Kızlar cok tesekkur ederım yani ne güzel fikir vermişsiniz.. sagolun...kaale alınmamak bıle canımı yeterınce sıktı az sıkntıdaymısım gıbı tekrar tesekkur ederımmm![]()
canım bu ara benim beynim durmuş gibi aklıma hiçbir şey gelmiyor :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cok tesekkur ederım yani ne güzel fikir vermişsiniz.. sagolun...kaale alınmamak bıle canımı yeterınce sıktı az sıkntıdaymısım gıbı tekrar tesekkur ederımmm![]()
canım bu ara benim beynim durmuş gibi aklıma hiçbir şey gelmiyor :26:
YA TATlım neden alınganlık ediyorsun ama ki.nilünün demesi gibi herkesin kafa 1500 bu aralar.eğer yanna gidemiyor o gelemiyorsa kokunun kokunuzun olduğu bir seyler gönder,resim gönder,bir şeyler yaz..vs vs çok klasik ama şuan fikir üretemedim:18:
nilüşş sana ne oldu hemen özet geçç .iş ve aşk ile ilgili gelişmleeri![]()
cnm alınganlık yapmıyorm.. en azından aklıma bısey gelmıyor denmesı bıle kafı tabı ama kaale alınmamıs gıbı olmak gercektn uzuyor hak ver bana![]()
cnm alınganlık yapmıyorm.. en azından aklıma bısey gelmıyor denmesı bıle kafı tabı ama kaale alınmamıs gıbı olmak gercektn uzuyor hak ver bana![]()
size yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun sakın nilüşyavrum bu ara bir darda, bir zordayım ki hiç sormaücretli öğretmenliğe başlamıştım ya kadrolu sosyal bilgiler öğretmeni geldi benim işime de son verildi. mehmetle de sürekli ayrılığın eşiğine geliyoruz. beni bununla tehdit ediyor, kullanıyor bu durumu. çok tuhaflaştı her şey. ben de sürekli onun geçmişindeki kızları, kadınları sorguluyorum. bir gün içinde o kadar çok şey oluyor ki ben bile yetişemiyorum artık. bana msn ve face şifrelerini vermişti, bugün değiştirdi, bana da söylemedi yeni şifreleri, ben de istemedim. kurallarını koydu. geçmişi sorgulamıcam, hesap sormucam, ağlamıcam, üzerine gitmicem, ısrar etmicem... bunlardan biri olursa ayrılacakmış. ben neden kendimi bu konuma düşürüyorum, neden benim de koyacak kuralım, söyleyecek sözüm yok. haklıyken çenem yüzünden haksız konuma düşüyorum. kendime çok kızıyorum.
size yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun sakın nilüşbir erkeğin tahammül edemediği şeyler bunlar.rahat ol biraz sen böyle yaparak onu elinde tutamazsın daha çok kaçar.şuan seninle beraber senin olmayı tercih etmiş bırak tadını çıkar.geçmişi sorgulama olan olmuş geçmiş bitmiş.eğer sen geçmişle gidersen ona karşında bir daha asla mehmeti bulamazsın senden soğur.asıl acıyı ozaman çekersin.onlar düşünme o kızlar arkanda kaldı senin mehmet sennin.düsünme boşver anı yaşa.mehmeti mutlu etmeye çalış
![]()
yapamıyorum canım, bir türlü çıkmıyor aklımdanakşama kadar 10 kez aklıma geliyorsa 11. de mutlaka ona da yansıtıyorum :26:
canımm kötüye yormak istemiyorum amaa bizde böyle böyle başladık biliyo musun en sonunda faceden kzılarla konuştu benide hiç önemsemedi böyle işte aramadı bile..gitme üzerine bırak aklına geldiğinde arasın seni sen kendini zorla aklına getirme bırak biraz özlesin
beni eskiden yaşamış oldukları korkutuyor canım yaa :26: şu an çok şükür benden başka kimseyle konuşmuyor, yazışmıyor (benim bildiğim kadarıyla). sürekli arar sorar. sürelerini benden başkası için harcamak istemez. çarşıya çıkınca saatlerce kamerada benle konuşur. ailesine bile çok az açar. bu konularda sıkıntı yaşamıyorum; ama korkuyorum hem de çoook![]()
Senin problemin eskiden yaşamış oldukları değil canım, senin problemin ona güvenememen, bu tekrar nasıl oluşur, nasıl düzene girer inan bilmiyorum, bence mehmetin bir şeyler yapması lazım, madem kendine bu kadar güveni var neden şifreleri değiştirdi ki, neyse o da sorun değil, değiştirsin ama bir açığını ya da yalanını daha yakalarsan bu sefer sen koyarsın kurallarını tatlım, sen üstüne gitme biraz özlesin, çok da değerli olduğunu hissetmesin senin gözünde![]()
:85: evet, güvenemiyorum. bu yüzden de korkuyorum; ama onsuz da yapamıyorum, uzak kalamıyorum, sınırlar çizemiyorum, kurallar koyamıyorummutsuzum ya ben
![]()
Hımmm hesnanın eski ilişkisindeki hali gibisin senBence biraz da mantığını kullan, mantığına uymuyorsa zaten ne kadar gönlüne söz geçiremiyorum desen de olmuyor, mantığında bir şeyler zedelendiği vakit gün geliyor sevginin de bittiğini anlıyorsun, benim bir buçuk yıl sonunda dank etti yüreğime, umarım siz çözersiniz, yani mehmet bunun için bir şeyler yapar ve senin de iç huzurun yerine gelir, onun haricindeki ilişkinizdeki detaylarda sorun yok tatlım, her şey güzel gözüküyor... Bu iş Mehmette biter
![]()
şu aralar mantığım devre dışıkeşke kullanabilsem; ama o zaman sonu ayrılık olur
ben ondan ayrılmak istemiyorum. çenemi tutamadığım için kendimi haksız duruma düşürüyorum. sen olanları unutsan, hatırlamasan, dile getirmesen her şeyi düzeltcem diyor; ama ben susmadığım için ona da gün doğuyor üste çıkması için
şifreleri değiştirmesinin sebebi de en yakın arkadaşıyla konuşuyor olmam. haftaya vercem, bir hafta ceza sana dedi :26:
Bence biraz çeneni tut, o seni yola getirmeye çalışıyor anlaşıldı, biliyorum biz bayanlara bu çok zor ama katlanacaksın, bak nelere katlanmıyoruz bunu da yaparsın, biraz aklına getirmemeye çalış bu konuları güzel hayaller kur, ona da yansıtma e mi![]()
eoff yapmam gerekiyor yoksa onu kaybetcem :26: iyi ki varsın canım yaa, çok iyi geliyorsun bana
![]()
yapamıyorum canım, bir türlü çıkmıyor aklımdanakşama kadar 10 kez aklıma geliyorsa 11. de mutlaka ona da yansıtıyorum :26:
sen olmayan bir şeyi olsun diye çağırıyorsun.onun geçmişi yüzünden ona neden güvenemiyorsun ki anlaamadım.hepimizin geçmişinde yok mu sevgililerimizden önceeeleri? boş vaktin çok düşünüyorsn kuruyorsun.ne güzel işe gidip geliyordun oyalanıyordn.bir şeyler bul kendine aclen kafan oyalansın başka şeylerle...böyle gdersen gercekten mehmet seni bırakır.takma bşver gidcek adamı zaten bağlasan durdurmazsn
geçmişinde yaptığı şeyler pek hoş şeyler değil ileride tekrarlanmasından korkuyorum. hani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır derler ya... ama unutcam başka çarem de yok. toparlıcam kendimi... mehmetin pişman olmasıyla avuncamsağ ol tatlım ilgin için
![]()