hayııırrr. haptaaaan.çekilirmi byle 6 ay yaa oofff
NE HAPI NE 6 AYI .sen nerlerde geziyosunnn
sivilcler için şu yan etkileri çok olan bi hap var belki duymuşsundur roancutan ondan kullanyrum...
sabah akşam hap alyrm..yuzum soyulmya basladı..6 ay tedavi grcem..inşallh şu siwilclerden kurtlcm
kızlar meraba ben cok aktıf olamıyorm burda ama her daım takıpteyım sızlerı.. cocukla evle ugrastıgım ıcın fırsatm olmuyor bır turlu.. esımı de ozledım zaten.. hatırlayanınız olur belkı esım tuncelı de asker ben de erzurumdaym.. aramızda cook kısa bı mesafe var ama o yol kapalıgıdıs gelıs yasak... araclar yakılıyor yol kesılıyor korkunc bır durum bu durumda da bız mehtap falan sayamıyoruz.. safak sayıyoruz sadece.. konumuza geleck olursa esım orda santralde gunduz uyuyor gece nobette.. ve haliyle cep tlf yok net yok carsı yok hıc bısey yok.. gece bı kac komutanından baska yuzunu gordugu kımse de yok ve 14 kasımda esımın dogumgunu.. gecen sene cok guzel bı masa hazırlamıstm cok duygulanmıstı.. bu sene de cok degısık bır surprız yapmak ıstıyorum.. aklını basından alsın.. ona gunlerce gıtsn ve az da olsa keyfı yerıne gelsın kuzumun.. yuzu gulsun bırazck.. ben ona ne hedıye alayım nasıl bı surprız hazırlaym sızce? dusun dusun ısın ıcınden cıkamadm.. en dogrusu sız yaratıcı fıkırlı arkadaslarımdan yardm almak oldugunu dusundm... bana yardm edın fıkır verın nolur.. hıc unutamayacagı bıseyler yapmalıyım..fırsatım olsa ımkan olsa ben cıkıp gıderdm yanına..oglumu da alark.. bu ona en guzel hedıye olurdu ama ımkansız :'( hadı fıkır verın bana kızlar noluurrr
cnm sna fikir sunmaya çalışırız illaki hepimzden bşiler çıkar ama bn orda durum nası çk mrk ediorm diosn ya yollar kesilio araçlar yakılıo bşka neler oluo operasyon wrmı sürekli ddkleri gbi yda bşileri saklıomu dewlet çk mrk ediorm son durumu
kızlar meraba ben cok aktıf olamıyorm burda ama her daım takıpteyım sızlerı.. cocukla evle ugrastıgım ıcın fırsatm olmuyor bır turlu.. esımı de ozledım zaten.. hatırlayanınız olur belkı esım tuncelı de asker ben de erzurumdaym.. aramızda cook kısa bı mesafe var ama o yol kapalıgıdıs gelıs yasak... araclar yakılıyor yol kesılıyor korkunc bır durum bu durumda da bız mehtap falan sayamıyoruz.. safak sayıyoruz sadece.. konumuza geleck olursa esım orda santralde gunduz uyuyor gece nobette.. ve haliyle cep tlf yok net yok carsı yok hıc bısey yok.. gece bı kac komutanından baska yuzunu gordugu kımse de yok ve 14 kasımda esımın dogumgunu.. gecen sene cok guzel bı masa hazırlamıstm cok duygulanmıstı.. bu sene de cok degısık bır surprız yapmak ıstıyorum.. aklını basından alsın.. ona gunlerce gıtsn ve az da olsa keyfı yerıne gelsın kuzumun.. yuzu gulsun bırazck.. ben ona ne hedıye alayım nasıl bı surprız hazırlaym sızce? dusun dusun ısın ıcınden cıkamadm.. en dogrusu sız yaratıcı fıkırlı arkadaslarımdan yardm almak oldugunu dusundm... bana yardm edın fıkır verın nolur.. hıc unutamayacagı bıseyler yapmalıyım..fırsatım olsa ımkan olsa ben cıkıp gıderdm yanına..oglumu da alark.. bu ona en guzel hedıye olurdu ama ımkansız :'( hadı fıkır verın bana kızlar noluurrr
kız zehir hafiye oradaki güvenlik önlemi terör içindir muhtemelen.devlet doğru bir adım attı bence burdaki doğru adımdan kastım asla savaş değil asla bnu istermiyim hiç sevdiğim ve sevdiklerim oralardayken lakin bir gözdağı şarttı onlara ,kararlı olduğumuzu sabrımızın kalmadığını görmeleri gerekti.sonumuz hayırlı olsunnn savaş olmasınnn
ben istemiodm tezkere kuzum çnkü hükümetin onu göz dağı içn kullancağını yda bzm çıkarımz we isteğimz doğrultusunda kullanıcağına inanmıorm hükümet bzi kolumzdan tuttuğu gbi köpeğin önüne kemik atar gbi atar inanmıorm asla ii niyetlerine onlar bzi sawaşa sokar onun ellerinde resmi bi belge böle bi güç hiç olmamalıydı!!!!!!!!!!asla ellerine teslim edilmemeliydi güwenlk güçleri!!!!!!!!noldu suriye çıktı özür falan dilemedk türkiye bzden özür dilemedi 1yıl 8aydır ddi tezkere olsa nolur çk göz dağı oldu ya bombalamadan 3gnmü 2gnmü ne öncemi ne nato werildi noldu korktularmı hyr dha çk beteer oldu ndn çnkü şmdide kürt ordusu kurmuşlar bu dewlet kurmamız içn başlangıç demişler kimse bzden korkmuo artk olan senn bnm askerimize oluo
eminim suriye de bizden çok korkmuştur!!!
Al dogal bali sur Ne sivilce kalir ne bise
bile bile kimsee savaşa hadi gidiyoruz demez ki.bugün savaş olması demek hem maddi hem manevi Türkiyede ekonomik bunalım demek kim ister ki ? bu suriye naletyi ve arkasındakilerin bu meselenin diğerleri gibi olmadığını artık görmesi gerekiyrdu.eğer uçak olayındaki gibi tepkisiz(göya bilerek düşürmediler ya ) olsaydı ,suriye bugün şanlıurfya yarın htay ve tüm ülkeye o havan topları gelecekti.böyle tüm dünyanın rusya iran hariç tepkidini aldı.savaş olmasınnn elbette ,çok korkuyorumben istemiodm tezkere kuzum çnkü hükümetin onu göz dağı içn kullancağını yda bzm çıkarımz we isteğimz doğrultusunda kullanıcağına inanmıorm hükümet bzi kolumzdan tuttuğu gbi köpeğin önüne kemik atar gbi atar inanmıorm asla ii niyetlerine onlar bzi sawaşa sokar onun ellerinde resmi bi belge böle bi güç hiç olmamalıydı!!!!!!!!!!asla ellerine teslim edilmemeliydi güwenlk güçleri!!!!!!!!noldu suriye çıktı özür falan dilemedk türkiye bzden özür dilemedi 1yıl 8aydır ddi tezkere olsa nolur çk göz dağı oldu ya bombalamadan 3gnmü 2gnmü ne öncemi ne nato werildi noldu korktularmı hyr dha çk beteer oldu ndn çnkü şmdide kürt ordusu kurmuşlar bu dewlet kurmamız içn başlangıç demişler kimse bzden korkmuo artk olan senn bnm askerimize oluo
tabiki önc e sağlık ,sağlık olmadan güzellik olmaz ablacım!!
onlar fasa fiso..
bile bile kimsee savaşa hadi gidiyoruz demez ki.bugün savaş olması demek hem maddi hem manevi Türkiyede ekonomik bunalım demek kim ister ki ? bu suriye naletyi ve arkasındakilerin bu meselenin diğerleri gibi olmadığını artık görmesi gerekiyrdu.eğer uçak olayındaki gibi tepkisiz(göya bilerek düşürmediler ya ) olsaydı ,suriye bugün şanlıurfya yarın htay ve tüm ülkeye o havan topları gelecekti.böyle tüm dünyanın rusya iran hariç tepkidini aldı.savaş olmasınnn elbette ,çok korkuyorum
tabiki önc e sağlık ,
bide çin war onu unutma karınca sürüsü gbiler
can yoldaşlarım kader arkadaşlarım nasılsınz bakalım neler yaptk
hiç bir halt yaptığım yok geldim gene işe ve yine o bardaklar yıkanması için beni bekliyor,şeytn dyor al at kır hepsininese ustaların işi var ayakçı veledede ortada yok gelmedi galiba.iki dk yıkıyayımda geleyim.ay bugğn son gün cabuk biter inşallah şu adamın yanı başımda olmasından kurtulacağm inşallahh
snde bnm gbi işinden nefretmi ediosn kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?