cnm biliorum bi yandan bir an önce açmak istıosun ama bi yandan da cesaret edemıosun.. dayanabilirsen akşamı bekle, evde oku derim. İşyerinde sonra ağlama krizine falan girmee
gerçekler acıdır, acıtır
kendini alıştıra alıştıra aç canım
kızlaaaaaar ben şimdi gidiorum, duyan duymayan akşam herkesi burada bekliorum.. biras da kendimize gün yapalım, altın günü, nostalji günü vs..
görüşürüs kuşlarım
açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulumonu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun
eşşek erifbana bii mektup bile yazmadı moron gerizekaaa
kıskandımm kızz ereess, ne gzel mektp yazmş ahhhh ahhhhhh
eesek kafalı beynini ptltcam gdcem izmire basıcam orları
açtım ve okudum korktuğum gibi değildi,beni üzmemek için yazmamış fazla sadece af dilemiş yanımda olamadığı için başlığada "nasip kısmet ... "yazmıs ,birde gül konduru vermiş ,cennet kokulumonu çok seviyorumm varsın olmasın yanımda ,yeter ki canı sağ olsun
al benimkini vur seninkineadam kendisi yazmadığı gibi hem benim yazmamı çağ dışı buluyor hem de yollatmıyor. romantizm sıfır
blueee teşekkür ettim şekeimmm
umarım anlaşlydur okuyablysundur
oooffff ulaan oooffffffffffffffffffffffffffffff
hayırdır yavrum nolduu
canlarım sklyooooreee beaaaa
selam canlarım. ata'mızı rahmetle anıyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. bugün bir nikaha gittik o yüzden tüm gün giremedim. bir tarafta ölüm bir tarafta düğün...
aslm tatlım, malesef hayat böyle.. bir kişi doğar bir kişi ölür ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?