hesnayı kim kaybetmiş ben bulayım
vayy kendine yeni bir suç ortağı bulmuşsun :113:
aferim yazın işte böyle ya da yazma jhohgdfjglkdfjgldfjgşldfgjdf sdgdfgdyhtrhurturterresscgmii kızdırmayalım, onun için yazalım burayaa
napysn ablam..bn geliyrum braya bakyrm slm yazlyo napysnz bilmem ne hni bi konu olmyo konşlacak,
ve aynı seklde bnde slm napysnz yazsam bna cvp werecek 1 2 kşi o da kim blir ne zmn...
kimse grmedgi için zamanlar kmseye uymadgı için bir arya gelemyrz kopukluk oluyoooorr...
bnde girip bazan laf olsn torba dolsun dye sacmalyrm işte sarkı sözü blmem ne yazyrm falan filan..
selam canım devrelerimbugün yine hastanedeydim. ikinci kan tahlilinin sonucuna göre bir kan tahlili daha istediler, cuma günü alınacak. haftaya perşembe de karaciğer biyopsisi yapılacak-mış. netten araştırdığım kadarıyla; iğneyle direkt karaciğerden doku alınıyormuş. iğneyi medikalden benim almam gerekiyor fiyatı 50 lira civarında yazıyor nette videolar falan da var bakamadım
Günaydıııııın
bugün nasılsın tatlım
aferim yazın işte böyle ya da yazma jhohgdfjglkdfjgldfjgşldfgjdf sdgdfgdyhtrhurturt
NİLÜŞ GEÇMİŞ OLSUNN çok .ALLA şifa versin.
Günaydıııııın
bilmiyorum karısığım canım.kız benmki buraya girmemi istemiyor daha doğrusu internette sohbete karsı adam napıcam bilmem sanırm aranızda olamyacğm
çok sağ ol tatlımamin, inşallah...
günaydın bebeğim
işte bu olmadı erres hanımgelir seninkinin kafasını kırarız :113: ne demek ya burası alelade bir site mi, sen anlatmadın mı bizi
mesele benim sizi anlatmam değil zaten anlamaz anlatsamda .ezzelden beri zıt adam dinlemedim ama sorun büyüyor.bakalım n e olacak
çok mu ciddi peki, neden izin vermiyor ki :44:
şöyle ki bizde biri bir şey yapmadımmı diğeride yapamaz şuan ben onun yapmadığını ısrarla yapıyorum hani mantıklı sebeplerini anlataya çalışıyorum adam anlamıyor.benim istemediği bile bile tercih ediyorsun diyor.aslında benim istemedğim bir seyi zorla yaptırmaya çalıştığı için ona çok zıtım ama kuralları çiğneyen benim.o yapsa belki bende sinir olurdum.biryandan haklı çünkü yanlış anlamayın ama yarın birgün hiç birniz burada olmayacak kalıcı değiliz çünkü ve ucu bucağı olmayan bir sey için onu üzüyorum .biryandanda sinir olmuyo değilim,onun boşluğuunu yokluğunu dolduruyorum yani zaman öldürüyorum
anladım canımeğer büyük sorunlara sebep olacaksa girmemelisin mehmet de bana girme dese belki ben de burda olmazdım. çok memnun değil belki; ama engellemiyor da. sadece burdaki olumsuz şeyleri okuyup etkileniyorum diye kızıyor. çevremizdekiler de anlamıyor ki asker beklemenin ne demek olduğunu sen çeyiz konusunda da fikir alıyorsun, nasıl olacak :44:
slm gençlik...
benim herifceğizimde belki bilse kızar..
tanımadgın etmedgn insanlarla bseyler paylaşyo konşyosun dye. bunu ona anlatmzsinki
bn sylemedim, nedenini blmyrm hır çıkarır dye herhalde. ama sunuda blyrm kötü bşey ypmyrm..
mesele tamda blue nin anlattığı gibi.ben onu dinlemedikçe yapmadıkça dahada hırslanıyor.ben ona söylemesem içim rahat etmezdi bizde gizli saklıda yokha aa ben kk ya giriyorum demedim elbet laf arsında su söyle olmus dedim nerden biliyorsundan başladı işte olay :) velasıl kelam ne msn ne kk artık haram baaa .tam konuşamadık bakalım ne olacak.çeyiz konuusunda sorma ya aklım hep orada kalacak .benim yokluğumu arattırmayın oralarda bir ikna çabalarına gireririm tabide inat anacım ne diyim.ya elalemn sevgilileri ne face ne kk ne cart n curt karışmaz biizmki a yada karısır be yede.lakin sunu anladım yaptıklarımı o yapsa cıldırrm mahvederim onu oyüzden zaten hem sucluyum hemide güçlü
canlarım cnm cok sıkkın, yenerle az once konuştuk telde ona dedim ki aşkım çevremde hep arkadaşlarım sürprizlerle dolu oluo bende sürpriz istiorum sende bana sürpriz yap.
o da bana dedi ki bi haberim var, iznim iptal olabilir, yazanedeki diğer yazıcıyı komutan yazaneden kovmuş yener de yazanede tek yazıcı olarak kaldı o yüzden izni iptal olabilirmiş... Allah'ım inş bu sözleri sürprizdir, inş doğru değildir de izni iptal olmaz
Ona belli etmemeye çalıştım ama çok moralim bozuldu, mehtaba 12 gün kala olacak şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?