kızzz aralıkta nolcak ne zmndır giremiyorum
düğün:111::86: yılbaşında mehmet'le izmir'e gidiyoruz canım, izin kullanacak 15 günlük
ewleniiyomusun kızz nilüşş
ilahi kübüşümkız nasıl evleneyim bu kaa kısa sürede. izne gidiyoruz aşkitomla 5 günlük bir mehtap yapcaz yılbaşını birlikte geçirelim ki tüm yıl birlikte olabilelim diye
allah syletti kızım belkide sen olcagn bakk
ne bilim düğün yazmssn...kimn dgnü vardaa kme gdysnz brlkte
canlarım, iilginize çok çok teşekkür ederim...çok haklısınız daha bir sene var gitmesine ve ben şimdiden günlerimi zehrediyorum, eşime de yansıtıyorum haliyle suratım asılıyor, çoğu zaman ağlıyorum falan, oda üzülüyor busefer...
bazen diyorum herşey biyana can güvenliği olan biyerde yapsın inşallah da beklemesine beklerim dayanırım hasretine...
birde can güvensizliği olan biyer olsa hasretin yanında korku ile beklemek en kötüsü sanırım
hep dua ediyorum bi mucize olsa, ne bileyim tekrar bedelli çıksa falan, bedelli yaşı açıklanacağı zaman kalbimiz ağzımızda bekledik, eşim 28 e girecek martta, medya 25 yaş sınırı olabilir gibi yansıtınca sevinçten gözlerim gülüyordu, o dönem yerimde duramıyordum çok neşeliydim hiç olmadığım kadar...ama sonuç hüsran oldu 30 yaş oldu sınır..yıkıldık mahfolduk ama şükür dedik hamd ettik rabbimize, demekki kaderimizde var beklemek dedik,..
bedelli olsaydı nevar ne yok borç harç kredi derken bişekilde öderdik...ama olmadı kısmet işte
tekrar bi bedelli umudumuz olsa oda imkansız zaten...
kızlar bişey soracam sizlere bilgisi olanlara, daha önce ankara ulaştırma gelmişti takrar tecil ettik.. askeriyeye sormuş eşim yine ankara gelir sana demişler... orda sıkıntı yok da,ankaraya gidenlerden dağıtıma gitmeyenler oluyormuş kalıyorlarmış orda diye bişey duyduk sizce doğrumudur...bi fikriniz varmı...hayırlıysa inşallah ankara bizim için iyi olur...konyadan hızlı trenle 1 saat 15 dakka sürüyor inşallah sık sık gider gelirim diye planlıyorum... ankara da kalma konusunda bilginiz varmı onu çok merak ediyoruz...
kızlar ne diyim içimi döktüm biraz rahatladım, sizlerde sağolun cevap yazmışsınız allah razı olsun tüm asker yolu bekleyene sabır, görevini yapan askerlere de kuvvet versin rabbim....korusun inşallah...sağ salim kavuşuruz inşallah...cevap bekliyorum kızlar nolur..şu kafayı sıyırma durumunda olan kardeşinize bir iki kelam bişeyler yazın olurmu
canlarım, iilginize çok çok teşekkür ederim...çok haklısınız daha bir sene var gitmesine ve ben şimdiden günlerimi zehrediyorum, eşime de yansıtıyorum haliyle suratım asılıyor, çoğu zaman ağlıyorum falan, oda üzülüyor busefer...
bazen diyorum herşey biyana can güvenliği olan biyerde yapsın inşallah da beklemesine beklerim dayanırım hasretine...
birde can güvensizliği olan biyer olsa hasretin yanında korku ile beklemek en kötüsü sanırım
hep dua ediyorum bi mucize olsa, ne bileyim tekrar bedelli çıksa falan, bedelli yaşı açıklanacağı zaman kalbimiz ağzımızda bekledik, eşim 28 e girecek martta, medya 25 yaş sınırı olabilir gibi yansıtınca sevinçten gözlerim gülüyordu, o dönem yerimde duramıyordum çok neşeliydim hiç olmadığım kadar...ama sonuç hüsran oldu 30 yaş oldu sınır..yıkıldık mahfolduk ama şükür dedik hamd ettik rabbimize, demekki kaderimizde var beklemek dedik,..
bedelli olsaydı nevar ne yok borç harç kredi derken bişekilde öderdik...ama olmadı kısmet işte
kızlar bişey soracam sizlere bilgisi olanlara, daha önce ankara ulaştırma gelmişti takrar tecil ettik.. askeriyeye sormuş eşim yine ankara gelir sana demişler... orda sıkıntı yok da,ankaraya gidenlerden dağıtıma gitmeyenler oluyormuş kalıyorlarmış orda diye bişey duyduk sizce doğrumudur...bi fikriniz varmı...hayırlıysa inşallah ankara bizim için iyi olur...konyadan hızlı trenle 1 saat 15 dakka sürüyor inşallah sık sık gider gelirim diye planlıyorum... ankara da kalma konusunda bilginiz varmı onu çok merak ediyoruz...
kızlar ne diyim içimi döktüm biraz rahatladım, sizlerde sağolun cevap yazmışsınız allah razı olsun tüm asker yolu bekleyene sabır, görevini yapan askerlere de kuvvet versin rabbim....korusun inşallah...sağ salim kavuşuruz inşallah...cevap bekliyorum kızlar nolur..şu kafayı sıyırma durumunda olan kardeşinize bir iki kelam bişeyler yazın olurmu
noldu kızz efkarlısın cigaraa falan hayrdır??
selam kızlar, asker yolu bekleyenlerden tavsiye öneri yardım ne varsa istiyorum...
ben 3 buçuk yıllık evliyim, 2 yaşını doldurdu oğlumuz var... ve eşim askerliğini yapmadı, uzun dönem gidecek..
evlenmeden önce bukadar zor bişey olduğunu bilmezdim inanın 3 senedir sanki askerlik yapar gibiyiz...bu zaman kadar gidip gelseydi diye pişmanlıklar, birgün gidecek olmasının verdiği umutsuzluklar, oğlumuzun babasız bir 15 ay geçireceğini bilmek...hangini anlatsam bilemiyorum...
eşim aöf okuyor ve tecilli... geçen sene çağrı gelmişti ankara ulaştırma diye, keşke gitseymiş dedik pişman olduk ama oğlumuz ufak ve biraz daha bekleyelim hem para biriktirelim vs gibi sebeplerle tekrar tecil oldu...
nasip olursa seneye gidecek, bu süre zarfında hem oğlumuz biraz büyümüş olur, hemde para biriktirmiş oluruz...
biz memleketeimize 7 saat uzaklıkta bi şehirdeyiz, eşim gidince askere, ben memlekette annemler ve kayınvalidemlerde mekik dokuyacağım anlayacağınız
eşim 27 yaşında, martta 28'e girecek... ben 26 yaşındayım...
şimdi sizden belki teselli belki umut ne olursa artık bekliyorum..
düşünmekten bi hal oldum, hep içimde bi sıkıntı, sanki insan hiçbişeyden zevk almıyor, elimde ufak çocukla asker yolu beklemek düşüncesi mahfediyor beni..
eminim herkes seviyor askerini ama eşimden ayrı kalma düşüncesi korkutuyor...
tek başıma olsam belki bi nebze daha kolay geçer ama oğlumun telaşesi bakımı ihtiyaçları, elimi kolumu bağlayacak,,
bi yandan da en azından oğluma sarılıp yatarım geceleri onla teselli olurum diyorum üff valla kızlar çok kötüyüm yaa,
asker yolu beklemek nasıl bişey, 15 ay gözümde öyle büyüyorki sanki 15 yıl gibi...geçmez günler gibi...
bana teselli edici bişeylermi söylersiniz, yoksa zaten bitmişsin sen al az daha bit diye daha kötü durumlarımı anlatırsınız
çokmu kötü geçiyor...yada hiç geçmiyormu,,ağlama nöbetleri denilen şey doğrumuhele hele otogarda ki gidiş günü gözüme geliyor sanki, kalabalık bi akraba topluluğunun içinde sana acıyan gözlerle bakılması, ağlamayım diye kendini tutma çabası, ve binip gitmesi....
keşkelerle yaşanmaz ama keşke geçen sene gitseymiş diyorum şimdiye bitmiş olacaktı....
önümüze bakalım diyorum bi yandan...neler söyleyeceksiniz kızlar..asker yari olanlar..nolur bir iki cümle karalayın bu umutsuz kardeşinize...çokmu zor bi dönem...çabuk geçiyor mu yada geçmek bilmiyormu...çıldıracam..şükür yinede allahım...hepimzin askeri sağ salim gidip gelsin inşallah..allah bütün askerlerimizi korusun...
yolunu gözleyen sevdiklerine ana babalarına eşlerine yavrularına sabır ve kuvvet versin...
ayın beşi doğum günümdü ve biizm aramız saçma sapan bir şey yüzünden limoniydi evet doğum günümde bile.şimdi elime uzun uğraşılar sonuucu onun gönderdiği kargo geldi v eben açmaya korkuyorum aslında korktuğum o değil onun içindekiler ,okuypta ağlamak vs vs .elimle yokladım canımın içi gül koyms öyle sanıyorum yani .eve gidince açsam desem merakta ediyorum neler yazdığını,aslında biliyorum ynımda olamadığı için ne kadar kötü olduğunu anlatmıştır ve ben yine onun bütün duygularını yansıttığı o kağıttaki hüznü acyı yine en derinden hissedeceğim
cnm benim ne güzel ki geç de olsa mektubunu almışsın, önemli olan o mektubu alabilmek... Bu zamanlarımıza da şükredelim, evet duygulanacaksın üzüleceksin ama bak ne odunlar var bırak mektubu doumgununu hatırlamıor bile, hayata hep iyi yönünden bakmaya çalışırsan o kadar az yıpranırsın
cnm benim ne güzel ki geç de olsa mektubunu almışsın, önemli olan o mektubu alabilmek... Bu zamanlarımıza da şükredelim, evet duygulanacaksın üzüleceksin ama bak ne odunlar var bırak mektubu doumgununu hatırlamıor bile, hayata hep iyi yönünden bakmaya çalışırsan o kadar az yıpranırsın
ayın beşi doğum günümdü ve biizm aramız saçma sapan bir şey yüzünden limoniydi evet doğum günümde bile.şimdi elime uzun uğraşılar sonuucu onun gönderdiği kargo geldi v eben açmaya korkuyorum aslında korktuğum o değil onun içindekiler ,okuypta ağlamak vs vs .elimle yokladım canımın içi gül koyms öyle sanıyorum yani .eve gidince açsam desem merakta ediyorum neler yazdığını,aslında biliyorum ynımda olamadığı için ne kadar kötü olduğunu anlatmıştır ve ben yine onun bütün duygularını yansıttığı o kağıttaki hüznü acyı yine en derinden hissedeceğim
canım okurken çok hüzünleneceksin; ama sonrasında sevdiğin tarafından hatırlandığın, düşünüldüğün için ruhun huzurla dolacakağlayarak güleceksin. sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman aç :112:
sen benim aşkıma ne demek istiyorsun yaa
canım okurken çok hüzünleneceksin; ama sonrasında sevdiğin tarafından hatırlandığın, düşünüldüğün için ruhun huzurla dolacakağlayarak güleceksin. sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman aç :112:
sen benim aşkıma ne demek istiyorsun yaa
poşetini açtım gerisini getiremedim ne oldu bana bilmiyorum
Nilüüü yalan değil ama
poşetini açtım gerisini getiremedim ne oldu bana bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?