Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devrelerimmmm, can tertiplerimmmmmm Kars Vegas'tan selammmmmmmmmm hepinize
Bennn bugünnn askerimi gördümmm.. sarıldımm öptüm kokladımmmm... şimdide diyorumki darısı tertiplerimin başına, Allah sizede bir an önce askerlerinize kavuşmayı nasip etsin tertiplerim..
Öyle güzel bir duyguki...
3 aydır görmüyodum, sarılamıyodum dokunamıyodum... şimdi 4 gün beraber olcaz... Şuan o askeriyede bende oteldeyim...
Yarın sabah gelicek yanıma, öyle mutluyumki kızlar. Allah nazarlardan saklasın ve bir an önce sizlere askerinizi görmeyi nasip etsin...
Bennn bugünnn askerimi gördümmm.. sarıldımm öptüm kokladımmmm... şimdide diyorumki darısı tertiplerimin başına, Allah sizede bir an önce askerlerinize kavuşmayı nasip etsin tertiplerim..
3 aydır görmüyodum, sarılamıyodum dokunamıyodum... şimdi 4 gün beraber olcaz... Şuan o askeriyede bende oteldeyim...
Yarın sabah gelicek yanıma, öyle mutluyumki kızlar. Allah nazarlardan saklasın ve bir an önce sizlere askerinizi görmeyi nasip etsin...
şafak 384 mü284 olmasın
![]()
günaydın canlar napıosunuzzz
evet cnm dün şafağımı yanlış yapmısın bidaha 384 lere dönmek istemem ayyy
şafak : 283bizde birgün plakaları sayarmıyız ki
Kızlarrrrrrrrrçok kötüyümmmmm...
Perşembe günü karsa geldik. Aşkım otele geldi yanımıza... Ona sarılmak, onu öpüp koklamak... İlk gördüğüm an.. Okadar güzeldiki.. Perşembe 1 saat falan durdu yanımızda geri askeri gazinoya gitti.. ben kayınpederimle gitmiştim zaten, o gece yalnız kaldım.. Cuma günü evci iznine çıktı. Cuma sabahı 8'den, bugün yani pazar günü saat 16.30'a kadar heppp beraberdik...
Sadece uyumaya babasının yanına gitti okadar. Hep ama hep, gecelere kadar dipdibeydik. Kokladımmmmm kokusunu içime çektimmm. Buralar bembeyaz karla kaplı.. Ve hava çok soğuk.
Bu havada kars kalesine tırmandık aşkımlabirsürü foto çektik.
Geçen hafta dogumgünüydü ya.. Bir cafede küçük bir dilim pastayla doğumgününü kutladım bitanemin... Gezdik tozduk, garsonluk yaptığı askeri gazinoyu gördümmm..nöbet tuttuğu yeri gördümmm... alışveriş yaptıkkkkk :) "yine beni sömürdünnn sömürdünnnn ömrümü yediiinnnn" deyip durdu.. mağazada herkes bakıp bakıp güldü bize
öyle özlemişimki...
bugünde hep ağladım, bana teselli vermeye çalıştı aşkımda kurban olurum ona.. kendimi hiç tutamıyorum, okadar sıkıyorumki ağlamamak için...sonunda patlıyorum ama dayanamıyorum...
3 aydır görmüyodum.. Şimdi görüp geri dönmek okadar zor geliyoki...gelirken içim kıpır kıpırdı.. şimdi ruh gibiyim...Otelde odamda yalnızım, rahat rahat hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi...
Yarın gelecek aşkım bizi yolcu edecek, geri dönecek yerine...
Onu çok seviyorummmmmm, çookkk.. Allahım sevenleri birbirinden hiç ayırmasın, nazarlardan korusun.....askerlerimizi bizlere kavuştursun sağ salim... AAAMİİİNNNNN..
Adaşım, üzülme geçecek ve bitecek bu hasret..
bize biraz sabır gerek sadece..
Rabbim nazarlardan korusun sizi ve hepimizi
vee dediğin gibi, (aminn) tüm sevenleri hayırlısıyla birbirine kavuştursun inşaAllah...
.
Sevgili Adaşım ve Şafaktaşım Bak Birazdan Ticker'larımızzz 10 aydan düşüyor ve tek hanili aylara adım atıyoruzzz
9 ayy...
vay beee
.
Cano, moralim çok bozuk çoookkkBuraya geldiğimden beri erkenden kalkıyodum, aşkımı hemen göreyim diye biliyomusun. Gece ayrı kalmak zor geliyodu.
Onada diyorum "ben gerçekten nankörüm" diye... Geldim gördüm özlemimi giderdim azıcık, çok iyi rahat olduğunu gördüm. Hala moralim bozuluyo.
O yüzden Allah'ıma çok şükür diyorum...
Aynen şafakdaşımmmmmm, hoooppppp tickerlarımız 9 ay oldu![]()
günaydın kızlar.. Ay esracım senin dönmeni bekliyordum valla. Bende gideceğim için. Aynen bende aynı duyguları yaşıyorum görmek iyi de geri dönüşü çok kötü olacak. :2:
Bir daha gitmem zaten. Alışınca sıfırdan tekrar alışmaya çalışmak çok zor oluyor. Evet rakamlarımız azalyor allaha şükür. Yeni gelenlerin topiklerini gördükçe seviniyorujm valla
şafak: 307-19
299 lar görmeye çok az kaldı ..![]()
200 lerdende düşdüğünü göreceksin ama bu defada 99 ları hayal edicen anlıycağın bitmeyecek heyecan
ılk baslarda kac gun kaldı yerıne kac gun gectı dıye sayarsan senın ıcın daha kolay olacaktır. Gel teskere gel. Gonlumuz senınle![]()
günaydın kızlar.. ay esracım senin dönmeni bekliyordum valla. bende gideceğim için. aynen bende aynı duyguları yaşıyorum görmek iyi de geri dönüşü çok kötü olacak. :2:
bir daha gitmem zaten. alışınca sıfırdan tekrar alışmaya çalışmak çok zor oluyor. evet rakamlarımız azalyor allaha şükür. yeni gelenlerin topiklerini gördükçe seviniyorujm valla
şafak: 307-19
299 lar görmeye çok az kaldı ..![]()
canım benim ya ne güzel dolu dolu hasret giderdin elbetteki yetmedi ama bunu yapamayanları düşün ve moralini bozma
Çok Şükür ki Askerlerimiz rahat yerlerde..
evet artık 9 ay'dan gidiyoruz..
vay be artık bir sene bile yok adaşımm
.