2 GÜN YOL İZNİ sanırsam 23 GÜNDE İZNİ KULLANMIYACAK işte
bizimde 2 gün yol izni ve sadece dağıtım kullandık o zaman izinleri saymazsan yarın gece sende 299 oluyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 GÜN YOL İZNİ sanırsam 23 GÜNDE İZNİ KULLANMIYACAK işte
yaa aslında bizim yakındı sanki sülüsler ama biz izinleri kullanmadık sayıyoruz yani gelirse izne şafak atmicak:26:
çoğu kişi kullanılmış gibi sayıyo sonra toptan düşeriz diye![]()
bende sonradan düşeceğim. izin kullanmadan dayanabileceğini sanmıyorum psikolojisi bozulur o kadar uzun süre. haziran sonu gibi gelecek allah nasip ederse izne. ben izinler dahil yani tam 460 dan düşüyorum.
şafak: 326-38.. çok az kaldı zaten 299 ları görmeye :)
bende sonradan düşeceğim. izin kullanmadan dayanabileceğini sanmıyorum psikolojisi bozulur o kadar uzun süre. haziran sonu gibi gelecek allah nasip ederse izne. ben izinler dahil yani tam 460 dan düşüyorum.
şafak: 326-38.. çok az kaldı zaten 299 ları görmeye :)
aynen valla moralsizim bende. günler geçmiyor gibi sanki. onsuz 1 yıl geçecek hayatımdan bunu düşündükçe moralim daha bi bozuluyor..
35 gün kaldı onu görmeme 35 gün bile o kadar fazla ki ..şafak bile saymak istemiyorum hele 300 lü rakamları görmek istemiyorum
o yüzden şafağı yazmıcam saymıcam bi süre.
aynen cnm ama ister istemez sayılıyo yaa.
Bacicikomun da mehtaba çıkmasına az kalmışş maşallah :)![]()