yol parası kdr ekstran olck bunada şükür allah bereketini wersn şekerimavea en iisi demek isterdm ama bni kuruttu bu ay faturam yne 78 lira
kocam olcak herif aradı seksii sesimi özlemiş
sağol canım çok iyi oldu benim için. ahh bir de maaş alaydım. iple çekiyorum o günü... benimki ön ödemeli faturalıya cesaret edemiyorum. bemarla ilgili de hiçbir şey bilmiyorum kuzum
bn aldım mayşımıı ve o gün btti: hep böylemi olucak yaavvvv
ewt hep böle olck çeyizdi odu budu şmdi gdio snra ew kirasıydı faturaydı pazardı gitck bz hep züürt dolaşcz
offf offf geçer mi böylee beeegeldiği gibi gitti daha çeyize bir şey alamadım sadece borc ödücem onları kapataymda bir sonra alırm ALLAHIN izniyle.babacığım çeyizeme annemin dürtmesiylee tava almıs home bilmem ne diyor özdilekten artık yımırta yapar dururum onlara
ablacım ilk maasnı almışssıınnn:118:
ilk ay borca harca ihtyca gder illa sylemştm sna..
inşallah bndan snraki aylar da biriktrir istedklerni alrsııınn
ah o günü bnde iple çekiorm 4 5gn bşi kaldı ama günler çk yawaş geçioallahımmmmm karar weremedm kurs işini
bn aldım mayşımıı ve o gün btti: hep böylemi olucak yaavvvv
kızlar sizce sawaş çıkckmı :26: allah sınırdaki askerlerimize sewdiklerine sabır wersn yarabbim çok zor
çok moralim bozuk gözde yaaa iyice ipler gerildi karşııkta verildi,natoda destekliyor çok korkuyorum herkes için çok korkuyorum ,moralım sıfır.benimkide çıkabilir hakkını helal et nolcağını bilmiyoruz dedi geceden beri sersm gibiyim hep uyumak istiyorum o yanımda olsun istyorım
yanımızda olmaya mecbur ama dediğğn gibi opersyon niteliğinde olan 5. madde gündemlerinde değil,bu kasımdaki amerika başkanlık seçimlerine kadar bir şey yapacaklarını sanmıyrum ama gerçekten suriye kaşınıyor ve tahrik ediyor iş savaşlarına çekmeye çalılıyor bu nalet esad rejimine destek veren iranda onların yanında.bu cocukların psikolojilerinin bozuk olduğu yetmiyor gibi rsmen savaş senaryoları mahvetti onlarınato destekliomu bnce nato kösteklio noldu 2 3gn önce davut çıktı nato werdk ddi noldu al sna nato ddiler attılar bomba bn hç konuşmadm erkanla bugnn albay gelckmş yne hazırlk yapcklar die biliorm ama tbi sawaş çıkarsa hepsi gtck sawaşa berbat durumdayz suriye dnyanın en fzla kmyasal silahına sahipmiş yeni öğrendm bunu ordusunun gücündede dick yk ztn
Benimde nişanlım aralıkta asker , bilmiyorum ne olacagı belli degilll oof
hay güzün kör olmasın senin hiç gülcem yoktu
çok uyumaktandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?