vay anasını be n çok şey yapmışsın.araştırıyormusun iş.sen zaten çalışırken 50 tane iş olur yokken olmaz
sorma yaa çalşrken arayp dryodu terbyeszler simdi hiç yok:18:
baswru yapyrm hep...
ne aldın kız buraya girene engel olacak kadar
bizde çeyizler yüzünden tartışmıştık askerimle benim çarşı pazar gezmeme çok kızıyo alma hiçbişiy ben gelince birlikte alırız dedi bende ısrar etmedim.
yemek takımı,kahvaltı takımı,nevresim vs. şeyler aldım işte
oooo agız tadıyla kullanrsınız inşallah, iyi günlerde...
çalışıyomuydun sen?
selam güzelliklerbugün beni çok mutlu eden bir şey oldu. okuldaki ders saatim 24'ten 30'a çıktı. 200 lira daha kazanabilcem hattımı da mehmetle daha rahat konuşabilmek için aveaya taşıdım. artık cep tel sıkıntımız pek olmucak inşallah :131:
küb naptın konuştn hallettn barıştınmı sewdiceğinle
günydın gözdooşşş
yok beaa ne ben nede o aryo, bakalım ne zmna kadar bylee gtcek
günydın gözdooşşş
yok beaa ne ben nede o aryo, bakalım ne zmna kadar bylee gtcek
küübüm geri gelmişşş naparsınn hatunn
kaç gün oldu kız:26:
kızlarrrrrr yardım edin bilginize ihtiyacım wr manisada bemar kariyer kursunun yeni şubesi açılckmş açılışa özel ingilizce kursu %50 indirimli fiyat çk ii ama bemarın inglizce kursu hakkında duyumu olan wrmı dha öncede böle bi kursa gitmiştm tam bi düzenbaz çıktılar 1ay demeden kursta kmse kalmadı parama yazık oldu ayyy nolur sağa sola soruşturun yardımcı olun bna:26:
göz tam 2 yıl egitim danışmanlgı yaptım ing.dahil kursumuzd btün diller vardı...
önemli olan şu yuz yuze gidip konşcaksın.
1.sınıflar kaç kişilik,hocaların tecrbesi ve ne meeznu oldukları
2.sınıflar 1 kişide klsa,2 kişide kalsa dewam edyomu kurlar ilerliyomu.
sonra pat dye ortada bırakablirler seni,mevcut yetmedi sınıf acamyrz diyebilirler.
bemarıda hiç duymadım.ama öenmli olan isim degil hoca!!!!
deneme derslerine grmeden hocaya bakmadan sakın kayıt olma
brıtıch town dil okulu die geçio ama bemarla birleşikmiş 8kişilk sınıflarmış. dha önce gttiğimde deneme dersinede girdm çk iidi tmm ddm snra bna hiçmi hiç türkçe bilmeyen bi hoca denk geldi bn ing bilmm o tr çatladm snra cingar çıkardm bu nsı iş die snra o deneme hocasını werdiler oda bi halt bilmiomuymuş meğer dha öncede yaşanmş böle bşi bzm o sınıf 4kişiydi rezalet snra bir bir herkes gtti snrada kapandı ztn orası yaaa kafam karıştı açılışa özel 3kur kayıt yaptırırsan 1470liramış bemar kariyer okulu çk ii biyer onu biliorm çk köklü ama ingilizce kursu için hç bşi duymadm genelde muhasebe dış tic. yani meslek kursların çk sağlam bi okul onu biliorm ama ing kursu için hç duymadım offfffffff
kopptumm yaaa
92/3 lere carladım geldim hakettiler
ndn kız naptılarki çk mrk ettm ne ddn noldu yapma kızzzzz çk üzgünler bzde öledk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?