hayat devam ediyor dedikleri bu olsa gerek
sıkı can iidir cabuk çıkmaz beaaa
öldürdünüz topiği bee ne gelen var ne giden
cnm yaa çok haklısın fırsat buldukça gelmeye çalışıorum
hee sen git hep ana topicte takıl zaten.gözde nerde,blue nerde ya diğerleri çok kzııyorm çok
geldiğim zaman buraya da geliyorum cnm ama işte pek kimse gelmıo topiğe
selam canım devrelerimbugün yine hastanedeydim. ikinci kan tahlilinin sonucuna göre bir kan tahlili daha istediler, cuma günü alınacak. haftaya perşembe de karaciğer biyopsisi yapılacak-mış. netten araştırdığım kadarıyla; iğneyle direkt karaciğerden doku alınıyormuş. iğneyi medikalden benim almam gerekiyor fiyatı 50 lira civarında yazıyor nette videolar falan da var bakamadım
ben geldim kızlarr ama kimse yok her zmnki gibi
neyin var canım senin çok geçmiş olsun
selam canım devrelerimbugün yine hastanedeydim. ikinci kan tahlilinin sonucuna göre bir kan tahlili daha istediler, cuma günü alınacak. haftaya perşembe de karaciğer biyopsisi yapılacak-mış. netten araştırdığım kadarıyla; iğneyle direkt karaciğerden doku alınıyormuş. iğneyi medikalden benim almam gerekiyor fiyatı 50 lira civarında yazıyor nette videolar falan da var bakamadım
ben geldim kızlarr ama kimse yok her zmnki gibi
neyin var canım senin çok geçmiş olsun
erresscgmii kızdırmayalım, onun için yazalım burayaa
napysn ablam..bn geliyrum braya bakyrm slm yazlyo napysnz bilmem ne hni bi konu olmyo konşlacak,
ve aynı seklde bnde slm napysnz yazsam bna cvp werecek 1 2 kşi o da kim blir ne zmn...
kimse grmedgi için zamanlar kmseye uymadgı için bir arya gelemyrz kopukluk oluyoooorr...
bnde girip bazan laf olsn torba dolsun dye sacmalyrm işte sarkı sözü blmem ne yazyrm falan filan..
nilüüüüüüüüüüü saklandımmmmmmmmm
elma dersem çık, armut dersem çıkmaaa
sen ana topiğe bak önce
o niye laaa :44: yine hesna sultanla arkamdan mı konuşuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?