Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 352
ama çok mutsuzum![]()
bende gidicem inşallah bekliyorum o günleri dört gözle. hayırlısı herşeyin. ii bak düşünmüş o da demekki. dediğim gibi şartlar zorluyor onları o yüzden agresif olabiliyor çok küçük şeylere takabiliyorlar. biraz daha ılımlı olursak atlatırız. geldiklerinde alırız öcümüzü merak etmeyin![]()
Bizim tertip hu huuu kimse yokmu şafaklarınız kaççç bakimmm ilk kimin aşkı gelecek :79:
Selam tertibimm :) nasılsın?
Şafak: 348
Mehtap: 37
Çok özledim aşkımıııı![]()
günaydın yarenler
şafak bugün 351. haftaya 50 den düşmüş olacağız. gerçi sevgilim 2 gün fazla sayıyorsun dedi ama olsun sonlara doğru tam düşerim
esraburak sen mi görmeye gidiyorsun yoksai ben mi kaldım görmeyen..
romromela hepimizin ki yakın zaten
26 şubat gelse de bende görsem sevdiceğimi![]()
iyiyim tertibim bende çoooooook özledimm aşkımı Bu durumda senin askerin en erken gelen asker olarak 1. esracım :79:
ŞAFAK :351
Dogru sölüosun yeterki gelsinlerde demi allah büyükdür elbet :79:
slm.aranıza yeni katılıyorum.benim nişanlım şırnakta asker.çok zor muş asker yolu beklemekgünler değil saatler bile geçmiyor sanki. şafak : 342
![]()
Allah kavuştursunnnnaramıza hoşgeldin. Komandomu senin askerin?
valla hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize teselli vermeye çalışıyoruz işte..
Ve farkındamısınız kızlar bu aralık ayı neyse hiç geçmedi yaaa !! bitsede kurtulsak..