• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızlaaaaaar ben şimdi gidiorum, duyan duymayan akşam herkesi burada bekliorum.. biras da kendimize gün yapalım, altın günü, nostalji günü vs.. :52:

görüşürüs kuşlarım :54:

cnm biliorum bi yandan bir an önce açmak istıosun ama bi yandan da cesaret edemıosun.. dayanabilirsen akşamı bekle, evde oku derim. İşyerinde sonra ağlama krizine falan girmee :34:

gerçekler acıdır, acıtır :1:

kendini alıştıra alıştıra aç canım :31:

açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulum:16: onu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun:16::16::16:

kızlaaaaaar ben şimdi gidiorum, duyan duymayan akşam herkesi burada bekliorum.. biras da kendimize gün yapalım, altın günü, nostalji günü vs.. :52:

görüşürüs kuşlarım :54:

emredersin sultanım :51:

açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulum:16: onu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun:16::16::16:

ne kadaa hoooş :106: gözün aydın ozman canım :nazar:

eşşek erif:22:bana bii mektup bile yazmadı:22: moron gerizekaaa:22:

kıskandımm kızz ereess, ne gzel mektp yazmş ahhhh ahhhhhh:ssz:

eesek kafalı beynini ptltcam gdcem izmire basıcam orları:47:

eşşek erif:22:bana bii mektup bile yazmadı:22: moron gerizekaaa:22:

kıskandımm kızz ereess, ne gzel mektp yazmş ahhhh ahhhhhh:ssz:

eesek kafalı beynini ptltcam gdcem izmire basıcam orları:47:

al benimkini vur seninkine :22: adam kendisi yazmadığı gibi hem benim yazmamı çağ dışı buluyor hem de yollatmıyor. romantizm sıfır :37:

çok sevindim cnm me güzel, diğer kızlar kıskanmasın ama o mektubun yeri çok farklı :16:

al benimkini vur seninkine :22: adam kendisi yazmadığı gibi hem benim yazmamı çağ dışı buluyor hem de yollatmıyor. romantizm sıfır :37:

tamm öküz degil odunda degl romantktrdeee...
şu mektubu bi yazdrmadım askerlğin taaa basından beri...
yazmyo adam ya yazmyo..diyoki mesaj atyorum yaa:25: çıldiriciiieemmm....
aman ayol insanın içinde olacak zorla yazsa bi anlmda ifde etmez neyse..:6:

Bugün ayrılığımızın ilk günü sevgilim
Sana mutluluk huzur saadet,
Kendim için Allah'tan sabır dilerim.
Bugünde ölmezsem bir daha hiç ölmem eminim.
Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler bir daha ölmezler bilirim..

Sanırım birşey yok aramızda
Acırım aşksız yıllarımıza
Bundan böyle eksik her yanımızla
Yaşarız yaşarız yaşlanırız...

selam canlarım. ata'mızı rahmetle anıyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. bugün bir nikaha gittik o yüzden tüm gün giremedim. bir tarafta ölüm bir tarafta düğün... :ssz:

Back