• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

yol parası kdr ekstran olck bunada şükür allah bereketini wersn şekerim:34: avea en iisi demek isterdm ama bni kuruttu bu ay faturam yne 78 lira:47:

sağol canım çok iyi oldu benim için. ahh bir de maaş alaydım. iple çekiyorum o günü... benimki ön ödemeli faturalıya cesaret edemiyorum. bemarla ilgili de hiçbir şey bilmiyorum kuzum :50:

sağol canım çok iyi oldu benim için. ahh bir de maaş alaydım. iple çekiyorum o günü... benimki ön ödemeli faturalıya cesaret edemiyorum. bemarla ilgili de hiçbir şey bilmiyorum kuzum :50:

ah o günü bnde iple çekiorm 4 5gn bşi kaldı ama günler çk yawaş geçio:50: allahımmmmm karar weremedm kurs işini
kocam olcak herif aradı seksii sesimi özlemiş :51::1:

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

wouwwww fantezik hareketler diz boyu:42:

bn aldım mayşımıı ve o gün btti: hep böylemi olucak yaavvvv:47:

Son düzenleme:
ewt hep böle olck çeyizdi odu budu şmdi gdio snra ew kirasıydı faturaydı pazardı gitck bz hep züürt dolaşcz:41:

offf offf geçer mi böylee beee:27: geldiği gibi gitti daha çeyize bir şey alamadım sadece borc ödücem onları kapataymda bir sonra alırm ALLAHIN izniyle.babacığım çeyizeme annemin dürtmesiylee tava almıs home bilmem ne diyor özdilekten artık yımırta yapar dururum onlara:52::52:

offf offf geçer mi böylee beee:27: geldiği gibi gitti daha çeyize bir şey alamadım sadece borc ödücem onları kapataymda bir sonra alırm ALLAHIN izniyle.babacığım çeyizeme annemin dürtmesiylee tava almıs home bilmem ne diyor özdilekten artık yımırta yapar dururum onlara:52::52:

ablacım ilk maasnı almışssıınnn:118:

ilk ay borca harca ihtyca gder illa sylemştm sna..
inşallah bndan snraki aylar da biriktrir istedklerni alrsııınn:16:

ablacım ilk maasnı almışssıınnn:118:

ilk ay borca harca ihtyca gder illa sylemştm sna..
inşallah bndan snraki aylar da biriktrir istedklerni alrsııınn:16:

sağ ol kuzucum.inşllah ya valla maaş aldığımı anlamadım desem:50:

ah o günü bnde iple çekiorm 4 5gn bşi kaldı ama günler çk yawaş geçio:50: allahımmmmm karar weremedm kurs işini

az kalmış canım sabret azcık daha :31: ben 15iyle 20si arasında alcam

bn aldım mayşımıı ve o gün btti: hep böylemi olucak yaavvvv:47:

erresim benimki de aldığım gibi gidecek maalesef :ssz: ocak maaşına kadar böyle olacak üstelik... sen de toparlarsın bir iki maaşa :26:

Son düzenleme:
kızlar sizce sawaş çıkckmı :26: allah sınırdaki askerlerimize sewdiklerine sabır wersn yarabbim çok zor:14:

kızlar sizce sawaş çıkckmı :26: allah sınırdaki askerlerimize sewdiklerine sabır wersn yarabbim çok zor:14:

çok moralim bozuk gözde yaaa iyice ipler gerildi karşııkta verildi,natoda destekliyor çok korkuyorum herkes için çok korkuyorum ,moralım sıfır.benimkide çıkabilir hakkını helal et nolcağını bilmiyoruz dedi geceden beri sersm gibiyim hep uyumak istiyorum o yanımda olsun istyorım:43::43::43:

çok moralim bozuk gözde yaaa iyice ipler gerildi karşııkta verildi,natoda destekliyor çok korkuyorum herkes için çok korkuyorum ,moralım sıfır.benimkide çıkabilir hakkını helal et nolcağını bilmiyoruz dedi geceden beri sersm gibiyim hep uyumak istiyorum o yanımda olsun istyorım:43::43::43:

nato destekliomu bnce nato kösteklio noldu 2 3gn önce davut çıktı nato werdk ddi noldu al sna nato ddiler attılar bomba bn hç konuşmadm erkanla bugnn albay gelckmş yne hazırlk yapcklar die biliorm ama tbi sawaş çıkarsa hepsi gtck sawaşa berbat durumdayz suriye dnyanın en fzla kmyasal silahına sahipmiş yeni öğrendm bunu ordusunun gücündede dick yk ztn :14:

nato destekliomu bnce nato kösteklio noldu 2 3gn önce davut çıktı nato werdk ddi noldu al sna nato ddiler attılar bomba bn hç konuşmadm erkanla bugnn albay gelckmş yne hazırlk yapcklar die biliorm ama tbi sawaş çıkarsa hepsi gtck sawaşa berbat durumdayz suriye dnyanın en fzla kmyasal silahına sahipmiş yeni öğrendm bunu ordusunun gücündede dick yk ztn :14:
yanımızda olmaya mecbur ama dediğğn gibi opersyon niteliğinde olan 5. madde gündemlerinde değil,bu kasımdaki amerika başkanlık seçimlerine kadar bir şey yapacaklarını sanmıyrum ama gerçekten suriye kaşınıyor ve tahrik ediyor iş savaşlarına çekmeye çalılıyor bu nalet esad rejimine destek veren iranda onların yanında.bu cocukların psikolojilerinin bozuk olduğu yetmiyor gibi rsmen savaş senaryoları mahvetti onları

Back