92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

allah seni ablam yaaaaa

oooo agız tadıyla kullanrsınız inşallah, iyi günlerde...
çalışıyomuydun sen?

selam güzellikler bugün beni çok mutlu eden bir şey oldu. okuldaki ders saatim 24'ten 30'a çıktı. 200 lira daha kazanabilcem hattımı da mehmetle daha rahat konuşabilmek için aveaya taşıdım. artık cep tel sıkıntımız pek olmucak inşallah :131:

Son düzenleme:

yol parası kdr ekstran olck bunada şükür allah bereketini wersn şekerim avea en iisi demek isterdm ama bni kuruttu bu ay faturam yne 78 lira

kızlarrrrrr yardım edin bilginize ihtiyacım wr manisada bemar kariyer kursunun yeni şubesi açılckmş açılışa özel ingilizce kursu %50 indirimli fiyat çk ii ama bemarın inglizce kursu hakkında duyumu olan wrmı dha öncede böle bi kursa gitmiştm tam bi düzenbaz çıktılar 1ay demeden kursta kmse kalmadı parama yazık oldu ayyy nolur sağa sola soruşturun yardımcı olun bna:26:

küübüm geri gelmişşş naparsınn hatunn

kaç gün oldu kız:26:

iyiimm melikecm sen nasılsın

vallahi gözdoşum tam su saattee 3 gün oldu
ctsi gnü çarsya ckmıştı msj nete girdi snr cıkmış park gtmşler arkadaslaryla bana haber vermyo cıktım gdyrm blmem ne...
söylemyosam sylemyrm her carsya cıktgmda aynı seyi ypma dedi ..artislik hala..tamm askım sylerm unutmuşum flan demiyoda üste cıkmaya calşyo...
aaa yeter ama artık çok başı boş oldun dedim başı boş insanla işim olmaz ugrasamcam senle dedim!!! en son o yani, bidha cvp yzmadı bnde atmadım...
böyle kldık işte 3 gündür haberm yok kendilerinden...ben tavır yptgım için resti çektgm için aramyrm simdi ararsam lafmı yalamış olcam, o gelcekki bdha yapma byle diyeyim
amaa erifin gelecgide yobeklemedeyim gözüm telde hep

göz tam 2 yıl egitim danışmanlgı yaptım ing.dahil kursumuzd btün diller vardı...
önemli olan şu yuz yuze gidip konşcaksın.
1.sınıflar kaç kişilik,hocaların tecrbesi ve ne meeznu oldukları
2.sınıflar 1 kişide klsa,2 kişide kalsa dewam edyomu kurlar ilerliyomu.

sonra pat dye ortada bırakablirler seni,mevcut yetmedi sınıf acamyrz diyebilirler.
bemarıda hiç duymadım.ama öenmli olan isim degil hoca!!!!
deneme derslerine grmeden hocaya bakmadan sakın kayıt olma

brıtıch town dil okulu die geçio ama bemarla birleşikmiş 8kişilk sınıflarmış. dha önce gttiğimde deneme dersinede girdm çk iidi tmm ddm snra bna hiçmi hiç türkçe bilmeyen bi hoca denk geldi bn ing bilmm o tr çatladm snra cingar çıkardm bu nsı iş die snra o deneme hocasını werdiler oda bi halt bilmiomuymuş meğer dha öncede yaşanmş böle bşi bzm o sınıf 4kişiydi rezalet snra bir bir herkes gtti snrada kapandı ztn orası yaaa kafam karıştı açılışa özel 3kur kayıt yaptırırsan 1470liramış bemar kariyer okulu çk ii biyer onu biliorm çk köklü ama ingilizce kursu için hç bşi duymadm genelde muhasebe dış tic. yani meslek kursların çk sağlam bi okul onu biliorm ama ing kursu için hç duymadım offfffffff

kurlaar malesef hç bi yerde dewam etmyo hep byle faso cıkıyo...
3 kurada kayıt yaptrma bnce sana 3 kurun dewamlılığnı garanti ediyolrmı?
iyi düşün

ndn kız naptılarki çk mrk ettm ne ddn noldu yapma kızzzzz çk üzgünler bzde öledk

gelmiş bitanesi ''topikde kmse yok topğin sahibi ble yok'' yazmış...
gördüm hmen yazdım burda topğin sahbi canm, kmse yok kalmadı smdi topğin sahbnmi arysnz dedim.
bn geldim 2 3 kere buraya yazdım kmse tınlmadı cvp ble wermedi bana. bnde düsündm bu topiğin insanları soğuk nemrut, bidha neden yazyım buraya dedim...
yaa işte kmse gelmyo falan filan dyoo

((92/3leri bn actm, 2 3 kere grdm yazdm bseyler kmse tınlamadı daa, içime yer etmiş simdi carladım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…