geçmişinde yaptığı şeyler pek hoş şeyler değil ileride tekrarlanmasından korkuyorum. hani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır derler ya... ama unutcam başka çarem de yok. toparlıcam kendimi... mehmetin pişman olmasıyla avuncamsağ ol tatlım ilgin için
anladım canım ama olmuş bitmiş ,dediğim gibi yapacak adamı durduramazsın .bırak olması gerektiği gibi yaşansın her şey.bak nilü kendini onun gözünde böyle küçültürsen inan tatlım bunu kullanmaya başlar aman gözünü sevim sakın.umursamaz görün içini kemirsede takmıyormuş gibi davran tabi başka kızlarla görüsürken görüssün demekten bahsetmiyorum
haklısın kuzumtakmamaya, taksam da yansıtmamaya çalışmalıyım. o konuları açmadığım sürece çok iyiyiz. ben de çok abartıyorum bunun farkındayım. benimle cidden başladığı andan itibaren yaptığı bir şey yok zaten. ilk zamanlarda yaptıklarını aşarsam sorunumuz kalmayacak :26:
valla nilüş zaman geçtkçe ne sorunlarla karsılacaksınız şimdi iyi günlerindesn tadını çıkar şekerim
yaa bir de o var di mi
ahhh diyorumm sen anla artıkama sen askerlği kolay atlacaksın uzun ömürlü olup gitseydi yanmıştınn.
ayy böyle de çok zor öyle de çok zor canımmmbirbirimizi telde, msnde, facede, arada hastaneye geldiğinde 3-4 saatte tanımaya çalışıyoruz. tanıştık 1 hafta sonra askere gitti. 3 ay sonra başladık. o yüzden bu kadar korkuyorum. uzaktan yürütmek çok zor; ama uzaktan başlayan bir ilişkiyi devam ettirmek daha zor. bir ilişkide ilk zamanlar çok önemli. temeller atılıyor sonuçta. biz uzakta olduğumuz için güven problemini oldukça derinden hissettik. aslında askerde olması bizim için bir avantaj. sivilde olsa belki bu kadar çekmezdik birbirimizi. bakalım gelince bu zamanlarına şükür edecek hale de gelebilirim
FARKETmez yavrum.kaderdaş deelmiyizbenimde tek taşım vardı kayboldu ,rüyalarıma giiriyor artık off offf
Canım üzme kendini gelince tekrar alır sevdiğin hem belki bu sefer nişan yüzğünüz olur belki
FARKETmez yavrum.kaderdaş deelmiyizbenimde tek taşım vardı kayboldu ,rüyalarıma giiriyor artık off offf
Canım üzme kendini gelince tekrar alır sevdiğin hem belki bu sefer nişan yüzğünüz olur belki
AHH İNŞALLAHHHHama sevdiceğimin hediyesi üzülmezmi insn ,yıkıldımmm
hemen foto koyuyuorsunn .burdan kutlarız hadiYrn bzm nişan yıldönümümüz
seninki nişan alyansı olsun inşallah :)bende hiç yoook
çooooooooooooooookkkkkkkkk hoşma gittiii ablaccımmm
bnde koyycam yaaa koymazsam çtlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çooooooooooooooookkkkkkkkk hoşma gittiii ablaccımmm
bnde koyycam yaaa koymazsam çtlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yrn bzm nişan yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?