Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm biliorum bi yandan bir an önce açmak istıosun ama bi yandan da cesaret edemıosun.. dayanabilirsen akşamı bekle, evde oku derim. İşyerinde sonra ağlama krizine falan girmee![]()
gerçekler acıdır, acıtır
kendini alıştıra alıştıra aç canım![]()
kızlaaaaaar ben şimdi gidiorum, duyan duymayan akşam herkesi burada bekliorum.. biras da kendimize gün yapalım, altın günü, nostalji günü vs..
görüşürüs kuşlarım![]()
açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulumonu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun
![]()
eşşek erifbana bii mektup bile yazmadı
moron gerizekaaa
kıskandımm kızz ereess, ne gzel mektp yazmş ahhhh ahhhhhh
eesek kafalı beynini ptltcam gdcem izmire basıcam orları![]()
açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulumonu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun
![]()
al benimkini vur seninkineadam kendisi yazmadığı gibi hem benim yazmamı çağ dışı buluyor hem de yollatmıyor. romantizm sıfır
![]()
blueee teşekkür ettim şekeimmm![]()
umarım anlaşlydur okuyablysundur![]()
oooffff ulaan oooffffffffffffffffffffffffffffff
hayırdır yavrum nolduu
canlarım sklyooooreee beaaaa
selam canlarım. ata'mızı rahmetle anıyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. bugün bir nikaha gittik o yüzden tüm gün giremedim. bir tarafta ölüm bir tarafta düğün...![]()
aslm tatlım, malesef hayat böyle.. bir kişi doğar bir kişi ölür ...