• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

şafak 353 buluşma şafağımız 65 :72:
neden mutsuzsun üzme tatlı canını. bende çok özledim burnumda tütüo o derece. gerçi çok da olmamış.
görüşmeyeli 44 gün olmuş. uffff:31:

ya kızlar aramız cok bozuk içeri telefon soktu ama sadece akşam görüşebiliyorduk telefn sorun oldu kavgalıydık dün bi kez bile aramadı çok değişti yaaa soğumus olabilirmi bilmiorum hep kendini haklı görüyor ama herseyinde farkında biz dagıtıma geldiğindede bulusamadık bayadır görmüyoruz birbirimizi

çarşıya falan çıktığında kamerayla falan da mı görüşmüyorsunuz. biz pazar günü sürekli beraberis nerdeyse. eğer imkanın varsa gidip görmen ikiniz içinde iyi olabilir tabi.
ya da neden kavga ediyorsunuz ki. istediğine evet de olsun bitsin :) ben askerde olduğu için hiç sesimi çıkarmıyorum valla :) pazar günü dışarı çıkma dedi. bütün gün evdeydim ders çalıştım bende. böle anlamsız istekleri olabiliyor bazen. elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum. bizden uzaktalar nasıl bi duygu içinde olduklarını anlayamayız. bazıları kolay kabullenebilir bazıları kabullenemez. biraz daha anlayışlı olmanı öneririm. sonuçta daha çok var. şimdiden yıpratmayın. asıl zor olan kısım son aylarmış. o yüzden bunlar ii günlerimiz. Allah sabır versin hepimize. sağ salim gelirler inşallah.

esra naptı acaba kavuşmuştur sevdiceğine :29:

şafak 353 buluşma şafağımız 64.

keşke gidebilsem yaa ama ben ankaradayım o ta agrıda bide çalışıyorum ben hafta sonları bazen cıkıyor bazen cıkmıyor pek görüşemioruz biras önce aradı aklı basına gelmiş :9: evet ya yan yana olunca hiç sroun olmuyorda uzakta oluyor dediğin gibi yapayım tmm deyip geceyim bari

esrada ohh valla kebab keske bende görüşebilsem herkes sanslı olmuyor ıste

şafak 352 :72:

Son düzenleme:
bende gidicem inşallah bekliyorum o günleri dört gözle. hayırlısı herşeyin. ii bak düşünmüş o da demekki. dediğim gibi şartlar zorluyor onları o yüzden agresif olabiliyor çok küçük şeylere takabiliyorlar. biraz daha ılımlı olursak atlatırız. geldiklerinde alırız öcümüzü merak etmeyin :27:

bende gidicem inşallah bekliyorum o günleri dört gözle. hayırlısı herşeyin. ii bak düşünmüş o da demekki. dediğim gibi şartlar zorluyor onları o yüzden agresif olabiliyor çok küçük şeylere takabiliyorlar. biraz daha ılımlı olursak atlatırız. geldiklerinde alırız öcümüzü merak etmeyin :27:

şafağımız aynı galiba :13:

Bizim tertip hu huuu kimse yokmu şafaklarınız kaççç bakimmm ilk kimin aşkı gelecek :79:

Son düzenleme:
günaydın yarenler :17:
şafak bugün 351. haftaya 50 den düşmüş olacağız. gerçi sevgilim 2 gün fazla sayıyorsun dedi ama olsun sonlara doğru tam düşerim :27:
esraburak sen mi görmeye gidiyorsun yoksa :14: i ben mi kaldım görmeyen..
romromela hepimizin ki yakın zaten :72:
26 şubat gelse de bende görsem sevdiceğimi :43:

günaydın yarenler :17:
şafak bugün 351. haftaya 50 den düşmüş olacağız. gerçi sevgilim 2 gün fazla sayıyorsun dedi ama olsun sonlara doğru tam düşerim :27:
esraburak sen mi görmeye gidiyorsun yoksa :14: i ben mi kaldım görmeyen..
romromela hepimizin ki yakın zaten :72:
26 şubat gelse de bende görsem sevdiceğimi :43:

Selam tertip :) Evet ya bende görmeye gidicem kısmetse. Ocak ayının sonunda ama daha var :(
Benden bir ay sonrada sen görecekmişsinnn çok sevindim.

iyiyim tertibim bende çoooooook özledimm aşkımı Bu durumda senin askerin en erken gelen asker olarak 1. esracım :79:
ŞAFAK :351

Evvveett tertibim, bide esra5353 var benim adaşım onunda şafağı benimkiyle aynı. Biz iki Esra 1.'yiz galiba.
Aaaahhh ahhh o günler yeterki gelsinde İwrancım, 3'ün 5'in hesabımı olur :)

slm.aranıza yeni katılıyorum.benim nişanlım şırnakta asker.çok zor muş asker yolu beklemek :(:( günler değil saatler bile geçmiyor sanki. şafak : 342 :(

slm.aranıza yeni katılıyorum.benim nişanlım şırnakta asker.çok zor muş asker yolu beklemek :(:( günler değil saatler bile geçmiyor sanki. şafak : 342 :(

Allah kavuştursunnnn :( aramıza hoşgeldin. Komandomu senin askerin?
valla hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize teselli vermeye çalışıyoruz işte..
Ve farkındamısınız kızlar bu aralık ayı neyse hiç geçmedi yaaa !! bitsede kurtulsak..

Allah kavuştursunnnn :( aramıza hoşgeldin. Komandomu senin askerin?
valla hepimiz aynı durumdayız burda birbirimize teselli vermeye çalışıyoruz işte..
Ve farkındamısınız kızlar bu aralık ayı neyse hiç geçmedi yaaa !! bitsede kurtulsak..

hoşgeldin canım aramıza benim askerimde doğuda beklemek tabiki zor ama bitecek ben buna inanarak devam ediyorum herseye esracım gercekten bu aralık cok uzun sürdü banada öle geldi niye böle olduki ,:43:

Back