tubişş sıkma canını sürprz demşsiin yaa belki sürpriz yapcak
her şeyde vardır hayır .iyi düşüncanlarım cnm cok sıkkın, yenerle az once konuştuk telde ona dedim ki aşkım çevremde hep arkadaşlarım sürprizlerle dolu oluo bende sürpriz istiorum sende bana sürpriz yap.
o da bana dedi ki bi haberim var, iznim iptal olabilir, yazanedeki diğer yazıcıyı komutan yazaneden kovmuş yener de yazanede tek yazıcı olarak kaldı o yüzden izni iptal olabilirmiş... Allah'ım inş bu sözleri sürprizdir, inş doğru değildir de izni iptal olmaz
Ona belli etmemeye çalıştım ama çok moralim bozuldu, mehtaba 12 gün kala olacak şey değil
ablacan, yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.. gibi bi durumdasın..
bundan bi önceki açıklamanda çok degru bsey demşsin, ''biryandan haklı çünkü yanlış anlamayın ama yarın birgün hiç birniz burada olmayacak kalıcı değiliz çünkü ve ucu bucağı olmayan bir sey için onu üzüyorum'' buda doğru bişey.mantıklı olark sana doğr ne gelyosa onu yap verdgin krarda üzülme, bnde suna kanat getryrm ki bzmkiler 6 ay sonra askerden gelnce hepimiz çil yawrusu gbi dagılcaz
her şeyde vardır hayır .iyi düşün
saol cnm hayırlısı artık
çok haklısın canım benim.hepinizi tanıdııma çok sevindim.bu bir veda olmamalıydı ya seviyorum hepiniizi.birgün zaten ayrılacaktık off off şimdi tam igrmcm dicem geçti dicek ben blmem mii sıpamı
cnm bizde seni tanıdığımıza çok sevindik ama giderken bana da bi msn adresini msj ataydınherşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım
canımsınnn ya sadece kk olsa iyi msndeki yabancı herkesede veto ahh tuğbamm bilmezsin halımıııı
üzülme cnm seni çok iyi anlıorum, bu konuda bazen yener e de geliolar o da bazen solenıo ama şu an vakit geçirebileceğim dejarj olabileceğim başka birşey de olmadığı için susuohayırlısı olsun tatlım, kib
DHA ikna çabalarına girişmedim henüz gitmiş değilim ama sonum öyle gözüküyor.küçük erresler olabilmesi içinonu dinlmemem size vda etmem gerekebilir.neden niçin gelmedi unuttu bizi dememeniz için açıklama yapıyorm
canlarım cnm cok sıkkın, yenerle az once konuştuk telde ona dedim ki aşkım çevremde hep arkadaşlarım sürprizlerle dolu oluo bende sürpriz istiorum sende bana sürpriz yap.
o da bana dedi ki bi haberim var, iznim iptal olabilir, yazanedeki diğer yazıcıyı komutan yazaneden kovmuş yener de yazanede tek yazıcı olarak kaldı o yüzden izni iptal olabilirmiş... Allah'ım inş bu sözleri sürprizdir, inş doğru değildir de izni iptal olmaz
Ona belli etmemeye çalıştım ama çok moralim bozuldu, mehtaba 12 gün kala olacak şey değil
ablacan, yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.. gibi bi durumdasın..
bundan bi önceki açıklamanda çok degru bsey demşsin, ''biryandan haklı çünkü yanlış anlamayın ama yarın birgün hiç birniz burada olmayacak kalıcı değiliz çünkü ve ucu bucağı olmayan bir sey için onu üzüyorum'' buda doğru bişey.mantıklı olark sana doğr ne gelyosa onu yap verdgin krarda üzülme, bnde suna kanat getryrm ki bzmkiler 6 ay sonra askerden gelnce hepimiz çil yawrusu gbi dagılcaz
DHA ikna çabalarına girişmedim henüz gitmiş değilim ama sonum öyle gözüküyor.küçük erresler olabilmesi içinonu dinlmemem size vda etmem gerekebilir.neden niçin gelmedi unuttu bizi dememeniz için açıklama yapıyorm
sen de kaşınmışsın habelki diğerleriyle kıyasladığın, onları örnek verdiğin için kızmıştır biraz canını yakmak istemiştir olabilemez mi :44: ne bilim bulmuşta bunalmış gibi olmuş bu durum biraz
seninle ilk zamanki atışmamıza geri dönüorus gibi bişey sezdim sankikısım deli misin divane misin, bana kızacağı şekilde sölemedim, bu durumda beni üzmek için solemes böle bişeyi sadece ya sürpris yapmak için bunu soler yada gerçekten doğru olan bişeyı soluo inş sadece sürprisdir
seninle ilk zamanki atışmamıza geri dönüorus gibi bişey sezdim sankikısım deli misin divane misin, bana kızacağı şekilde sölemedim, bu durumda beni üzmek için solemes böle bişeyi sadece ya sürpris yapmak için bunu soler yada gerçekten doğru olan bişeyı soluo inş sadece sürprisdir
tubik yaa
iki seçenek var diyorsun yaniben seçenekleri çoğaltıyorum ki doğru cevaba ulaşman zorlaşsın içini rahatlatacaksa sürprizdir o sürpriz
tubik yaa
iki seçenek var diyorsun yaniben seçenekleri çoğaltıyorum ki doğru cevaba ulaşman zorlaşsın içini rahatlatacaksa sürprizdir o sürpriz
pislik yapıosun ama 2 seçenek var başka da yokkkkkkksenin çoğalttın seçeneği yener yapmas bari mantıklı bi seçenek salla
pislik yapıosun ama 2 seçenek var başka da yokkkkkkksenin çoğalttın seçeneği yener yapmas bari mantıklı bi seçenek salla
bu arada az önce beni final dersanesi'nden aradılaryarın görüşmeye gitcem :26:
kötüyüm ben kötüyüm çocuğa zorla sürpriz yaptırcan yani
umarım güzel geçer görüşmen hayırlısı olsun tatlım... hmm bu arada bende bişe dicem mehmet dağıtım iznine gelmemiş miydi, senin tickerın neden benimkinden 1 hafta önde yaa gıcık oldum
o çocuğa da doğacak cocuklarına da kurban olurum benbenim aşkım düşüncelidir, bana sürprizler yapmayı sever ama bu tarz konulardaki sürprizleri ben sevmıorum aynı şeyi dağıtım iznine gelirken de yapmıştı ama ben yolunu bulup öğrenmiştim sadece sürprizini bozmadım hepsi o
inşallah canımya saçma sapan çalışma saatleri, azcık para teklif edecekler ben biliyorum da bakalım... geldi canım geldi de valla ona rağmen çok çıkıyor sen yanlış sayıyorsun şafak hesaplanan siteler varya orda 165 çıkıyor
cnm ya ben daha kullanmadığı izinleri düşmedim o yüzden fazladan sayıyorum ztn şu an plakalara yaklaştığımda düşücem izinleri ama senin tickerında da yanlışlık var gibi sanki yaa, sizin silüs tarihi neydi ki, sen şafağı neye göre sayıyosunda benden 1 hafta öndesin
tabii canım yener diyorsun yener yani senin sesini duymadan asla uyuyamayan bir insanben de sevmem yaa öyle sürprizleri o yokken salıyorum kendmi çıkıp gelse ben ankara'dayım dese o halde asla çıkmam karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?