. neler aldığını topikinden biliyorum az çok canım. bi ucundan başladın en azından gerisi de gelir inşallah
utancak bir şey yok canım ya .nişanlı olmasakta birbirimize sözlüyüzevet ucundan başından başladım biryerlerden ama alıcak daha çok sey olduğunu görünce sıkıntı basıyor.iş yok para yok sevdiğimde kızıyor bana sıkma kendni zamanı geldiğinde olur dior ama ben telaşa memuru olur mu kendimi darlatmazsam seninde kafaya koyduğun zaman glince tutaşmaya başlarsın merak etme
zaten en önemlisi de söz vermek ve sözünde sonsuza kadar durabilmek. yoksa evlenilse dahi ayrılık gelip buluyor. tatlı telaşlar aslında da paramız da olsaciddi bir şeyler olsun da bakcaz artık, mecbur...
her şey için teşekkürler kızlar. hakkınızı helal edin. artık şafak saymayacağım; ama mutlaka uğrarım. hepinize hayırlı teskereler şimdiden. sabredin, az kaldı.
her şey için teşekkürler kızlar. hakkınızı helal edin. artık şafak saymayacağım; ama mutlaka uğrarım. hepinize hayırlı teskereler şimdiden. sabredin, az kaldı.
nilüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü nolduuuu hayrdırrrr?:44:
hayırlısı olsun nilü
olaylar olaylar canım, o kadar çok şey oluyor ki, hangisinden başlayım, hangi birini anlatayım bilmiyorum
olaylar olaylar canım, o kadar çok şey oluyor ki, hangisinden başlayım, hangi birini anlatayım bilmiyorum
o gün buraya öyle yazdım; ama hala görüşüyoruz canım. son noktayı koyduk sanıyoruz; ama sadece sanıyoruz. iyice dallanıp budaklandı ilişkimiz, uzadıkça uzuyor, sündükçe sünüyor ne zaman nerden kopacak, kopacak mı bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?